Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ezgi ile ilk tanışma - muhteşem bir masaj ve ötesi

akaptan

Normal Üye
27 Ağu 2020
3
18
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar, Ezgi ile ilk görüşmem haftaiçi gerçekleşti. @Masöz Ezgi fotoğraflardan da yorumlardan da fazlasıymış bunu kapıdan girer girmez anlıyorsunuz.
Evinin konumu güzel, temiz ve kendi eviniz hissiyatine kapılacağınız bir ev ve ev sahibi :)
Özele çok girmeyeceğim ama nuru masajı çok iyi @Masöz Ezgi mutlu olmanız ve rahatlamanız için elinden geleni fazlasıyla yapıyor.
Gitmeden isteklerinizi konusun cünkü ezgi net bir kadın sizde net olursanız mutlu olursunuz :)
Tanıdığıma ve bana zaman ayırdığın için çok mutluyum.

Herşey için teşekkürler @Masöz Ezgi :love:❤️

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

17 Kas 2020
363
271
Herkese selamlar, Ezgi ile ilk görüşmem haftaiçi gerçekleşti. @Masöz Ezgi fotoğraflardan da yorumlardan da fazlasıymış bunu kapıdan girer girmez anlıyorsunuz.
Evinin konumu güzel, temiz ve kendi eviniz hissiyatine kapılacağınız bir ev ve ev sahibi :)
Özele çok girmeyeceğim ama nuru masajı çok iyi @Masöz Ezgi mutlu olmanız ve rahatlamanız için elinden geleni fazlasıyla yapıyor.
Gitmeden isteklerinizi konusun cünkü ezgi net bir kadın sizde net olursanız mutlu olursunuz :)
Tanıdığıma ve bana zaman ayırdığın için çok mutluyum.

Herşey için teşekkürler @Masöz Ezgi :love:❤️
Merhabalar balim benim oncelikle çok ama çok teşekkür ederim🥰 iyi ki geldin iyi ki tanidim seni gerçekten seni tanidigima cok ama cok m.oldum🥰 güzel ve naif sözlerin icin ayrıca cok ama teşekkür ederim🥰 kocaman kocaman öpüyorum seni tekrar görüşebilmek dileğiyle💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar