Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eylül görüşmesi

shelby23

Normal Üye
2 Eyl 2019
27
134
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eylül ayında kendisi ile görüşmüştük. Geç yazılan bi referans oldu .
Eylül hanım fotoğraflarında ve tanıtımında gayet etkileyici biri . Mesaj yazdım ve geç kalmadan cevap verdi. Saati ve günü kararlaştırdık . Randevu günü geldi ve randevu saati yaklaşmaya başladı. Ben eve geçip hazırlandım ve geç kalmamak için erkenden çıktım. Evi Ataköyde kolay ulaşılabilir bir konumda. Kolaylıkla buldum. Varınca yönlendirmesiye daireaine ulaştım. Kapı açıldı ve içeri girdim ve karşımda Eylül. Fotoğraflardan biraz daha fazla kilosu vardı. Neyse , girdik oturduk tanışma faslı ve sohbete başladık. Hemen limon geldi odadan . Sevimli bir kedicik. Eylül hanım gayet hoşsohbet ,ikramı bol ve misafirperver biri.
Artık dürtülere yol verme zamanı gelince odaya geçtik. Ve güzel bir öpüşme ,devamında üzerimizdekilerden kurtulup yatağa devrildik. Sevişmeye devam ettikÖnce ben başladım ona oral yapmaya sonra Eylül orala başladı ,gerçekten oralı iyiydi. Uzun uzun yaptı ve mükemmel bir cim ile bitirdi. Salona geçtik biraz dinlendikten sonra odaya yol aldık ve ikinci seansıda bitirdik.
İkramı , karşılaması sohbeti iyi bir hanım, ama çorabı yırtılmıştı. Sanırım limon tırmalamış olabilir. Kötü bir tecrübe olmadığı için kendisine teşekkür ederim.

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
318
336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı paylaşımınız için teşekkürler.

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Eylül hanım fotoğraflarında ve tanıtımında gayet etkileyici biri . Mesaj yazdım ve geç kalmadan cevap verdi. Saati ve günü kararlaştırdık . Randevu günü geldi ve randevu saati yaklaşmaya başladı. Ben eve geçip hazırlandım ve geç kalmamak için erkenden çıktım. Evi Ataköyde kolay ulaşılabilir bir konumda. Kolaylıkla buldum. Varınca yönlendirmesiye daireaine ulaştım. Kapı açıldı ve içeri girdim ve karşımda Eylül. Fotoğraflardan biraz daha fazla kilosu vardı. Neyse , girdik oturduk tanışma faslı ve sohbete başladık. Hemen limon geldi odadan . Sevimli bir kedicik. Eylül hanım gayet hoşsohbet ,ikramı bol ve misafirperver biri.
Artık dürtülere yol verme zamanı gelince odaya geçtik. Ve güzel bir öpüşme ,devamında üzerimizdekilerden kurtulup yatağa devrildik. Sevişmeye devam ettikÖnce ben başladım ona oral yapmaya sonra Eylül orala başladı ,gerçekten oralı iyiydi. Uzun uzun yaptı ve mükemmel bir cim ile bitirdi. Salona geçtik biraz dinlendikten sonra odaya yol aldık ve ikinci seansıda bitirdik.
İkramı , karşılaması sohbeti iyi bir hanım, ama çorabı yırtılmıştı. Sanırım limon tırmalamış olabilir. Kötü bir tecrübe olmadığı için kendisine teşekkür ederim.
Ah ah corap düşmanı bu bıktım tüm suc onun 😁 eylülden bu yana sporla ne guzel kilo verdiğim aklıma geldi 😀😀 kick box sagolsun referans için teşekkür ediyorum -guzwff.jpg

Bilgin agah Çevrimdışı
28 Ara 2020
814
600
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

@STAREYLÜL'ün gölgesine uzandığınızda...

Başka melodilere, başka renklere dönüşür dakikalarınız...

Gözleriniz onda, aklınız kendini aşmış halde, relax duygular kuruluverir ruhunuza.

Kadınlığı, telaşı sevmez!

Ancak...

Kaygılanmayın!

Aç kalmaz kasıklarınız!

Maskesiz sevişmelerin mumunu yakar ve önce teninin kokusuna doyurur sizi...

Teninize yüklediği hazla uyandırdığı şehvet lavlarını döker birikmiş fantezilerinizin üzerine....

Kara kutularda sakladığınız fantezileriniz bir düş değildir artık. Bütün sırlar çözülmüştür.

Artık sınır koymaz çığlıklara...

Baştan ayağa şiire dönüştürür sevişmeyi.

Her dize öpüşmelerin kıvılcımı...

Her dize sımsıkı sarılmanın büyüsü...

Hasıl-ı kelam;

Gönül yayları kadar libido yaylarınızı da gevşetir
@STAREYLÜL

Erhanito

Normal Üye
23 Şub 2021
32
12
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vay be işte insanın içini bir hoş eden ve meraklandıran bir yazı. Teşekkürler. Zaten şuanda 2 pembiş için gün sayıyorum. Birincisi @STAREYLÜL diğer pembişimiz ise @Cansu kaya bakalım zamanı uydurup İstanbul’a geldiğimde hemen arayacağım 😈🤩

@STAREYLÜL'ün gölgesine uzandığınızda...

Başka melodilere, başka renklere dönüşür dakikalarınız...

Gözleriniz onda, aklınız kendini aşmış halde, relax duygular kuruluverir ruhunuza.

Kadınlığı, telaşı sevmez!

Ancak...

Kaygılanmayın!

Aç kalmaz kasıklarınız!

Maskesiz sevişmelerin mumunu yakar ve önce teninin kokusuna doyurur sizi...

Teninize yüklediği hazla uyandırdığı şehvet lavlarını döker birikmiş fantezilerinizin üzerine....

Kara kutularda sakladığınız fantezileriniz bir düş değildir artık. Bütün sırlar çözülmüştür.

Artık sınır koymaz çığlıklara...

Baştan ayağa şiire dönüştürür sevişmeyi.

Her dize öpüşmelerin kıvılcımı...

Her dize sımsıkı sarılmanın büyüsü...

Hasıl-ı kelam;

Gönül yayları kadar libido yaylarınızı da gevşetir
@STAREYLÜL

Bilgin agah Çevrimdışı
28 Ara 2020
814
600
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
282
391
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eylül ayında Eylül le görüşmek güzel fikir tabi ama paylaşım için bir sonraki Eylül ayını beklemediğin iyi omuş.:)
Güzel paylaşım için teşekkürler.

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
282
391
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ah ah corap düşmanı bu bıktım tüm suc onun 😁 eylülden bu yana sporla ne guzel kilo verdiğim aklıma geldi 😀😀 kick box sagolsun referans için teşekkür ediyorum Ekli dosyayı görüntüle 60354
Hazretin bakışlardan belli zaten. Kafada kim bilir neler dönüyor? "Acaba çorabı sol dizin altından mı kaçırsam yoksa sağdan direkt kalçayı mı hedefleyeyim?" Onun da işi zor

shelby23

Normal Üye
2 Eyl 2019
27
134
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eylül ayında Eylül le görüşmek güzel fikir tabi ama paylaşım için bir sonraki Eylül ayını beklemediğin iyi omuş.:)
Haklısını

Burdaki referansların her zaman Görüşmek isteyenler için faydalı olduğuna inanıyorum.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar