Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Esmer Güzeli( Geçikmiş bir referans)

gizlicocuk41 Çevrimdışı
9 Kas 2020
185
256
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bahar ile genelde görüşmelerimiz anlık randevulaşmak üzere kurulu oluyor sağolsun beni kırmıyor, İşim gereği ve lokasyon tersliği sebebiyle başka arkadaşlarla olan görüşmelerimde de bazen çok fazla iptali olabildi hepsi anlayışla karşıladılar... Bunun minvalinde Bahar hanıma tekrardan tşklerimi sunuyorum....

Kendisi formdan tanıdığım ve ilk görüştüğüm kişi olup tam bir esmer güzel. Anlayışlı olması ve yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamak gerçekten çok zor... özel anlar birktirmek istiyorsanız bunu bahar ile yapmanızı şiddetle tavsiye edebilirim....

Herşey için tşk ederim, herşey gönlünce olsun esmer güzeli... geçikmiş yazım içinde özürlermi sunuyorum 🥰🥰🥰

30 Haz 2020
355
350
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bahar ile genelde görüşmelerimiz anlık randevulaşmak üzere kurulu oluyor sağolsun beni kırmıyor, İşim gereği ve lokasyon tersliği sebebiyle başka arkadaşlarla olan görüşmelerimde de bazen çok fazla iptali olabildi hepsi anlayışla karşıladılar... Bunun minvalinde Bahar hanıma tekrardan tşklerimi sunuyorum....

Kendisi formdan tanıdığım ve ilk görüştüğüm kişi olup tam bir esmer güzel. Anlayışlı olması ve yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamak gerçekten çok zor... özel anlar birktirmek istiyorsanız bunu bahar ile yapmanızı şiddetle tavsiye edebilirim....

Herşey için tşk ederim, herşey gönlünce olsun esmer güzeli... geçikmiş yazım içinde özürlermi sunuyorum 🥰🥰🥰
Tebrikler iki tarafa da

30 Eki 2021
51
35
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Paylaşım için teşekkur

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar