- 25 Eyl 2019
- 53
- 150
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba arkadaşlar, @STAREYLÜL ve @GECE il tanışma şansına eriştim bugün. Bir çok referansta da belirtildiği şeyleri ben de ekstradan yazıp vaktinizi almak istemiyorum. Bana vakit ayırdıkları ve muazzam ağırlama için çok teşekkür ederim.
Güler yüz, hoş sohbet, ilgi, sex, ikram, anlayış, kahkaha, eğlence, fantazi arıyorsanız doğru yer, doğru kişiler diyebilirim. İlk konuşmamızdan evden çıkana kadar çok iyi iletişim ile çok keyifli vakit geçirdim. (Zaman yetmedi, zaman...)
Kabul ederlerse tabii ki yeniden görüşmeyi çok isterim. Ne istediğini bilen ve güzel zaman geçirmek isteyen herkesin ayaklarının yerden kesilebileceklerine eminim.
Burayı bir fotoğraf ile taçlandırmak isterdim ama bir dahakine inşallah
iyi forumlar.
Cenk
Güler yüz, hoş sohbet, ilgi, sex, ikram, anlayış, kahkaha, eğlence, fantazi arıyorsanız doğru yer, doğru kişiler diyebilirim. İlk konuşmamızdan evden çıkana kadar çok iyi iletişim ile çok keyifli vakit geçirdim. (Zaman yetmedi, zaman...)
Kabul ederlerse tabii ki yeniden görüşmeyi çok isterim. Ne istediğini bilen ve güzel zaman geçirmek isteyen herkesin ayaklarının yerden kesilebileceklerine eminim.
Burayı bir fotoğraf ile taçlandırmak isterdim ama bir dahakine inşallah
iyi forumlar.
Cenk