Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Exeleance & Cansu

21 Nis 2021
60
84
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu ile uzun zamandır görüşmek istiyordum. Daha önce müsait zamanı ayarlayıp kişisel sebeplerden ötürü görüşmeyi gerçekleştiremedigimiz zamanlar oldu. Öncelikle iletişimi çok seviyeli çok hoşuma gitti. Ev Kozyatağı metro durağına çok yakın. Tarif ettiği şekilde kolaylıkla buldum sayılır konum hatalı gostermesine karşı :)
Belirttigi adrese ulaştığımda gerçekten çok hoş güzel bir kadın ile karşılaştım. Güzel bir sohbet ile birbirimizi tanıma fırsatı bulduk. Hatta bazı yanlış anlaşılmaları da bu şekilde giderdik. İlişki detaylarına görmek istemiyorum. Çünkü Cansu gercekten tam bir kafa boşaltma adresi. Çok güzel sevimli tatlı gercekten huzur bulabileceğiniz bir kadin. Herşeyden memnun kaldım. En kısa zamanda kendisinden tekrar bir randevu isteyecegim:)

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,338
4,056
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
457
671
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Cansu ile uzun zamandır görüşmek istiyordum. Daha önce müsait zamanı ayarlayıp kişisel sebeplerden ötürü görüşmeyi gerçekleştiremedigimiz zamanlar oldu. Öncelikle iletişimi çok seviyeli çok hoşuma gitti. Ev Kozyatağı metro durağına çok yakın. Tarif ettiği şekilde kolaylıkla buldum sayılır konum hatalı gostermesine karşı :)
Belirttigi adrese ulaştığımda gerçekten çok hoş güzel bir kadın ile karşılaştım. Güzel bir sohbet ile birbirimizi tanıma fırsatı bulduk. Hatta bazı yanlış anlaşılmaları da bu şekilde giderdik. İlişki detaylarına görmek istemiyorum. Çünkü Cansu gercekten tam bir kafa boşaltma adresi. Çok güzel sevimli tatlı gercekten huzur bulabileceğiniz bir kadin. Herşeyden memnun kaldım. En kısa zamanda kendisinden tekrar bir randevu isteyecegim:)
Yaa tatlışş, çok teşekkür ederim 🍭 Benim açımdan da oldukça güzel bir görüşmeydi🔥 Görüşme öncesi ufak tefek yanlış anlaşılmalar olsa da görüşme sırasında hepsini çözmüş olduk😇 Çok öpüyorum, yeniden görüşmek dileğiyle 😈❤️

mrtpay

Normal Üye
26 Eyl 2022
31
29
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar