ofarsenal
Normal Üye
- 13 Eyl 2020
- 6
- 10
- 28
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Aya hanım ile haftaiçi görüşme fırsatım oldu.Fiziği ve güzelliği gerçekten güzel.Şaçları kızıl/kırmızı benim çok sevdiğim bir renk.Görüşme detayına pek girmeyeceğim fakat ilk defa erken boşalma sorunu yaşadım İlk deneyimim falanda değil.İlk raund'da zaten oral yaptıktan sonra tam olaya giricez 5. snde geldim yalan yok sanırım 5 kere girdim çıktım bitti Sevişirken kasıklarını mı neresini iyi kullanıyor anlamadım ama çok zevk veriyor. 2.raund'da normal deneyimlerime göre çok erken bitti Prezervatif'te ok rötar gerçekten inanılmaz etkisi oldu.Şaclar fizik çok seksi olduğu için bence böyle oldu(umarım)
Genel olarak ortama hemen uyum sağlayamıyorum sağlarsam çok konuşurum.Fakat muhabbette bence iyiydi ilkten az konuşsamda kendiside zaten belirtti.Gezmeyi çok sevdiğim için ve orta asya'ya hiç gitmediğim için orta asya hakkında bilgi almaya çalıştım.Biraz düşündüğümden farklıymış orta asya birazda tuhaf sistemleri olduğunu ögrendim.Listeye ekledim ama gideceğim.Onun dışında bardağın dolu tarafından bakıyorum farklı kültür ögrendik.Forumdaki en garip referans olacak sanırım bu yazı.Son olarak tekrar kabul ederse tekrar giderim bu sefer ama çekingen olmam tanıştık sonuçta
Genel olarak ortama hemen uyum sağlayamıyorum sağlarsam çok konuşurum.Fakat muhabbette bence iyiydi ilkten az konuşsamda kendiside zaten belirtti.Gezmeyi çok sevdiğim için ve orta asya'ya hiç gitmediğim için orta asya hakkında bilgi almaya çalıştım.Biraz düşündüğümden farklıymış orta asya birazda tuhaf sistemleri olduğunu ögrendim.Listeye ekledim ama gideceğim.Onun dışında bardağın dolu tarafından bakıyorum farklı kültür ögrendik.Forumdaki en garip referans olacak sanırım bu yazı.Son olarak tekrar kabul ederse tekrar giderim bu sefer ama çekingen olmam tanıştık sonuçta