- 3 Ağu 2022
- 62
- 120
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Biseksüel Bay
Selam arkadaşlar . Dün akşam stareylül hanımla 2 saatlik bir görüşme ayarladım . İletişim konum vs aynı daha önce yoruma yazılanlar gibi kolaydı . Konuşkan ve sohbeti seven birisi , önceden yazılan yorumlarda vardı . Fakat diğer konular ise daha önce yapılan yorumlar bence yanıltıcı çünkü beni yanılttı . Özellikle son 3-4 ay görüşme yapıp da bazı konuları buraya yazmayan arkadaşları anlamıyorum ve onlara sitemimin bir kısmı. Fakat dün hayal kırıklığı yaşadım . Ama yine de belki yatakta frekansımız uyar diye en azından 1 seans kalmak istedim çünkü o kadar olumlu yorumlar vardı ki hatta hiç olumsuz yoktu .En aZından denemelisin bu kadar olumlu yorum var belki ten uyumu dedikleri şey olabilir dedim . Fakat ben 2 saat anlaşmama rağmen 1 seans kaldım yaklaşık yarım saat sonra evden ayrıldım. ( hanımefendinin vaktini aldığım için 2 saatlik tam ücret bıraktım )
Görüşlerim madde madde şunlar ;
Görüşlerim madde madde şunlar ;
- Forumdaki resimler ile bence alakası yok yani muhtemelen eski resimleri . Kesinlikle güncel değil .
- Forum bilgilerine göre boy doğru olabilir fakat kilo kesinlikle doğru değil . Yaş konusunda da şüpheliyim .
- Ev çok dağınık yani çok çok
- Ben doğallıktan yanayım kendisi açıklamalarında tamamen doğal olduğunu yazdığını hatırlıyorum fakat dudakları silikondu .
- Son olarak tekrarlayacağım şey ise son 3-4 ay içinde görüşüp de süper mükemmel ötesi tarzı ve buna benzer yazan arkadaşlara sitem etmek istiyorum .
- Eylül hanımı ise kilo bilgisi doğru olmadığı ve güncel resimleri foruma koymadığı için kınıyorum . Ben en azından şans verme adına 1 seans kaldığım için görüşümü olumsuz yerine nötr yapmayı tercih ettim . En azından benden sonraki arkadaşlar tercihini ona göre yapar . Bu değerlendirmelerim kişinin şahsına değil forumda yazan bilgi ve resimlerin yanıltıcı olmasınadır. Bilginize ...
Moderatör tarafında düzenlendi: