- 30 Eki 2020
- 168
- 212
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
forum arkadaşlarım ve sevgili pempişler hepinize merhaba. öncelikle başımdan geçen bu güzel anıyı burada geç paylaştığım için sevgili @STAREYLÜL den özürlerimi bir borç bilirim.başlıkta belirttiğim gibi ertelenmiş heveslerim ile yollara düştüğüm yorucu bir istanbul gezim de aklıma yazılan hayaliyle defalarca seviştiğim , kendisini ezberlediğim arzuların kadını @STAREYLÜL ile iletişime geçtim. beklenildiği gibi kendisi hızlı ve net cevaplarla yanıtladı beni. randevumuzu oluşturduk ve buluşma saatini beklemeye başladım. işim gereği biraz yoğun bir dönemden geçiyorum. her anımı değerlendirmek zorunda kaldığım bir dönem bu . eylül 'ün ikame adresine yakın bir a.v.merkezin de bir kaç bardak kahve içerken hem işimi yapmaya hem de eylül ile kavuşmanın heyecanını bastırmaya çalıştım. bu arada gözüme market önün de yazan bir reklam ilişi verdi. ^^ kedi mamaların da kampanya ^^ aklıma hemen yavru aslan limon beyefendi geldi. bir kaç paket mama ile a.w.m nin önün de bekleyen limon çetesine haracımı verdim ve arzularıma doğru yola çıktım. hoş bir karşılama ile artık onun gözlerine bakıyordum. selamlaşmalar yapıldık dan hemen sonra hazırladığı ikramların olduğu masaya oturuverdik. eylül beklediğim gibiydi hayalimde bir çok kez seviştiğim , arzuladığım her ne varsa bedeninde toplanmış kadın karşımda. entelektüel bir kadın olduğunu defalarca okumuşluğum vardır. hepsi gerçek sanat , tarih , spor, siyaset ... v.s sabaha kadar konuşabilirsin eylül ile. limon alıştırma ve kaynaştırma aşamaları bittik den hemen sonra kendisi beni özel alana doğru getirdi. özeli çok anlatma meraklısı olmadım , doğru da bulmuyorum aslen , çünkü ben o anı senaryo ile kendimde çok kez canlandırdım bunun da yine bende kalmasını doğru buluyorum. fakat deneyim adı altın da paylaşmam gereken varsa eylül gerçekten de yatak da kendi tabiri ile ''fahişeniz '' olan bir kadın. ten uyumu da olursa ki bende fazlasıyla oldu size yaşatamayacağı hiç bir şey yok diyebilirim. çok güzel bir görüşme oldu. şu an kendimi klavyeye dokunurken onunla tekrar seviştiğimi anladım. aslın da eylül de o değil midir. özlenen hasreti beklenen kavuşması ateşli olan. seni tanıdığıma çok memnun oldum @STAREYLÜL defalarca teşekkür ederim beni ağırladığın için. .