- 11 Ağu 2021
- 1
- 4
- 34
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Eylül hanımla bir iki gün once iletisim kurduk gunler uyusmadigi icin bugun tekrardan iletisime gectim gunu ve saati belirledik. Buraya kadar oldukca standart bir konusmaydi normal olarak. Daha sonrasinda kendisine sahibelik fantazisi yapip yapmadigini sordum bu noktada amatörce evet cevabini verdi. Ben de kendisine cok aşırı beklentilerim olmadigini el baglanmasi veya kirbac kullanilmasi gibi seylerden hoslandigimi soyledim. Kendisi bu tur seyleri uygulamanin ilgisini cekmedigini ve daha maskulen erkeklerle ilgilendigini soyledi. Ben kendisine baskin taraf olarak davranmayida sevebildigimi ancak tabi kontrolu partnere birakmanin iki taraf icinde daha rahat oldugunu dusundugumu ancak uyusmayacagimizi dusundugunu belirttigi icin ben bu uygulamalar gerceklesmese dahi bir sorun olmadigini ancak yine istiyorsa iptal edebilecegimizi soyledim. Buraya kadar bir sorun yok herkes her seyden etkilenmek zorunda degil ancak garip olan kendisi bana sahibelikte seks olmayacagini benim karistirdigimi ve kelepce kirbac gibi seyleri direk talep etmenin normal olmadigi gibi konularda nutuk cekmeye basladi. Bu tip istekleri olan insanlara on yargılı oldugunu soyledi. Cinsel olarak istek duyamadigini belirtti. Ben de kendisine on yargili olmasinin beni elestirme hakki vermedigini soyledim. Ustelik daha kendisinin ilk mesajinda ya tamam size uygun degilse iptal edebiliriz diyen birine bu davranislari yapmasi komik. Sanki oldurmak icin israr etmisim veya nolur olsun demisim gibi rahatsizlik yaratan kısmı anlamadim. Kendisine beni neden elestirdigini zaten tamam size uygun degilse iptal edelim diyen biri oldugumu ancak uzatilacak bir sey olmadigini ve onemli olmadigini soyledigimde elestirinin anlamini okuyun ben hoslanmadigim seyi soyluyorum gibi bir cevap aldim. Ben bunu ciddiye almadim tabi kendisinin insanlara bunda bu olmaz bunu direk istemek olmaz siz yeni misiniz gibi sorular yoneltmek ve nutuk cekmeyi elestiri degilde sadece kendi hoslanmadigi konuyu belirtme olarak algilayan birinden öğüt dinleyecek degilim. Uzun yazdim ancak konusmanin en basindan beri kendisine uyum saglamaktan baska bir sey yapmadim. Referansim yok diye incallda rahat olmazsaniz outcall yapabiliriz dedim. Saat konusunda ne derse o. Tek sordugum basit fantazi duzeyinde sahibelik ki eger yoksa zaten yine tamam oldugumu belirttim once sorup sonra randevu istemedim. Kisisel dusuncem malesef tepkileri cahil bir insandan nutuk dinliyormusum hissi uyandirdi.