Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eylül ile Star Seviyesinde Görüşme

cleverhandsome Çevrimdışı
20 Nis 2019
624
460
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar, forumdan İstanbulda 2. görüşmemi yine Avrupa yakasından Eylül hanım ile çok zevkli geçen 3 saatlik bir görüşme ile yaptım.Evin konumu ve ulaşımı oldukça kolay, iletişim ve bilgilendirme güzel, size gerekli yönlendirmeleri gayet iyi yapıyor varana kadar.Kapıya geldiğimde Eylül hanım tüm şıklığı ve güzelliğiyle beni karşıladı ve nazikçe içeri davet etti.Ortam çok güzel hazırlanmıştı çerezler, çikolatalar, meyveler ve serin içecekler ile arka planda sakin ve dinlendirici müzikler eşliğinde keyifli bir sohbete başladık.Eylül hanım baya bilgili bir bayan her konuda konuşmak mümkün espri anlayışıda gayet iyi ve eğlenceli :)

Bir yandan konuşup bir yandan güzel hazırlanmış ikramları tadarken tabii minnoş kedi limonda hemen sokuldu yanımıza bende kedileri sevdiğim için yumuşak tüylerine masaj yaptım bana ısındı hemen :D Derken artık ortam iyice ısınınca artık odaya geçme vakti gelmişti ve müthiş bir öpüşme ve ön sevişme ile başladık ilk seansımıza, Eylül hanım dilini iyi kullanarak öpüşmeyi zevkli hale getiriyor ve ortamı iyice ısıtıyor.Oral’ı ise çok çok iyi hatta dayanmak zor oluyor bazı anlarda :D Pozisyon yelpazesi ise ucu açık şekilde oldukça geniş. Mesela doggy, prone bone düz ve reverse cowgirl, misyoner gibi pozisyonlarda Eylül hanım inlerken beni dahada gaza getirdi bi ara iyice hızlanıp kontrolü kaybetttim, Eylül hanımın inlemeleri ve onunda hemen ıslanması zevki iyice arttırdı :cool::D

Doggy ve reverse cowgirl pozisyonlarında o yumuşacık geniş kalçaları sıktım sürekli ve bir yandan şaplaklar atarak atmosferin iyice nirvanaya doğru çıkmasını sağladım, Eylül hanımın göğüsleri ise doğal ve aynı doğal yumuşaklığında, aralarında titfuck yapmak ve bunu ara ara oral zevki ile birleştirmek inanılmaz keyifli olduki daha fazla dayanamayarak bu zevki cif ile tamamladık :)

Son olarak , güzel ağırlaması, kibarlığı, ikramları ve iyi performansı için @STAREYLÜL hanıma çok teşekkürler, kendisiyle görüşenler kendini şanslı saymalı bence onu anladım :D

Son düzenleme:
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,780
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve akıcı paylaşım için teşekkürler...

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,052
1,684
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu güzel paylaşımı yazana özellikle yazılmasına sebep olana teşekkürler. Sevişmemiz sağlık

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,163
2,504
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler..

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,312
1,799
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık..

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar, forumdan İstanbulda 2. görüşmemi yine Avrupa yakasından Eylül hanım ile çok zevkli geçen 3 saatlik bir görüşme ile yaptım.Evin konumu ve ulaşımı oldukça kolay, iletişim ve bilgilendirme güzel, size gerekli yönlendirmeleri gayet iyi yapıyor varana kadar.Kapıya geldiğimde Eylül hanım tüm şıklığı ve güzelliğiyle beni karşıladı ve nazikçe içeri davet etti.Ortam çok güzel hazırlanmıştı çerezler, çikolatalar, meyveler ve serin içecekler ile arka planda sakin ve dinlendirici müzikler eşliğinde keyifli bir sohbete başladık.Eylül hanım baya bilgili bir bayan her konuda konuşmak mümkün espri anlayışıda gayet iyi ve eğlenceli :) Bir yandan konuşup bir yandan güzel hazırlanmış ikramları tadarken tabii minnoş kedi limonda hemen sokuldu yanımıza bende kedileri sevdiğim için yumuşak tüylerine masaj yaptım bana ısındı hemen :D Derken artık ortam iyice ısınınca artık odaya geçme vakti gelmişti ve müthiş bir öpüşme ve ön sevişme ile başladık ilk seansımıza, Eylül hanım dilini iyi kullanarak öpüşmeyi zevkli hale getiriyor ve ortamı iyice ısıtıyor.Oral’ı ise çok çok iyi hatta dayanmak zor oluyor bazı anlarda :D Pozisyon yelpazesi ise ucu açık şekilde oldukça geniş. Mesela doggy, prone bone düz ve reverse cowgirl, misyoner gibi pozisyonlarda Eylül hanım inlerken beni dahada gaza getirdi bi ara iyice hızlanıp kontrolü kaybetttim, Eylül hanımın inlemeleri ve onunda hemen ıslanması zevki iyice arttırdı :cool::D Doggy ve reverse cowgirl pozisyonlarında o yumuşacık geniş kalçaları sıktım sürekli ve bir yandan şaplaklar atarak atmosferin iyice nirvanaya doğru çıkmasını sağladım :devilish: Eylül hanımın göğüsleri ise doğal ve aynı doğal yumuşaklığında, aralarında titfuck yapmak ve bunu ara ara oral zevki ile birleştirmek inanılmaz keyifli olduki daha fazla dayanamayarak bu zevki cif ile tamamladık:) Son olarak , güzel ağırlaması, kibarlığı, ikramları ve iyi performansı için @STAREYLÜL hanıma çok teşekkürler, kendisiyle görüşenler kendini şanslı saymalı bence onu anladım :D
Çok teşekkür ederim çok keyifli zaman geçirdik 😘

30 May 2020
157
279
39
Merhabalar, forumdan İstanbulda 2. görüşmemi yine Avrupa yakasından Eylül hanım ile çok zevkli geçen 3 saatlik bir görüşme ile yaptım.Evin konumu ve ulaşımı oldukça kolay, iletişim ve bilgilendirme güzel, size gerekli yönlendirmeleri gayet iyi yapıyor varana kadar.Kapıya geldiğimde Eylül hanım tüm şıklığı ve güzelliğiyle beni karşıladı ve nazikçe içeri davet etti.Ortam çok güzel hazırlanmıştı çerezler, çikolatalar, meyveler ve serin içecekler ile arka planda sakin ve dinlendirici müzikler eşliğinde keyifli bir sohbete başladık.Eylül hanım baya bilgili bir bayan her konuda konuşmak mümkün espri anlayışıda gayet iyi ve eğlenceli :) Bir yandan konuşup bir yandan güzel hazırlanmış ikramları tadarken tabii minnoş kedi limonda hemen sokuldu yanımıza bende kedileri sevdiğim için yumuşak tüylerine masaj yaptım bana ısındı hemen :D Derken artık ortam iyice ısınınca artık odaya geçme vakti gelmişti ve müthiş bir öpüşme ve ön sevişme ile başladık ilk seansımıza, Eylül hanım dilini iyi kullanarak öpüşmeyi zevkli hale getiriyor ve ortamı iyice ısıtıyor.Oral’ı ise çok çok iyi hatta dayanmak zor oluyor bazı anlarda :D Pozisyon yelpazesi ise ucu açık şekilde oldukça geniş. Mesela doggy, prone bone düz ve reverse cowgirl, misyoner gibi pozisyonlarda Eylül hanım inlerken beni dahada gaza getirdi bi ara iyice hızlanıp kontrolü kaybetttim, Eylül hanımın inlemeleri ve onunda hemen ıslanması zevki iyice arttırdı :cool::D Doggy ve reverse cowgirl pozisyonlarında o yumuşacık geniş kalçaları sıktım sürekli ve bir yandan şaplaklar atarak atmosferin iyice nirvanaya doğru çıkmasını sağladım :devilish: Eylül hanımın göğüsleri ise doğal ve aynı doğal yumuşaklığında, aralarında titfuck yapmak ve bunu ara ara oral zevki ile birleştirmek inanılmaz keyifli olduki daha fazla dayanamayarak bu zevki cif ile tamamladık:) Son olarak , güzel ağırlaması, kibarlığı, ikramları ve iyi performansı için @STAREYLÜL hanıma çok teşekkürler, kendisiyle görüşenler kendini şanslı saymalı bence onu anladım :D
Keyifli anlatım için teşkrler

Bilgin agah Çevrimdışı
28 Ara 2020
814
600
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar, forumdan İstanbulda 2. görüşmemi yine Avrupa yakasından Eylül hanım ile çok zevkli geçen 3 saatlik bir görüşme ile yaptım.Evin konumu ve ulaşımı oldukça kolay, iletişim ve bilgilendirme güzel, size gerekli yönlendirmeleri gayet iyi yapıyor varana kadar.Kapıya geldiğimde Eylül hanım tüm şıklığı ve güzelliğiyle beni karşıladı ve nazikçe içeri davet etti.Ortam çok güzel hazırlanmıştı çerezler, çikolatalar, meyveler ve serin içecekler ile arka planda sakin ve dinlendirici müzikler eşliğinde keyifli bir sohbete başladık.Eylül hanım baya bilgili bir bayan her konuda konuşmak mümkün espri anlayışıda gayet iyi ve eğlenceli :) Bir yandan konuşup bir yandan güzel hazırlanmış ikramları tadarken tabii minnoş kedi limonda hemen sokuldu yanımıza bende kedileri sevdiğim için yumuşak tüylerine masaj yaptım bana ısındı hemen :D Derken artık ortam iyice ısınınca artık odaya geçme vakti gelmişti ve müthiş bir öpüşme ve ön sevişme ile başladık ilk seansımıza, Eylül hanım dilini iyi kullanarak öpüşmeyi zevkli hale getiriyor ve ortamı iyice ısıtıyor.Oral’ı ise çok çok iyi hatta dayanmak zor oluyor bazı anlarda :D Pozisyon yelpazesi ise ucu açık şekilde oldukça geniş. Mesela doggy, prone bone düz ve reverse cowgirl, misyoner gibi pozisyonlarda Eylül hanım inlerken beni dahada gaza getirdi bi ara iyice hızlanıp kontrolü kaybetttim, Eylül hanımın inlemeleri ve onunda hemen ıslanması zevki iyice arttırdı :cool::D Doggy ve reverse cowgirl pozisyonlarında o yumuşacık geniş kalçaları sıktım sürekli ve bir yandan şaplaklar atarak atmosferin iyice nirvanaya doğru çıkmasını sağladım :devilish: Eylül hanımın göğüsleri ise doğal ve aynı doğal yumuşaklığında, aralarında titfuck yapmak ve bunu ara ara oral zevki ile birleştirmek inanılmaz keyifli olduki daha fazla dayanamayarak bu zevki cif ile tamamladık:) Son olarak , güzel ağırlaması, kibarlığı, ikramları ve iyi performansı için hanıma çok teşekkürler, kendisiyle görüşenler kendini şanslı saymalı bence onu anladım :D

@STAREYLÜL

Işık saçan bir kadın.

Vücudu da kafası da fit.

Zeki ve flörtöz.

İnsanı hemen kavrıyor ve kendi oyununun içine çekiyor...

Seks ajitatör ve provokatörü.

Mental Seks KLİNİĞİNDE, insanı hem zihinsel hem bedensel sağaltıyor...

Ezcümle...

(Kendimiz) Ölmeden önce;

Muhakkak ziyaret edilmesi gereken kişiler listesinde!

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar