Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ezgi ile harika ötesi 2 Saat

• Konbuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:39

mmm

Normal Üye
27 Ağu 2019
3
14
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ezgi Hanım ile bugün ilk görüşmemizi gerçekleştirdik. Randevuyu hızlıca ayarladık. Kapıyı açtığımda, güzel mi güzel bir kadın beni karşıladı. Vücudunu herkes yazmış ama yüz güzelliği de beni benden aldı. Sevecen, konuşkan, komik, neşeli... Daha ne diyebilirim ki... Her şeyi konuştuk, sohbet ettik, hoş sohbet, benim çekingenliğimi atmama da çok yardımcı oldu. Evi tertemiz ve hijyene çok dikkat ediyor:)

Vücudu şahane, seksi, sportif, diri bir vücudu var, pürüzsüz ve yumuşacık, özellikle kalçaları beni çok etkiledi, oralı aklımı aldı:)), nuru masajı ile zevki taçlandırdık:). Yatakta bir harika, ilgisi alakası, yönlendirmesi, teni:)

Teşekkür ederim ❤️

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

17 Kas 2020
363
271
Ezgi Hanım ile bugün ilk görüşmemizi gerçekleştirdik. Randevuyu hızlıca ayarladık. Kapıyı açtığımda, güzel mi güzel bir kadın beni karşıladı. Vücudunu herkes yazmış ama yüz güzelliği de beni benden aldı. Sevecen, konuşkan, komik, neşeli... Daha ne diyebilirim ki... Her şeyi konuştuk, sohbet ettik, hoş sohbet, benim çekingenliğimi atmama da çok yardımcı oldu. Evi tertemiz ve hijyene çok dikkat ediyor:)

Vücudu şahane, seksi, sportif, diri bir vücudu var, pürüzsüz ve yumuşacık, özellikle kalçaları beni çok etkiledi, oralı aklımı aldı:)), nuru masajı ile zevki taçlandırdık:). Yatakta bir harika, ilgisi alakası, yönlendirmesi, teni:)

Teşekkür ederim ❤️
Merhabalar balim benim oncelikle çok ama çok teşekkür ederim🥰 iyi ki geldin iyi ki tanidim seni gerçekten seni tanidigima cok ama cok m.oldum🥰 güzel ve naif sözlerin icin ayrıca cok ama teşekkür ederim🥰 kocaman kocaman öpüyorum seni tekrar görüşebilmek dileğiyle💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar