Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme Eski yorumlara aldandım malesef...

• Konbuyu başlatan slm
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:44

slm

3 Ağu 2022
62
120
39
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Selam arkadaşlar . Dün akşam stareylül hanımla 2 saatlik bir görüşme ayarladım . İletişim konum vs aynı daha önce yoruma yazılanlar gibi kolaydı . Konuşkan ve sohbeti seven birisi , önceden yazılan yorumlarda vardı . Fakat diğer konular ise daha önce yapılan yorumlar bence yanıltıcı çünkü beni yanılttı . Özellikle son 3-4 ay görüşme yapıp da bazı konuları buraya yazmayan arkadaşları anlamıyorum ve onlara sitemimin bir kısmı. Fakat dün hayal kırıklığı yaşadım . Ama yine de belki yatakta frekansımız uyar diye en azından 1 seans kalmak istedim çünkü o kadar olumlu yorumlar vardı ki hatta hiç olumsuz yoktu .En aZından denemelisin bu kadar olumlu yorum var belki ten uyumu dedikleri şey olabilir dedim . Fakat ben 2 saat anlaşmama rağmen 1 seans kaldım yaklaşık yarım saat sonra evden ayrıldım. ( hanımefendinin vaktini aldığım için 2 saatlik tam ücret bıraktım )

Görüşlerim madde madde şunlar ;

1. Forumdaki resimler ile bence alakası yok yani muhtemelen eski resimleri . Kesinlikle güncel değil .
  2. Forum bilgilerine göre boy doğru olabilir fakat kilo kesinlikle doğru değil . Yaş konusunda da şüpheliyim .
  3. Ev çok dağınık yani çok çok
  4. Ben doğallıktan yanayım kendisi açıklamalarında tamamen doğal olduğunu yazdığını hatırlıyorum fakat dudakları silikondu .
  5. Son olarak tekrarlayacağım şey ise son 3-4 ay içinde görüşüp de süper mükemmel ötesi tarzı ve buna benzer yazan arkadaşlara sitem etmek istiyorum .
  6. Eylül hanımı ise kilo bilgisi doğru olmadığı ve güncel resimleri foruma koymadığı için kınıyorum . Ben en azından şans verme adına 1 seans kaldığım için görüşümü olumsuz yerine nötr yapmayı tercih ettim . En azından benden sonraki arkadaşlar tercihini ona göre yapar . Bu değerlendirmelerim kişinin şahsına değil forumda yazan bilgi ve resimlerin yanıltıcı olmasınadır. Bilginize ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evrengezel Çevrimdışı
2 Nis 2020
211
240
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok geçmiş olsun
Bizim için önemli olan objektif değerlendirmeler.
Para ve zaman kaybını özlediğiniz için teşekkürler.

Jacktan

Normal Üye
13 Ocak 2022
27
16
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun, paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: slm
STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelikle çok teşekkür ederim nötr yorum için tabi karsislikli hissiyat önemlidir yorumunuz ve bakış açınız için de teşekkür ederim:) dediğim gibi bakış açısı ama şunu dile getirmek isterim ki ben hiç bir zaman zayıfım veya sıfır bedenim demedim hatta resimlerde ufak tefek çıkıyorum asla öyle değilim demişimdir :) kendisi kibarlık yapıp tam paramı vermiş hatta bazı görüşmeler de böyle oluyor tek seans kalıyorumu da eklemiş (bana Özel değil sanırım). Yine de teşekkürler:)

slm

3 Ağu 2022
62
120
39
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Çok geçmiş olsun
Bizim için önemli olan objektif değerlendirmeler.
Para ve zaman kaybını özlediğiniz için teşekkürler.
Kesinlikle öyle evren bey . Hanımefendinin karakteri davranışları vs ile ilgili değil yorumlarım. Konuşkan ve sohbeti seven birisi ama buradaki insanların çok büyük çoğunluğunun amacı belli . Konuşkan ve hoşsohbet önemli ama görüşmedeki yeri bana göre %20 en fazla . Benim ricam herkes objektif olsun . Zaman ve para kaybı yaşamayalım ve karşıdaki hanımefendiye de yaşatmayalım . İnan’ın kapıdan girdiğimde çıkacaktım ama dedim ki yaaa onca yorum var denemelisin ama yatak odasında soyununca geri dönülmüyor . Hanımefendinin karakteri ile ilgili asla yorum yapamam yanlış anlaşılmasın . Ama en büyük doğru kedisinin çok sevimli olduğu . Oda beni çok ilgilendirmiyor

slm

3 Ağu 2022
62
120
39
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Öncelikle çok teşekkür ederim nötr yorum için tabi karsislikli hissiyat önemlidir yorumunuz ve bakış açınız için de teşekkür ederim:) dediğim gibi bakış açısı ama şunu dile getirmek isterim ki ben hiç bir zaman zayıfım veya sıfır bedenim demedim hatta resimlerde ufak tefek çıkıyorum asla öyle değilim demişimdir :) kendisi kibarlık yapıp tam paramı vermiş hatta bazı görüşmeler de böyle oluyor tek seans kalıyorumu da eklemiş (bana Özel değil sanırım). Yine de teşekkürler
Öncelikle çok teşekkür ederim nötr yorum için tabi karsislikli hissiyat önemlidir yorumunuz ve bakış açınız için de teşekkür ederim:) dediğim gibi bakış açısı ama şunu dile getirmek isterim ki ben hiç bir zaman zayıfım veya sıfır bedenim demedim hatta resimlerde ufak tefek çıkıyorum asla öyle değilim demişimdir :) kendisi kibarlık yapıp tam paramı vermiş hatta bazı görüşmeler de böyle oluyor tek seans kalıyorumu da eklemiş (bana Özel değil sanırım). Yine de teşekkürler:)
Yatak odasına girdiğimde partnerim soyunduktan sonra ,pişman olduğum bu gibi görüşmelerde parasını fazla vermiş yada anlaşmayı uzun yapmış dahi olsam tek seansta bitiriyorum . Örnek vermek gerekirse özge ile 3 seans , Fulya ile 2 seans , Hande ile 3 seans , Aisy ile 2 seans kaldım mesela . Bunlar mükemmel görüşmelerim . Forum dışında yaşadım dün gece yaşadıklarımı . Neyse ben görüşlerimi belirttim . Arkadaşları doğru yönlendirmek için . Ama forumdaki resimlerin sizinle uzaktan yakından alakası yok maalesef... size iyi günler dilerim ...

yakamoz_911 Çevrimdışı
2 Nis 2019
44
101
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selam arkadaşlar . Dün akşam stareylül hanımla 2 saatlik bir görüşme ayarladım . İletişim konum vs aynı daha önce yoruma yazılanlar gibi kolaydı . Konuşkan ve sohbeti seven birisi , önceden yazılan yorumlarda vardı . Fakat diğer konular ise daha önce yapılan yorumlar bence yanıltıcı çünkü beni yanılttı . Özellikle son 3-4 ay görüşme yapıp da bazı konuları buraya yazmayan arkadaşları anlamıyorum ve onlara sitemimin bir kısmı. Ben @fulya @HANDE @Aisy @ÖZGE ile görüştüm ve kendileri ile ne gördüysem onları yazdım . Fakat dün hayal kırıklığı yaşadım . Ama yine de belki yatakta frekansımız uyar diye en azından 1 seans kalmak istedim çünkü o kadar olumlu yorumlar vardı ki hatta hiç olumsuz yoktu .En aZından denemelisin bu kadar olumlu yorum var belki ten uyumu dedikleri şey olabilir dedim . Fakat ben 2 saat anlaşmama rağmen 1 seans kaldım yaklaşık yarım saat sonra evden ayrıldım. ( hanımefendinin vaktini aldığım için 2 saatlik tam ücret bıraktım )

1. Forumdaki resimler ile bence alakası yok yani muhtemelen eski resimleri . Kesinlikle güncel değil .
  2. Forum bilgilerine göre boy doğru olabilir fakat kilo kesinlikle doğru değil . Yaş konusunda da şüpheliyim .
  4. Ben doğallıktan yanayım kendisi açıklamalarında tamamen doğal olduğunu yazdığını hatırlıyorum fakat dudakları silikondu .
  5. Son olarak tekrarlayacağım şey ise son 3-4 ay içinde görüşüp de süper mükemmel ötesi tarzı ve buna benzer yazan arkadaşlara sitem etmek istiyorum .
  6. Eylül hanımı ise kilo bilgisi doğru olmadığı ve güncel resimleri foruma koymadığı için kınıyorum . Ben en azından şans verme adına 1 seans kaldığım için görüşümü olumsuz yerine nötr yapmayı tercih ettim . En azından benden sonraki arkadaşlar tercihini ona göre yapar . Bu değerlendirmelerim kişinin şahsına değil forumda yazan bilgi ve resimlerin yanıltıcı olmasınadır. Bilginize ...
Geçmiş olsun, ayrıca kırmadan , kaosa döndürmeden anlatımınız için de teşekkürler.

• Beğen
STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Burdan da beyfendi bana hesap numarasını özelden yollarsa ücret iadesi de yaparım kimsenin zamanin ve parasıni almak huyum değildir bekliyorum kendisinden bunu tüm samimiyetim ile söylüyorum

ZEO Çevrimdışı

ZEO

7 Nis 2022
8
14
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisi ile hiç görüşmedim, bir kaç defa iletişim kurdum, yanlız memnun kalmayan birine iade yapmak istemesi güzel bir davranış, bu durumda konuyu açan arkadaşın da dediği gibi karakterini gösterir, bu referanstan ötürü bir çok kişi görüşme konusunda şüpheli olacak veya şimdi kadar görüşmek isteyenler vazgeçecektir diye düşünüyorum, ancak ben kendisi ile olan iletişimi sevdim, kendisine birazdan yazacağım görüşme talebi için :)

slm

3 Ağu 2022
62
120
39
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Burdan da beyfendi bana hesap numarasını özelden yollarsa ücret iadesi de yaparım kimsenin zamanin ve parasıni almak huyum değildir bekliyorum kendisinden bunu tüm samimiyetim ile söylüyorum
Olur , bu çok anlayışı bir davranış olur . Gerçekleşir ise buradan da yazarım . En azından insanlar bu yönünüzü de bilmiş olur .

slm

3 Ağu 2022
62
120
39
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Eylül hanım dün kalmadığım seansın iadesini az önce yaptı . Hatta tamamını yollamayı teklif etti ama ben kabul etmedim . Samimiyeti için teşekkür ediyorum kendisine .

6 Tem 2017
263
191
Cinsiyetiniz nedir?
Guzel bir elestiri referansini kaliteli bir sekilde karsiladigi icin @STAREYLÜL hanimi tebrik ederim, ucret iadesini yapmasi ayri bir zirve olmus. Bir sonraki elestiri referanslari icin ornek olmasini temenni ederim

Ying Yang Çevrimdışı
3 Kas 2022
87
152
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sayin @slm uyemiz..... olumsuz paylasiminizi okudum . Ok olumsuz yazmak hakkiniz ve kullandiniz pembemizde cok sık sekilde sizi vevapladı ama nicin a kişisinin paylasiminda b c d e kişileri yer aliyo?? Forum kurallarina aykiri bu paylasiminizin diger pembelerle olan kismini cikariyorum. Lutfen bundan sonraki paylasimlariniza dikkat edin banlanma sebebi olarak gorucez devaminda........

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ön ödeme ucretini bile geri öderken sadaka deyip ödeyenler varken size hayran olmamak elde değil
Çok teşekkür ederim bakın sorun şu beyfendi gelir kapıdan siz çok farklisiniz der gider anlarım ama gelip benimle birlikte olup erken boşalmam var hatta diyerek gayet güzel bir birliktelik yaşayıp sonra benden bukadar diyip gitti şimdi sorarım ben mi suçluyum ereksiyon olabildi benimle yatabildi gayet rimming dahil hizmetini aldı ama ben sucluyum :( yılın son günü iyi dilekler diledik şans işte akşam beyfendi isteseydi kalanı verirdim ama beni resimdekinden farklı diyerek itham etmesi hoş değil sadece ben geri iade ettim çünkü kimsenin hakkını yemem

Yy3535 Çevrimdışı
18 Nis 2022
63
41
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eylül hanım bu davranışınız gerçekten kolay görülecek birşey değil. Gerçekten büyük bir karakter örneği gösterdiniz tebrik ediyorum

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
157
343
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eylül hanım sizi asil duruşunuz ve davranisinizdan dolayı tebrik ediyorum.
Referans yazan kişilerin de karşısında ki insanın bir kadın olduğunu, kadınlarin ince bir ruhu olduğunu,her şeyin güzellik, mükemmellik ve para olmadığını anlayacağı günler gelir umarım.
Ben kadınları çiçeklere benzetiyorum.
Kimisi papatya,kimisi kasımpatı,kimisi gül.
Hepsi birbirinden farklı,ancak hepsinin birbirinden güzel kokusu,rengi ve ahengini var.
Bu güzelliklerin tadını çıkartmak varken,her bir çiçeğin aromasını içine çekmek varken, çiçekleri soldurmak neden.
Üstelik kimse sana gül bahçesi vad etmemisken.

anaconda911

Normal Üye
4 Ara 2022
19
8
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hacı neyin kafasını yaşıyorsun forum aşırı zayıf hatun dolu bu hanım ise balık etli sınıfında olduğu yaşının ileri olduğu kabak gibi belli e bunu seven isteyen adamlar da var çevremden biliyorum. var ki bu hanım burada hala.

dudak dolgusuna laf etmişsin ona da ayrı güldüm sen ne yapacaksın estetiği silikonu çocuk mu yapacaksın hatundan işini gör çık he beğenmediysen kapıdan dönseydin ya da çok cömertsen parasını verip dönseydin benim de vaktinde 3 saat diye anlaşıp ilkinde anlaşamadığıma bahane uydurup git demişliğim var zorla güzellik olmaz tabii

Gwen61 Çevrimdışı
11 Tem 2022
298
412
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisiyle bende görüşme yaptım ve gayette memnun da kaldım memnun da ayrıldım. Referansımın da arkasındayım. Ne istediğini bilmek ve irade sahibi olmak her babayiğitin harcı değildir =)

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
440
539
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam arkadaşlar . Dün akşam stareylül hanımla 2 saatlik bir görüşme ayarladım . İletişim konum vs aynı daha önce yoruma yazılanlar gibi kolaydı . Konuşkan ve sohbeti seven birisi , önceden yazılan yorumlarda vardı . Fakat diğer konular ise daha önce yapılan yorumlar bence yanıltıcı çünkü beni yanılttı . Özellikle son 3-4 ay görüşme yapıp da bazı konuları buraya yazmayan arkadaşları anlamıyorum ve onlara sitemimin bir kısmı. Fakat dün hayal kırıklığı yaşadım . Ama yine de belki yatakta frekansımız uyar diye en azından 1 seans kalmak istedim çünkü o kadar olumlu yorumlar vardı ki hatta hiç olumsuz yoktu .En aZından denemelisin bu kadar olumlu yorum var belki ten uyumu dedikleri şey olabilir dedim . Fakat ben 2 saat anlaşmama rağmen 1 seans kaldım yaklaşık yarım saat sonra evden ayrıldım. ( hanımefendinin vaktini aldığım için 2 saatlik tam ücret bıraktım )

Kusura bakmayın ama yazdıklarınıza katılmıyorum.
1-) Biz ne eski fotoğraf paylaşanlar gördük,10 yılllık fotoğrafları yeni gibi paylaşıyorlar.Madem öyle görüşmeyi sonlandırsaydınız.
2-)Kilo ve yaş kısmı doğru değilse yine görüşmeyi sonlandırsaydınız.
3-)Evle ne işiniz var ben onu anlamıyorum.Ev topludur dağınıktır pek umursamam, yatak bile olmasa olur.
4-)Yine görüşmeyi sonlandırsaydınız.
5-)Bizi kınım kınım kınıyorsun yani , teşekkürler.Bir atasözü vardır , teşbihte hata olmaz diye yazmakta beis görmüyorum.”At sahibine göre kişner”. Ferrariye binip doğan performansı alan da var, ferrariyi hak ettiği gibi kullanan da var.
6-)Ben olsam o bir seanslık görüşmeyi de yapmaz, 2 saatlik ücretin yarısını öder ayrılırdım.

İlk kez kınandım teşekkür ediyorum.

slm

3 Ağu 2022
62
120
39
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Sayin @slm uyemiz..... olumsuz paylasiminizi okudum . Ok olumsuz yazmak hakkiniz ve kullandiniz pembemizde cok sık sekilde sizi vevapladı ama nicin a kişisinin paylasiminda b c d e kişileri yer aliyo?? Forum kurallarina aykiri bu paylasiminizin diger pembelerle olan kismini cikariyorum. Lutfen bundan sonraki paylasimlariniza dikkat edin banlanma sebebi olarak gorucez devaminda.......
b c d e kişileri için bu platformlarda olumlu görüşlerimi referans olarak yazdığım için burada tekrar yazmakta bir sakınca yoktur diye düşündüm . Tabi ki kurallar düzen için gereklidir ve bu kurala bende uyarım bundan sonra.

slm

3 Ağu 2022
62
120
39
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Eylül hanım sizi asil duruşunuz ve davranisinizdan dolayı tebrik ediyorum.
Referans yazan kişilerin de karşısında ki insanın bir kadın olduğunu, kadınlarin ince bir ruhu olduğunu,her şeyin güzellik, mükemmellik ve para olmadığını anlayacağı günler gelir umarım.
Ben kadınları çiçeklere benzetiyorum.
Kimisi papatya,kimisi kasımpatı,kimisi gül.
Hepsi birbirinden farklı,ancak hepsinin birbirinden güzel kokusu,rengi ve ahengini var.
Bu güzelliklerin tadını çıkartmak varken,her bir çiçeğin aromasını içine çekmek varken, çiçekleri soldurmak neden.
Üstelik kimse sana gül bahçesi vad etmemisken.
Haklısın dostum ilk fırsatta gitmelisin. Bu dediğimi unutma mutlaka git .

slm

3 Ağu 2022
62
120
39
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Sayin @slm uyemiz..... olumsuz paylasiminizi okudum . Ok olumsuz yazmak hakkiniz ve kullandiniz pembemizde cok sık sekilde sizi vevapladı ama nicin a kişisinin paylasiminda b c d e kişileri yer aliyo?? Forum kurallarina aykiri bu paylasiminizin diger pembelerle olan kismini cikariyorum. Lutfen bundan sonraki paylasimlariniza dikkat edin banlanma sebebi olarak gorucez devaminda........
Kuralları okumuştum ama Yazınızdan sonra kurallara tekrar gözattım , haklısınız kıyaslama kısmı yanlış olmuş . Uyarı için teşekkürler. Dikkat ederim .

brunette Çevrimiçi
13 Eki 2021
960
1,760
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Önceki referanslar neden yanıltıcı olsun ki kişiler gitmiş beğenmiş görüşmüş ve memnun ayrılmışlar. Ayrıca 1 saat kalmışsınız ve ücret iadesi de yapılmış. Ben bu noktada sadece kişisel olarak beğeni konusunda bir durum olduğunu düşünüyorum ki kişisel beğeni adı üzerinden tamamen bir insanın zevk ve beğeni kriterlerine göre değişkenlik gösterir. Kendisiyle görüşmedim, ileride görüşür müyüz kim bilir ama yakından tanıma ve hanımefendiliğine, kişiliğine, kültürüne şahit olduktan sonra sizi iyi ağırlayan ve nezaket anlamında bir sorun yaşatmayan bir kadına olumsuz ya da nötr referans açılmasını çok da anlamlı bulmuyorum. İyi bir deneyim yaşamamış olabilirsiniz tabi ki bu bir karşılıklı uyum meselesi aynı zamanda. Yine de ilk kapıdan girdiğinizde bunu belirtme ve izin isteme imkanınız var diye düşünüyorum.

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
157
343
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Haklısın dostum ilk fırsatta gitmelisin. Bu dediğimi unutma mutlaka git .
Sorun gidip gitmemek meselesi değil dostum,
Sorun başkalarının ne yapması gerektiğini söylemen.
Siz memnun kalmamış olabilirsiniz,
Olur.
Peki bir başkasına nasıl hesap sorabilirsiniz.
Neden olumlu referans yazarsınız,
diye itham edemezsiniz.
Ben size nasıl bu şekilde kotuleyeci bir yazı yazıyorsunuz diye itham ediyormuyum?
Memnun kalmadiysaniz yazıp geçersiniz.
Artı olarak beyefendi yukarıda ne kadar memnun kaldığını, görüştüğünü yazmış işte.
Sizin gorelelik kavraminiza uymuyor diye herkesten hesap sorma hakkınız yok.
Ayrıca Eylül hanım size ücreti iade ederek,
Ve sizde bunu kabul ederek maçı kaybettiniz zaten.
Bir centilmen 1 saat görüştüm,
2 saatlik görüşme ücreti bıraktım diye övünerek bu yazıyı yazıyor,
Ve o ücretin kalanını geri alıyorsa,
Centilmen değildir.
Üzgünüm ama Eylül hanım size racon kesti,
Siz farkında değilsiniz...

slm

3 Ağu 2022
62
120
39
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
ben mevzuyu daha fazla uzatmayacağım . Görüşlerimi erkekler için yazdım , görüşen birisi olarak düşüncemi yazdım ve neden 1 seans kaldığımı ( yorumlarda illa birşey vardır görme ümidi ile kaldım ) belirttim . Bu düşüncelerimi belirtmek hakkım ve bunu sizin için yaptım . Yorum ayrı şey ama mevcut resimler ile görülenin farklı olması ayrı şey , yorum değil bu . Ama forumda olumlu görüş yazınca sorun yok ama eleştiri yapınca linç . Valla istediğiniz söyleyin yok racon kesmiş yok bilmem ne ben mühendis adamım resim ile gerçeğin örtüşüp örtüşmediğini çok iyi ayırt ederim . Ben hanımefendiyi asla incitmedim eleştirimi çok kibar yaptım . Hala daha kibarlığımı koruyorum ve korurum .

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
hacı neyin kafasını yaşıyorsun forum aşırı zayıf hatun dolu bu hanım ise balık etli sınıfında olduğu yaşının ileri olduğu kabak gibi belli e bunu seven isteyen adamlar da var çevremden biliyorum. var ki bu hanım burada hala.

dudak dolgusuna laf etmişsin ona da ayrı güldüm sen ne yapacaksın estetiği silikonu çocuk mu yapacaksın hatundan işini gör çık he beğenmediysen kapıdan dönseydin ya da çok cömertsen parasını verip dönseydin benim de vaktinde 3 saat diye anlaşıp ilkinde anlaşamadığıma bahane uydurup git demişliğim var zorla güzellik olmaz tabii
Dudak dolgusu yok ki orjinal zamanında yaptırdim evet
ben mevzuyu daha fazla uzatmayacağım . Görüşlerimi erkekler için yazdım , görüşen birisi olarak düşüncemi yazdım ve neden 1 seans kaldığımı ( yorumlarda illa birşey vardır görme ümidi ile kaldım ) belirttim . Bu düşüncelerimi belirtmek hakkım ve bunu sizin için yaptım . Yorum ayrı şey ama mevcut resimler ile görülenin farklı olması ayrı şey , yorum değil bu . Ama forumda olumlu görüş yazınca sorun yok ama eleştiri yapınca linç . Valla istediğiniz söyleyin yok racon kesmiş yok bilmem ne ben mühendis adamım resim ile gerçeğin örtüşüp örtüşmediğini çok iyi ayırt ederim . Ben hanımefendiyi asla incitmedim eleştirimi çok kibar yaptım . Hala daha kibarlığımı koruyorum ve korurum .
Beyfendi görüşen onca kişi yorum yapti muhendis olmak ile ne alakasi var . Beyfendiler kör siz net görüyorsunuz bravo bunca kişi yalanci siz doğrucu paranizi da geri verdim daha nedir ne vaktinizi ne paranızı yememiş oldum ama iletim ve görsel sanatlar mezunu olarak size tavsiyem acilen gözluk almanız sevgiler saygılar iyi yıllar konu kapandı yazarsanız saçma olur bu saatten sonra 😘

Triamera Çevrimdışı
7 Mar 2022
38
25
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu sadece stareylül meselesi değil sitede ciddi anlamda sırf iyi muhabbet için olumlu referans yazan bir güruh var, hayatlarında karı kız görmemiş mağara da yaşayan güruh bunlar yüzünden bizde olumlu referanslara kanıyoruz, hepsinin içeriğine bakacak değiliz. Stareylul ile bende görüşmek için dairesine gittim, hem evinin dağınık boğuk karanlık olması hemde elektrik alamadığımız için görüşmeyi başlamadan kestik ha üslubu dili çok güzel orası ayrı.

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu sadece stareylül meselesi değil sitede ciddi anlamda sırf iyi muhabbet için olumlu referans yazan bir güruh var, hayatlarında karı kız görmemiş mağara da yaşayan güruh bunlar yüzünden bizde olumlu referanslara kanıyoruz, hepsinin içeriğine bakacak değiliz. Stareylul ile bende görüşmek için dairesine gittim, hem evinin dağınık boğuk karanlık olması hemde elektrik alamadığımız için görüşmeyi başlamadan kestik ha üslubu dili çok güzel orası ayrı.
Beyfendi 170 kusur referans yalan o zaman :) hiç seks olmasa evet de sevişmek gayet ereksiyon olma hali var bunda benim ne sucum var beyfendiye kalan ücret de iade ettim ne olacak başka

Triamera Çevrimdışı
7 Mar 2022
38
25
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beyfendi 170 kusur referans yalan o zaman :) hiç seks olmasa evet de sevişmek gayet ereksiyon olma hali var bunda benim ne sucum var beyfendiye kalan ücret de iade ettim ne olacak başka
Yok zaten tavrınız diliniz uslübünüz çok iyi onda sorun yok, görüşüm sadece size özel değil genel olarak paylaştım.

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
157
343
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Al işte üslup'a bak.
Edep yahu.

brunette Çevrimiçi
13 Eki 2021
960
1,760
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
"hayatlarında karı kız görmemiş mağara da yaşayan güruh" deme cesaretini ve hakkını nereden aldığını öğrenebilir miyim?

Payton Çevrimdışı

Payton

Normal Üye
4 Ara 2021
29
39
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beğenmediyseniz kalmayabilirdiniz yatakda yazdıklarını başarılı yaptıysa bence pek sorun yok ücret iadesi bu camiada bulunmaz hint kumaşı ki sizin için hazırlanmış ve yatakda istenileni vermiş. Yatağa kadar girdiyse eylül hanım haklıdır. Beğenmezseniz devam etmemelisiniz.

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,163
2,504
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
karı kız görmemiş mağara da yaşayan güruh bunlar yüzünden bizde olumlu referanslara kanıyoruz,
Bu konuşma tarzına sahip birinin uslüp konusunda yorum yapmasına mı şaşırsam,bütün referans yazanları zan altında bırakmasına mı kızsam🤷 mağaradan sonra dağınık,karanlık evler bile biz fanilere köşk gibi geliyor anlayışla karşıla referans yazanları🙏

25 Ara 2022
31
53
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kişisel beklentiler ve beğeniler değişiklik gösterebilir, üstten bir bakışla kimseyi küçümsemeye gerek yok. Para her şey için yeter koşul da değil. Hanımefendi yapabileceği en iyi şeyi yapıp parayı geri göndermiş

3 Ağu 2018
83
86
Foruma artı bir değer katmanızdan, konuşmalarınızda olumlu yapıcı ve karşılıklı anlayışlı olmanızdan dolayı tebrik ediyorum. Yeni yılda en kötü günlerimiz sizin ki gibi olsa keşke.

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
880
962
Bu nasıl terbiyesiz bir üslup ağzından çıkanı kulağın duymuyor galiba. Birde güzel üsluptan falan bahsetmişsin.! Sen hiç referans yazma zaten, sen nesin ki referansın nasıl olsun. İnsanlara hakaret etme hakkını hangi cüretle kendinde nasıl buluyorsun?

Ama sende haklısın insanın önce kendisine saygısı olacak...

Nacharnik Çevrimdışı
3 May 2021
189
307
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şu forumda en değer verdiğim kadınlar, nötr veya olumsuz referanslara gayet düzgün ve olumlu yanıt veren kadınlardır.
Tebrik ediyorum sizi Eylül hanım....

Ying Yang Çevrimdışı
3 Kas 2022
87
152
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
KARI KIZ????????????????????? Yav daha geçen uzaklastirmadimmi ben sizi eyttt turuncu üyemizzzzzzz ?????????? Nabıciiiz sizi böyle?

Anilllll

Normal Üye
3 Ara 2020
40
39
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ahhh acilen @STAREYLÜL ile görüşmem lazım..! biri balık et,iri,uzun boy mu dedi..😍😍😍
Bayılıyorum böyle kadınlara,hemen randevu almalıyım 😍😍😍

Triamera Çevrimdışı
7 Mar 2022
38
25
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
KARI KIZ????????????????????? Yav daha geçen uzaklastirmadimmi ben sizi eyttt turuncu üyemizzzzzzz ?????????? Nabıciiiz sizi böyle?
Karı kız hakaret oluyor galiba, Hanfendi bağyan dememiz lazımdı sende haklısın. Yorumumu bireysel algılamayın genel bir yorum, yanlış birşey yok muhabbete sohbete değil yatak performansına olumlu olumsuz görüş atılsa kimsenin ne parası ne vakti boşa gitmeyecek.

Triamera Çevrimdışı
7 Mar 2022
38
25
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu nasıl terbiyesiz bir üslup ağzından çıkanı kulağın duymuyor galiba. Birde güzel üsluptan falan bahsetmişsin.! Sen hiç referans yazma zaten, sen nesin ki referansın nasıl olsun. İnsanlara hakaret etme hakkını hangi cüretle kendinde nasıl buluyorsun?

Ama sende haklısın insanın önce kendisine saygısı olacak...
Kime hakaret ediyorum bir daha oku yazdığımı sonra tekrar cevap ver

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Karı kız hakaret oluyor galiba, Hanfendi bağyan dememiz lazımdı sende haklısın. Yorumumu bireysel algılamayın genel bir yorum, yanlış birşey yok muhabbete sohbete değil yatak performansına olumlu olumsuz görüş atılsa kimsenin ne parası ne vakti boşa gitmeyecek.
Beyfendi değerli vaktinizi sayılı paranızı forumda harcamayin o halde sohbet agirlikli bir forum burası sizin yazdığınız üzere sosyal medyada sohbet olmadan sipsak görüşme çok bol şans banlanip hala aynı hatayı yapıyorsunuz admin bile uyarmak zorunda kalıyor bu çok düşündürücü yani

Triamera Çevrimdışı
7 Mar 2022
38
25
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
"hayatlarında karı kız görmemiş mağara da yaşayan güruh" deme cesaretini ve hakkını nereden aldığını öğrenebilir miyim?
Sadece muhabbet sohbet için olumlu görüş yazan kesime bu yazdıklarım. Bunlar yüzünden benim ve soruyu soran üyelerin paraları ve vakitleri boşa gidiyor.

25 Ara 2022
31
53
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sadece muhabbet sohbet için olumlu görüş yazan kesime bu yazdıklarım. Bunlar yüzünden benim ve soruyu soran üyelerin paraları ve vakitleri boşa gidiyor.
Beyefendi kimi kişiler sohbet etmekten keyif alıyordur, bu yönde olumlu gördüklerini yazarlar, insanların sizin beğenilerinize göre değerlendirme yapmasını beklemek ne kadar makul?

Ying Yang Çevrimdışı
3 Kas 2022
87
152
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yasaklanmama neden olan soru buydu?

Forumda pahalı bulup indirim istemek istediğiniz partnerler var mı? Burda bir ayrıştırıcılık görüyor musun ?

Evet goruyorum!!!!!!! Tas gibi hatunlarin fiyati uygun taş olmayanlarinki pahalı !!!!!!! Yazmistin. Istersen konuyu acalim kac kisinin kellesi gidicek ne kavga donucek gorelim!!!! Yavvv hasbinallah Son kez uyarıcam yoksa yollari ayıracaz seninle !!!!! Neden sabrettigime gelince onune geleni banliyor forum yonetimi imajini sevmiyom.

Yonetim olarak forum kurallarina gore islem yapiyoruz git kurallari oku sayin uye

Triamera Çevrimdışı
7 Mar 2022
38
25
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet goruyorum!!!!!!! Tas gibi hatunlarin fiyati uygun taş olmayanlarinki pahalı !!!!!!! Yazmistin. Istersen konuyu acalim kac kisinin kellesi gidicek ne kavga donucek gorelim!!!! Yavvv hasbinallah Son kez uyarıcam yoksa yollari ayıracaz seninle !!!!! Neden sabrettigime gelince onune geleni banliyor forum yonetimi imajini sevmiyom.

Yonetim olarak forum kurallarina gore islem yapiyoruz git kurallari oku sayin uye
Taş gibi olan üyeler ve olmayan üyeler kime göre neye göre, hiçbir üyeyi hedef almadım. Bana göre x üye sana göre y üyesi taştır. Yine aykırıysa kuralları okuyup ona göre hareket edelim

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
4,262
13,828
1 kârı kız tabiri mahalle ağzı tabiridir. Belliki siz bu katagoride bir kişiniz..
2 yorumlar bireyseldir evet. Gider memnun kalmazsanız olumsuz yorumunuzu yazarsınız, olumlu yorum yazan insanlara sataşmazsınız.
3 sız olumsuz yorum yazıyorsunuz belliki memnun kalmamışsınız doğru size göre bu, olumlu yorum yazanlar için de onlara göre doğru budur. Neden olumsuzluk yaşayınca hemen olumlu referans açan kişilere saldırıya geçiliyor. Yok yanlış yonlendirdiniz bilmem ne, önce ne istediğinizi bilerek bayanlarla program yapın. Olumsuzsa tabiki belirtin ama kişiye saygi çerçevesi içerisinde ve olumlu referans yazanlara yürümeden.
4 herkes kendi referans yazısından sorumludur. Bu şekildeki bir başlık kabul edilmez. Ayrıca sizin olumsuz referans açma uslubunuzu da biliyorum ve takipteyim.

Olumlu/ olumsuz referans yazılır ve kişiler ona göre değerlendirir, lakin yok nasıl bu bayana böyle yazdınız vs. Demeye hakkınız yok kusura bakmayın.

Ying Yang Çevrimdışı
3 Kas 2022
87
152
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
1 kârı kız tabiri mahalle ağzı tabiridir. Belliki siz bu katagoride bir kişiniz..
2 yorumlar bireyseldir evet. Gider memnun kalmazsanız olumsuz yorumunuzu yazarsınız, olumlu yorum yazan insanlara sataşmazsınız.
3 sız olumsuz yorum yazıyorsunuz belliki memnun kalmamışsınız doğru size göre bu, olumlu yorum yazanlar için de onlara göre doğru budur. Neden olumsuzluk yaşayınca hemen olumlu referans açan kişilere saldırıya geçiliyor. Yok yanlış yonlendirdiniz bilmem ne, önce ne istediğinizi bilerek bayanlarla program yapın. Olumsuzsa tabiki belirtin ama kişiye saygi çerçevesi içerisinde ve olumlu referans yazanlara yürümeden.
4 herkes kendi referans yazısından sorumludur. Bu şekildeki bir başlık kabul edilmez. Ayrıca sizin olumsuz referans açma uslubunuzu da biliyorum ve takipteyim.

Olumlu/ olumsuz referans yazılır ve kişiler ona göre değerlendirir, lakin yok nasıl bu bayana böyle yazdınız vs. Demeye hakkınız yok kusura bakmayın.

Bi daha diyemicek 😀

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
4,262
13,828
Taş gibi olan üyeler ve olmayan üyeler kime göre neye göre, hiçbir üyeyi hedef almadım. Bana göre x üye sana göre y üyesi taştır. Yine aykırıysa kuralları okuyup ona göre hareket edelim
Bunun bilincedsiniz ama olumlu referans açan kişi x bayandan memnun kalmıştır ondan olumlu referans açmıştır demiyor, nasıl açıyorsunuz diye hesap sorabiliyorsunuz. Vallahi takdir ettim sizi 👏👏

anko1 Çevrimdışı
6 Şub 2010
320
72
Cinsiyetiniz nedir?
Ben kendisi ile daha önce görüştüm burda bir konu başlığı açmadım ama kendisi gerçekten mükemmeldi benim için hakkında böyle nötr bir açıklma yapılması beni üzdü

phosphoreschence Çevrimiçi
14 Eki 2019
669
1,362
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benim takıldığım konu Eylül forumların emektarıdır..Yıllar geldi geçti dün gibi..Biz Eylülü severken muhabbetinden dolayı,ağırlamasından anlayışından dolayı..Seksi yaşarak yaptığı,erkeği mutlu etmeye çalıştığı için star dedik..Görüşen herkeste bunları bilerek görüşmüştür..Siz beğenmemiştirsiniz bunu da eleştiremeyiz saygı duyarız ama olumlu referansları da eleştirmeyelim..Bence bir kaybınız yok paranız da iade edilmiş..Forumun faydaları işte😉Eylülün dostluğu dobralılığı yeter.Yaşayan efsanedir Stareylül

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,117
2,114
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her görüşmede frekans uymayabilir. Kişiden kişiye göre değişir. İlk görüşmelerde gayet doğal bence....Paylaşım için teşekkürler.. (y)

guesswho Çevrimdışı
9 Şub 2022
68
105
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

selamlar, sizi çok iyi anlıyorum. aynı durumu bende başka bir hanımefendiyle yaşamıştım. benimde hatam gördüğüm andan itibaren çıkıp gitmemekti.
geçmiş olsun en azından paranızın bir kısmını iade almışsınız.
forumdaki fotoğrafların en azından 6 ay - 1 senede bir güncellenmesi gerekiyor.
referans kısmı.. son 3-5 ay içerisinde bile görüşüp yazılan şiir, maniler, dünyanın en güzeli en iyisi tarzı referanslara anlam veremiyorum bende gerçekten.
daha önce benimde linç yediğim oldu bu yorumlarımdan ötürü ama hala doğru olduğunu düşündüğüm şeyi savunuyorum, lütfen referanslar belli kurallar çerçevesinde yazılsın. buradan kendi fikrimi belirtmek isterim ; referans kısmında yorum kısmına geçmeden önce puanlama sistemi olmalı.
iletişim : x / 10
fizik : x/10
yüz : x/10
vs vs gibi.

guesswho Çevrimdışı
9 Şub 2022
68
105
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her görüşmede frekans uymayabilir. Kişiden kişiye göre değişir. İlk görüşmelerde gayet doğal bence....Paylaşım için teşekkürler.. (y)
selamlar hocam, frekans veya enerji ile ilgili bir durum yok tahminimce. beklediği (fotolardan gördüğü) karşısına çıkmayınca bu durumu yazmış.

• Beğen
STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
selamlar, sizi çok iyi anlıyorum. aynı durumu bende başka bir hanımefendiyle yaşamıştım. benimde hatam gördüğüm andan itibaren çıkıp gitmemekti.
geçmiş olsun en azından paranızın bir kısmını iade almışsınız.
forumdaki fotoğrafların en azından 6 ay - 1 senede bir güncellenmesi gerekiyor.
referans kısmı.. son 3-5 ay içerisinde bile görüşüp yazılan şiir, maniler, dünyanın en güzeli en iyisi tarzı referanslara anlam veremiyorum bende gerçekten.
daha önce benimde linç yediğim oldu bu yorumlarımdan ötürü ama hala doğru olduğunu düşündüğüm şeyi savunuyorum, lütfen referanslar belli kurallar çerçevesinde yazılsın. buradan kendi fikrimi belirtmek isterim ; referans kısmında yorum kısmına geçmeden önce puanlama sistemi olmalı.
iletişim : x / 10
fizik : x/10
yüz : x/10
vs vs gibi.
Peki neden siz de yasadiniz olayı yazmadiniz da benim için yazılan referansa gelip belirtiyorsunuz beyfendi cesurca yazdı sizde yazın gördüğünüz üzere medenice konuşuldu .

9 Nis 2021
181
258
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ben eylülden randevu alamıyorum kaç senedir şurda kapımın dibinde oturuyor siz randevu almışssınız bence randevu aldıgınız için bile çok şanslısınız neyse :)

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
1,708
2,239
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Baştan aşağı tüm yorumları okumadım..Gerek de duymadim.
Tek birsey dikkatimi çekti.:
@STAREYLÜL kendisi hakkındaki nötr-Olumsuz arasi referansa,hiç çemkirmeden,üslubunu bozmadan nasıl da olgun bir yanıt yazmış di mi?
Yanlış hatırlamıyorsam bunu daha önce bir kez daha yapmıştı.Olay budur iste. 👏👏👏
Ben dahil hepimiz böyle olabilsek keşke..Her şey çok daha güzel,çok daha kolay olurdu.
Ödemenin bir kısmını iade etmesi de bonus olmus 👌
Not: Ben kendisiyle görüşmedim ve tanismadim da..

alikiran

Normal Üye
26 Şub 2023
28
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hocam çok geçmiş olsun. Yorumunuz sayesinde kafamdaki soru işaretleri gitti

Voss Çevrimdışı
11 Eki 2021
74
90
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdaki bir çok bayanın yaşı, kilosu eski ve güncelleme gerektirir halde umarım yöneticiler buna bir çözüm bulurlar.

masquerade

Normal Üye
14 Ocak 2022
46
122
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Belki hanımlar ve yöneticiler kızacak fakat forumu escort.gen.tr olduğundan beri farklı hesaplarla takip eden onlarca hanımla görüşme yapmış birisiyim. Maalesef belirtmek isterim ki forumdaki yorumların %en az 70’i abartı veya yanıltıcı. Ayrıca kendine veya birbirlerine farklı hesaplardan yorum yazan hanımların da varlığını defalarca tespit ettim. Bunu geçmişte açıkladığım için forumdan uzaklaştırılmış hesaplarım da oldu. Belki gene forumdan uzaklaştırılacağım bunu yazdığım için. Forumda hakkında çok abartı yorumlar yazılan azımsanamayacak kadar sayıda hanım var. Şimdi burada tek tek yazsam forumdan uzaklaştırılırım muhtemelen.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar