Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eylül (Umay) ile cumartesi gecesi ateşi

okantekin

Normal Üye
18 Haz 2022
18
93
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eylül gerek tanıtım yazısı ve fotoğrafları, gerek forumdan başka bir partnerin önerisi gerekse komşu olmamız nedeniyle ilgi ve dikkatimi çekmişti. Aramızdaki whatsapp iletişimi de akıcı olunca aynı günün gecesi kadıköy merkezde, ulaşımı kolay evinde buluşmak üzere randevulaştık. Kapıda hoş bir karşılamadan sonra salona geçtik ve sıcak, samimi, keyifli ve ateşli gecemiz başladı. Eylül, sezdiğim üzere oldukça güzel, çekici, hoşsohbet, kültürlü ve gerçek bir kadın.

Ortak sinema zevkimiz ve benzer dünya görüşümüzün sürüklediği sohbet o denli güzeldi ki bir şişe beyaz şarap çabucak bitti. Yataktaki uyumumuz, sıcaklığı ve arzulu ve istekli olması bende afrodizyak etkisi yarattı ve hormonlarımı daha da coşturdu, gecenin sonunda gerçek bir GFE deneyimi yaşamış şekilde mutlu ve keyifli ayrıldım.

Hijyen konusundaki titizliği ve özeni ve şirin kedisi de 😸 ayrıca değinilmeyi hakediyor.

Güzel ve keyifli gece için çok teşekkürler @Eylül Umay , keyifli gecemizden ayrı olarak senin gibi çekici, güzel ve kültürlü bir kadınla tanıştığımız için de çok mutlu oldum, tekrar görüşeceğimiz zamanı heyecanla bekleyeceğim <3

Franz.Bandini

Normal Üye
5 Mar 2024
2
13
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eylül gerek tanıtım yazısı ve fotoğrafları, gerek forumdan başka bir partnerin önerisi gerekse komşu olmamız nedeniyle ilgi ve dikkatimi çekmişti. Aramızdaki whatsapp iletişimi de akıcı olunca aynı günün gecesi kadıköy merkezde, ulaşımı kolay evinde buluşmak üzere randevulaştık. Kapıda hoş bir karşılamadan sonra salona geçtik ve sıcak, samimi, keyifli ve ateşli gecemiz başladı. Eylül, sezdiğim üzere oldukça güzel, çekici, hoşsohbet, kültürlü ve gerçek bir kadın.

Ortak sinema zevkimiz ve benzer dünya görüşümüzün sürüklediği sohbet o denli güzeldi ki bir şişe beyaz şarap çabucak bitti. Yataktaki uyumumuz, sıcaklığı ve arzulu ve istekli olması bende afrodizyak etkisi yarattı ve hormonlarımı daha da coşturdu, gecenin sonunda gerçek bir GFE deneyimi yaşamış şekilde mutlu ve keyifli ayrıldım.

Hijyen konusundaki titizliği ve özeni ve şirin kedisi de 😸 ayrıca değinilmeyi hakediyor.

Güzel ve keyifli gece için çok teşekkürler @Eylül Umay , keyifli gecemizden ayrı olarak senin gibi çekici, güzel ve kültürlü bir kadınla tanıştığımız için de çok mutlu oldum, tekrar görüşeceğimiz zamanı heyecanla bekleyeceğim <3
Güzel referansınız için teşekkürler, Eylül Umay Hanım hakkında yazdıklarınızla hem olumlu bir izlenim hem de merak uyandırdınız :)

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
referans için teşekürler

3445t243dfsdf Çevrimdışı
5 May 2021
393
455
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan

Ben de çooookça teşekkür ediyorum bu referansın ve bana olan kibar yaklaşımların için. İyi ki misafirim oldun. Dolu dolu iki saat geçirmiş olduk. Plan yaparken bunu hissetmiştim zaten. 🙃

Seni kocaman öpüyorum ve görüşmek dileğiyle diyorum. 😚❣️🫂

3445t243dfsdf Çevrimdışı
5 May 2021
393
455
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar