Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eylül ile keyifli saatler

vii Çevrimdışı

vii

Oti V!!
Normal Üye
1 Eki 2021
16
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yoğun bir iş seyahatinin ortasında tanıştım kendisiyle. Oldukça şanslı bir zamanlama ve mükemmel diyebileceğim bir ön iletişimle başladı herşey. Çok merkezi bir konumda, beklenmedik bir ortam yaratmış. İçeriye adım attığım anda kendimi oldukça rahat hissetmeye başladım.

Haddimiz olmayarak kendimce Eylül Hanım'ı tarif etmeye çalışayım: Güzel, atletik yapılı ve zarif bir kadın. Oturaklı, etkileyici karakteri ve bu karakteri yansıtan güzel bir ses tonu var. Konuşurken güzel duygular kaplıyor içinizi. İçten ve samimi bir insan, çok hoş bir bütünlüğü var.

Yeni tanışmaların bende yarattığı heyecanı atmam malesef uzun sürüyor. Saatler boyunca ilgisini üzerimden hiç çekmediğini söyleyebilirim. Kendisini bu 'yetersiz sürede' tanımış olmak da ayrıca bir keyifdi. Her yönden oldukça tatminkar ve keyifli bir insan. Eğer uyum sağlayabilirseniz, muazzam keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Eylül'e;

Beni kabul ettiğin ve de zaman ayırdığın için, heyecandan düşen çeneme gösterdiğin sabır için(çıktıktan sonra ne kadar çok konuştuğumu farkettim, kusuruma bakma😊) ve günümü güzel ve hatırlanır kıldığın için teşekkür ederim. Seni tanıdığıma çok mutlu oldum. Görüşmek dileğiyle.

Sevgiler...

P.S. Pandaya ve Üstada selamlar...
eylullumay_02.png

Son düzenleme:
Thorrr Çevrimiçi

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,670
4,288
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yoğun bir iş seyahatinin ortasında tanıştım kendisiyle. Oldukça şanslı bir zamanlama ve mükemmel diyebileceğim bir ön iletişimle başladı herşey. Çok merkezi bir konumda, beklenmedik bir ortam yaratmış. İçeriye adım attığım anda kendimi oldukça rahat hissetmeye başladım.

Haddimiz olmayarak kendimce Eylül Hanım'ı tarif etmeye çalışayım: Güzel, atletik yapılı ve zarif bir kadın. Oturaklı, etkileyici karakteri ve bu karakteri yansıtan güzel bir ses tonu var. Konuşurken güzel duygular kaplıyor içinizi. İçten ve samimi bir insan, çok hoş bir bütünlüğü var.

Yeni tanışmaların bende yarattığı heyecanı atmam malesef uzun sürüyor. Saatler boyunca ilgisini üzerimden hiç çekmediğini söyleyebilirim. Kendisini bu 'yetersiz sürede' tanımış olmak da ayrıca bir keyifdi. Her yönden oldukça tatminkar ve keyifli bir insan. Eğer uyum sağlayabilirseniz, muazzam keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Eylül'e;

Beni kabul ettiğin ve de zaman ayırdığın için, heyecandan düşen çeneme gösterdiğin sabır için(çıktıktan sonra ne kadar çok konuştuğumu farkettim, kusuruma bakma😊) ve günümü güzel ve hatırlanır kıldığın için teşekkür ederim. Seni tanıdığıma çok mutlu oldum. Görüşmek dileğiyle.

Sevgiler...

Ekli dosyayı görüntüle 89460
paylaşım için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: vii
kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,077
1,877
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli paylaşım için teşekkürler. Eylül hanımı güzel betimlemişsiniz (y)

• Beğen
Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
413
548
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan

Eylül'e;

Sevgiler...

Ekli dosyayı görüntüle 89460
Nerden başlasam bilemiyorum. Başından sonuna benim için her şey çok makuldu. Başta yazışırken bile evimin önünde olman nasıl bir şanstır. 😌

Evime misafir gelirken eli boş gelmeme nezaketin, sohbetinin akıcılığı, banyo faslında özellikle örnek olması gereken hijyen detayların için kısaca her şey için teşekkür ediyorum. Heyecanlı yapın çok tatlıydı. 💋

İstanbul'a yolun düştüğünde daha da güzelini yaşamak dileğiyle diyelim.
Öpüyorum...
🌿🌿🌿

• Sevdim
Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,268
1,489
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler

• Beğen
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,139
10,014
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

Not: O ne çekici bir fotoğraf öyle @Eylül Umay , bildiğin dibim düştü :love:

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,673
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar