Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eylül Hanım ile görüşmem

23 Nis 2012
112
141
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese merhaba;
Dün öğleden sonra Eylül Hanım ile Atakoy'deki evinde buluştuk. Yeri evime çok yakın ve kolay bir lokasyonda. Eylül gerçekten çok kültürlü biri her konuda bilgisi var. Ayrıca 'minik' kedisi Limon elimi ısırmasına rağmen çok sevimli. Eylül Hanım vücudu harika gerçekten çok iç gıcıklayıcı bir kıyafet ile beni karşıladı. Görüşmeye geçecek olursak ikide bir üzerimizden geçen Türk Yıldızlarının jet gürültüsünü saymazsak mükemmeldi diyeyim siz hayal gücünüzü konuşturun. Herkesin Eylül Hanım'a misafir olması gerekir.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,674
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

Bilgin agah Çevrimdışı
28 Ara 2020
814
600
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhaba;
Dün öğleden sonra Eylül Hanım ile Atakoy'deki evinde buluştuk. Yeri evime çok yakın ve kolay bir lokasyonda. Eylül gerçekten çok kültürlü biri her konuda bilgisi var. Ayrıca 'minik' kedisi Limon elimi ısırmasına rağmen çok sevimli. Eylül Hanım vücudu harika gerçekten çok iç gıcıklayıcı bir kıyafet ile beni karşıladı. Görüşmeye geçecek olursak ikide bir üzerimizden geçen Türk Yıldızlarının jet gürültüsünü saymazsak mükemmeldi diyeyim siz hayal gücünüzü konuşturun. Herkesin Eylül Hanım'a misafir olması gerekir.

Star Eylül,

Yatak sevişenin, der...

Başka bir şey demez!

Ve gövdesi bitene kadar tütmek üzere bir mihrap çırasına dönüşür o yatakta...

Birikimiyle,

Cebindeki bütün bozukluk sevişmeleri koyar bütünlensin diye ortaya..

Şarkılarda ve sohbette indirim yaptığı için de hesaba itiraz etmeye diliniz varmaz!

Bir simyacı gibi,

İçinizdeki centilmeni takdim eder dünyaya..

Sevgili @STAREYLÜL
Sevgili @Klaus

Özel anlarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.

sergüzeşt48 Çevrimdışı
7 Haz 2021
631
332
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yukarıdaki satırlar sonrası bana söyleyecek bi şey kalmıyor ama star eylül mutlaka görülmesi gereken bi pembiş, bu konuda çok haklısınız hocam. Güzel referans için teşekkürler :)

4 Haz 2020
49
35
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba;
Paylaşımın için teşekkürler

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,944
21,185
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhaba;
Çok teşekkür ederim 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar