- 23 Haz 2023
- 97
- 417
İsim (Name): Defne
Yaş (Age) : 31
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Etiler
Boy (length): 168
Kilo (Weight): 62
Ten Rengi (Skin Color): Bronz
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program):Referans ile yapabilirim.
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Hard Sex, Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi),
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Extra Servisim Yok (I Don't Have Extra Service)
Yasaklarım (my bans): COF (Yüze Boşalma), Anal , A-Level (Anal sex)
MERHABA
Etiler'den Defne ben
Defo da diyebilirsiniz
Temizliğe ve kokuya cok onem veriyorum ve kendim gibi beylerle gorusmeye ozen gosteriyorum . Kondomsuz görüşme yapmiyorum!!
Bilgi için
Whatsapp'tan ulaşın lütfen !!!
Referanssiz görüşme yapmiyorum teklif etmeyin 🩷
CEP NUMARAM : +447985132119
İNCALL:
Bİlgi icin Whatsapp
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**
Yaş (Age) : 31
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Etiler
Boy (length): 168
Kilo (Weight): 62
Ten Rengi (Skin Color): Bronz
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program):Referans ile yapabilirim.
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Hard Sex, Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi),
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Extra Servisim Yok (I Don't Have Extra Service)
Yasaklarım (my bans): COF (Yüze Boşalma), Anal , A-Level (Anal sex)
MERHABA
Etiler'den Defne ben
Defo da diyebilirsiniz
Temizliğe ve kokuya cok onem veriyorum ve kendim gibi beylerle gorusmeye ozen gosteriyorum . Kondomsuz görüşme yapmiyorum!!
Bilgi için
Whatsapp'tan ulaşın lütfen !!!
Referanssiz görüşme yapmiyorum teklif etmeyin 🩷
CEP NUMARAM : +447985132119
İNCALL:
Bİlgi icin Whatsapp
Share on WhatsApp
WhatsApp Messenger: More than 2 billion people in over 180 countries use WhatsApp to stay in touch with friends and family, anytime and anywhere. WhatsApp is free and offers simple, secure, reliable messaging and calling, available on phones all over the world.
wa.me
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
Share on WhatsApp
WhatsApp Messenger: More than 2 billion people in over 180 countries use WhatsApp to stay in touch with friends and family, anytime and anywhere. WhatsApp is free and offers simple, secure, reliable messaging and calling, available on phones all over the world.
wa.me
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**
Ekli dosyalar
-
5cb4aa7b-5ffd-4d20-bcc7-581a52b9b3f8.jpeg89.4 KB · Görüntüleme: 700
-
IMG_2890.jpeg117.5 KB · Görüntüleme: 694
-
IMG_3042.jpeg128.5 KB · Görüntüleme: 650
-
IMG_2504.jpeg123.1 KB · Görüntüleme: 518
-
IMG_3373.jpeg84.5 KB · Görüntüleme: 431
-