- 22 Mar 2019
- 137
- 97
- Cinsiyetiniz nedir?
Yine üzerinden uzun zaman geçen bir görüşmem. Yaklaşık 2 yıl önceydi. Aylin hanımı ilgimi çekmişti ve çok merak ediyordum. Fotoğraflarından da sanki tanıdığımı sanıyordum. İletişim kurdum ve bir akşam 2 saat için randevulaştık. Evine gitmek için ben metroyu kullandım. Metrodan indikten sonra yaklaşık 7-8 dakikalık bir yürüyüşle evine ulaştım. Kapıyı bembeyaz tenli çıtı pıtı siyah gecelikle bir hanım açtı. Ve evet ben bu hanımı tanıyordum. Beni içeri buyur etti ve sehpada çok güzel şeyler hazırladığını gördüm. Koltuğa kurulup iktam ettiği şarap ve diğer yiyecekler eşliğinde sohbete başladık. Aylin ben sizi hatırladım yıllar önce görüşmüştük dedi. Vallahi bravo dedim. Yıllar önce bir defa görüşmüştük ve beni hatırlamıştı. Tabii ben de onu. Sohbet ederken kucağıma oturdu ve öpüşmeye başladık. Beni aldı yatak odasına götürdü ve bembeyaz yumuşacık teninin her noktasının tadına baktım. Yatakta da çok hareketli ve uyumluydu açıkcası uçuruyordu beni.
İkramları, sohbeti, yatağı, sıcaklığı çok iyiydi. Her şey için geç de olsa çok teşekkürler.
İkramları, sohbeti, yatağı, sıcaklığı çok iyiydi. Her şey için geç de olsa çok teşekkürler.