Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ezginin Dr si.

DrKerem

Normal Üye
13 Nis 2022
9
31
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ezgi hanimda 2 gun once. Randevulastikm saolsun kendisi beni anlik.olarak.kabul etti. Nobet arasinda.gidecektim vaktim cok.kisitli idi. Talihsizlik olarak.bide yolu karsitirdim 1 saat gec gittim.gorusmeye. buna ragmen anlayisli ve ilgili idi. Kendisi gayet bakimli guzel hos. Sohbet puruzsuz bir ten. Denenmesi gereken bir lezzet...vaktim olmadigi icin masaj alamadim ama en kisa.zamanda masajida deneyecegim...

radixanterior

Normal Üye
15 Nis 2022
20
23
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler. Ulaşım konusunda mı sıkıntı yaşadınız ?

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,718
4,334
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ezgi hanimda 2 gun once. Randevulastikm saolsun kendisi beni anlik.olarak.kabul etti. Nobet arasinda.gidecektim vaktim cok.kisitli idi. Talihsizlik olarak.bide yolu karsitirdim 1 saat gec gittim.gorusmeye. buna ragmen anlayisli ve ilgili idi. Kendisi gayet bakimli guzel hos. Sohbet puruzsuz bir ten. Denenmesi gereken bir lezzet...vaktim olmadigi icin masaj alamadim ama en kisa.zamanda masajida deneyecegim...
paylaşim için teşekkürler

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
371
440
merhabalar öncelikle cok tsk ederim cok incesin canim bende seni tanidigim icin cok memnun oldum guzel naif dileklerin icin ayrica tsk ederim seni cok öpüyorum tekrar görüşebilmek dileğiyle 😘🤗

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,310
7,739
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar