- 6 Tem 2017
- 275
- 194
- Cinsiyetiniz nedir?
Planlı-programlı buluşmaları sevmiyorum, bu akşam da cansu hanıma anlık yazdım ve evimin yakınında oldugundan dolayı yarım saat sonra konumu güzel evine ulaştım. Kapıyı açar açmaz olumlu enerjisini aldım, kabul ederim beklentimin baya üstünde neşesi var kendinizi kesinlikle kötü hissetmenize izin vermez. Biraz çekingen , atakları sizden bekliyor ama nereye çekseniz oraya yüksek enerjisiyle geliyor. Vucudu bana göre taş gibi hatta yorumlarda göbeği var yazılmış çok çok az bişey var karın yan çizgileri bile belli bence göbek diye bişey yok vucut fit kalçalar diri ve çok sert, meme arayan biri değilim ama meme seviyorsanız tek o konu sizi memnun edemez benim için öenli değil kalçaya bakarım. Yüzü , saçı , aurası bence çok kaliteli ve size hep olumlu yansıyor. Performans kısmı biraz çekingen ve garajımız aşırı ötesi dar ekstra arabadan yağ dökmemize rağmen. Benim araba parkederken hiç zorlanmadığı kadar zorlandı , yatak konusu aramızda kalsın . Biraz iddialı bir laf söyleyeceğim ama gidip de kapısından memnun çıkmayacak biri bence olmaz. Tam bi gfe. Güzel enerjini kaybetme @CANSU