Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme Eylül hanımla geçen salı görüşmemiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yılmazbey

Normal Üye
21 May 2022
35
22
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese iyi forumlar eylül hanımı uzun zamandır takip ediyordum ve önceden randevu sevdiği için görüşme gününden 5 gün önce randevumu aldım iletişimi ve konuşması sorunsuz randevu alırken net şekilde anlaşabildik görüşme gününde nötr açmama sebep olan sebepler ise bence kesinlikle fotoğraf güncellemesi yapmasi gerekli ve dudakları dolgu hiç slikonu olmadığı yazıyordu diğer hususlar ev daha düzenli olabilir ve kişisel temizlik olarak dahada iyi olunabilir birde çoğu pozisyonda kendini saklama gereksinimi hissettiğini fark ettim onun dışında sohbeti vesaire ikram konusunda bir sorun yok çok tatlı bir kedisi var ama genele bakıldığında kamikaze bir görüşme yapmışım gibi hissettim forumda 10 dan fazla görüşmem oldu genelde referans açmıyorum fakat bu sefer açma gereği duydum elimden geldigince yapıcı ve kibar şekilde yazmaya çalıştım yapıcı eleştiri olarak alırsanız sevinirim.

Okan1590

Normal Üye
4 Ağu 2024
3
0
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese iyi forumlar eylül hanımı uzun zamandır takip ediyordum ve önceden randevu sevdiği için görüşme gününden 5 gün önce randevumu aldım iletişimi ve konuşması sorunsuz randevu alırken net şekilde anlaşabildik görüşme gününde nötr açmama sebep olan sebepler ise bence kesinlikle fotoğraf güncellemesi yapmasi gerekli ve dudakları dolgu hiç slikonu olmadığı yazıyordu diğer hususlar ev daha düzenli olabilir ve kişisel temizlik olarak dahada iyi olunabilir birde çoğu pozisyonda kendini saklama gereksinimi hissettiğini fark ettim onun dışında sohbeti vesaire ikram konusunda bir sorun yok çok tatlı bir kedisi var ama genele bakıldığında kamikaze bir görüşme yapmışım gibi hissettim forumda 10 dan fazla görüşmem oldu genelde referans açmıyorum fakat bu sefer açma gereği duydum elimden geldigince yapıcı ve kibar şekilde yazmaya çalıştım yapıcı eleştiri olarak alırsanız sevinirim.
Önericen birisi varmı forumda

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,096
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Herkes herkesle anlaşacak mükemmel uyum olacak diye bir şey yok ;) beyefendi ilk mesajında da penis boyunun büyük olduğunu belirtmiş bende sorun yok demiştim ama bazı pozisyonlarda zor olabiliyormuş bunu da yaşadık gördük:) iletisimimizin de iyi gittiğini pek söyleyemem:) çok basit tenlerimiz uymadı ikimizde sekste farklı bakış açısına sahibiz :) hepsini tekrar düşünüp varsa hatalar düzeltilir:)

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,096
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Birazdan linç başlar...
Niye ya iki medeni insan gibi bence yazısılir ben mükemmel biri değilim iddiam yok karşı tarafın taktiri bu kadar olumlu referans varken biriyle de uymayalim tenimiz sekse bakış açımiz uymayabilir niye linç edeyim ettirelim kişisel bakış açısı bende beyefendi için nötr diyebilirim sonuçta insanız keyif alıp vermek amaç olmadıysa varsa hatalar düzeltilir kişisel olarak ayrıca beyefendinin her dediği kanun mu değil:) doğru mu o da tartışılır eee muallakta olan şeyler için tartışmaya gerek yok

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar