Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eski dost muhteşem insan.

Roberto66 Çevrimdışı
22 Mar 2019
137
97
Cinsiyetiniz nedir?
Yine üzerinden uzun zaman geçen bir görüşmem. Yaklaşık 2 yıl önceydi. Aylin hanımı ilgimi çekmişti ve çok merak ediyordum. Fotoğraflarından da sanki tanıdığımı sanıyordum. İletişim kurdum ve bir akşam 2 saat için randevulaştık. Evine gitmek için ben metroyu kullandım. Metrodan indikten sonra yaklaşık 7-8 dakikalık bir yürüyüşle evine ulaştım. Kapıyı bembeyaz tenli çıtı pıtı siyah gecelikle bir hanım açtı. Ve evet ben bu hanımı tanıyordum. Beni içeri buyur etti ve sehpada çok güzel şeyler hazırladığını gördüm. Koltuğa kurulup iktam ettiği şarap ve diğer yiyecekler eşliğinde sohbete başladık. Aylin ben sizi hatırladım yıllar önce görüşmüştük dedi. Vallahi bravo dedim. Yıllar önce bir defa görüşmüştük ve beni hatırlamıştı. Tabii ben de onu. Sohbet ederken kucağıma oturdu ve öpüşmeye başladık. Beni aldı yatak odasına götürdü ve bembeyaz yumuşacık teninin her noktasının tadına baktım. Yatakta da çok hareketli ve uyumluydu açıkcası uçuruyordu beni.
İkramları, sohbeti, yatağı, sıcaklığı çok iyiydi. Her şey için geç de olsa çok teşekkürler.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,229
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yine üzerinden uzun zaman geçen bir görüşmem. Yaklaşık 2 yıl önceydi. Aylin hanımı ilgimi çekmişti ve çok merak ediyordum. Fotoğraflarından da sanki tanıdığımı sanıyordum. İletişim kurdum ve bir akşam 2 saat için randevulaştık. Evine gitmek için ben metroyu kullandım. Metrodan indikten sonra yaklaşık 7-8 dakikalık bir yürüyüşle evine ulaştım. Kapıyı bembeyaz tenli çıtı pıtı siyah gecelikle bir hanım açtı. Ve evet ben bu hanımı tanıyordum. Beni içeri buyur etti ve sehpada çok güzel şeyler hazırladığını gördüm. Koltuğa kurulup iktam ettiği şarap ve diğer yiyecekler eşliğinde sohbete başladık. Aylin ben sizi hatırladım yıllar önce görüşmüştük dedi. Vallahi bravo dedim. Yıllar önce bir defa görüşmüştük ve beni hatırlamıştı. Tabii ben de onu. Sohbet ederken kucağıma oturdu ve öpüşmeye başladık. Beni aldı yatak odasına götürdü ve bembeyaz yumuşacık teninin her noktasının tadına baktım. Yatakta da çok hareketli ve uyumluydu açıkcası uçuruyordu beni.
İkramları, sohbeti, yatağı, sıcaklığı çok iyiydi. Her şey için geç de olsa çok teşekkürler.
paylaşim icin teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Aslan43

Normal Üye
18 Mar 2022
9
7
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

sailorc

Normal Üye
27 Ara 2014
24
14
Cinsiyetiniz nedir?
paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar