- 14 Eki 2019
- 751
- 1,484
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Uzun zamandır biraz geri plandan forumu izliyordum.Biraz işler,biraz kafa karışıklığı,yoğun tempo vs derken bir göz gezdirme ile forumda Ezgi’yi gözüme kestirdim.Hani masajda severim ya dedim tamamKısa bir yazışmadan sonra bugün öğleden sonra müsait olduğunu söyledi.Anlık en sevdiğim doğal gelişen görüşme planlamasıLokasyon attığında gördüm ki geçmişinden kaçamazsın..Bir dönem anıların olduğu bir yer..Gözümde canlanmadı değil..Herneyse merkezi konum,ulaşım rahat,park sorunu yok..Giriş,çıkış rahat..Ev hoş dizayn ve derli toplu,temiz..Kapı açıldığında sıcak,samimi bir karşılama genç,fit,hoş bir Ezgi gördüm..Sohbetimiz esnasında samimiyeti,kıpır kıpır oluşu,enerjisi,güzel yüzü ve gülümsemesi gayet dikkat çekiciydiHoş sohbetimizden sonra artık birbirimizin ifadesini alma zamanı gelmişti.Özel anlarda Ezgi’nin bedeni ile kavuşmak,teni ile temas etmek,dudakları ile buluşmak beni benden almıştı bile..Ter,ısı,hararet ile ikimizde ferahlama yaşadık..Ezgi minyon fiziği, fit,kalçaları harika orantılı vücudu ile resimleri bire bir aynı merak edenler için dip notSohbet ve içecekler eşliğinde soluklandıktan sonra..Ezgi’nin esintisine kendimi teslim ettimMasaja başladı profesyonel bu konuda belgeli bilginize..Klasik masaj ile başlayan serüveni nuru masajı ile zirveye taşıdık,birliktelik ile doruğa ve hazza ulaştıkFiziği nuruya çok yatkın olduğundan gayet tatminkardı..Yine ısıyı felaket yükseltmiştik,ikimizde nefes nefese,bu sefer yağlı bir şekilde ama tebessümlü,bitik bir şekilde bize ayrılan sürenin sonuna gelmiştik..Ezgi sağolsun beni yıkadı..Ben bugün Ezgi’yi tanıdığıma çok mutlu oldum,samimi,düzgün kendini her anlamda iyi yetiştirmiş birini gördüm..Çok da keyif aldım..Herşey için çok teşekkür ederim Sevgili EzgiDaha çok mücadelemiz ve konuşacaklarımız var