- 16 Eyl 2021
- 43
- 138
- 42
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Evinin konumu kolay bulunabilir, girişi çıkışı rahat zaten Buse sizi çok güzel yönlendiriyor. Yatağı geniş kocaman, salonu, banyosu tertemiz zaten kendisi çok titiz bir hanım.
İletişimi çok kolay, hızlı. Çok ilgili misafirini mutlu etmek için çırpınıyor.
Giymesi için aldıklarımı beni kırmadan giydi. Bunun için ayrıca teşekkür ederim.
Her hanımefendi'nin istediği gibi temizlik, hijyen onun içinde çok önemli bu konuda bende titiz olduğum için çok rahat ettim.
Ten rengi bem bemyaz. Fiziği tam bir Latin güzeli, uzun bacaklar, çok güzel göğüşler, çıkık muhteşem bir kalça. Özellikle kalçalarına bayıldım.
Gerçek hali resimlerinden kesinlikle daha çıtır. Bu arada ayakları da çok güzel ponçik ve bakımlı.
Dediğim gibi profilinde yazan neyse o.
Yasakları ve servisleri çerçevesinde zevk alarak sevişiyor.
Vaad ettiği herşeyi yapıyor. Her hanımefendi gibi siz ona saygılı, kibar davranırsanız o da sizin için elinden geleni yapıyor.
Herşey için çok teşekkürler @Model Buse
İletişimi çok kolay, hızlı. Çok ilgili misafirini mutlu etmek için çırpınıyor.
Giymesi için aldıklarımı beni kırmadan giydi. Bunun için ayrıca teşekkür ederim.
Her hanımefendi'nin istediği gibi temizlik, hijyen onun içinde çok önemli bu konuda bende titiz olduğum için çok rahat ettim.
Ten rengi bem bemyaz. Fiziği tam bir Latin güzeli, uzun bacaklar, çok güzel göğüşler, çıkık muhteşem bir kalça. Özellikle kalçalarına bayıldım.
Gerçek hali resimlerinden kesinlikle daha çıtır. Bu arada ayakları da çok güzel ponçik ve bakımlı.
Dediğim gibi profilinde yazan neyse o.
Yasakları ve servisleri çerçevesinde zevk alarak sevişiyor.
Vaad ettiği herşeyi yapıyor. Her hanımefendi gibi siz ona saygılı, kibar davranırsanız o da sizin için elinden geleni yapıyor.
Herşey için çok teşekkürler @Model Buse
Son düzenleme: