- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yansın geceler ozaman tsk lerBittim görüncebu gece sabah olmaz
Kesinlikle katılıyorum size ama işde herkesin zevki farklı vücut çorabı da severim ayrıca bikinili kadınları çoğu bey beğenir diye düşünüyorum bazen çok sexi olabiliyorBu tarz kiyafetler bende cok etki yaratmiyo ya sizde nasil bende daha cok tayt pantolon mini etek etki yaratiyo bunlar bikini mantigi gbi heralde bikini de cok ateslendirmes ya insani
Iyi uykular tatlı rüyalarGüzel hazırlanmışsınız, benimde uyku saatim gelmişti
Evet arada giyiyorumElf gözlerim beni yanıltmıyorsa cansu hanım ilk kez topuklu giymiş,
Evet zevkler farkli gercekten,ben sadece bana mi oyle oluyor diye dusundum sende bana katildigina gore tek ben degilmisimKesinlikle katılıyorum size ama işde herkesin zevki farklı vücut çorabı da severim ayrıca bikinili kadınları çoğu bey beğenir diye düşünüyorum bazen çok sexi olabiliyor
Cansuuu..Her geçen gün bir level yukarı tırmanıyosun.Bizi de duvara tırmandırıyorsun burda.
Kesinlikle öyle ama bizler herkese hitap etmemiz gerekiyor sankiEvet zevkler farkli gercekten,ben sadece bana mi oyle oluyor diye dusundum sende bana katildigina gore tek ben degilmisim
Canım benim tsk ederim tırmanmak guzel bir spor durCansuuu..Her geçen gün bir level yukarı tırmanıyosun.Bizi de duvara tırmandırıyorsun burda.
Bende böyle hazırlık isterim..
Kesinlikleben gitmeden once rica ediorum beni ... kiyafetle karsilarmisiniz diye saolsunlar genelde de yapiyorlarKesinlikle öyle ama bizler herkese hitap etmemiz gerekiyor sanki
Beraber tırmanırken öyle,Canım benim tsk ederim tırmanmak guzel bir spor dur
Tşk ler sen geldiğinde file filan kalmazÖyle hoşuma gidiyor ki benim.. Fileler bile gözüme çok geliyor artık
Davete hicabet bekleriz efendimÇok davetkâr
Tabiki seve seveBende böyle hazırlık isterim..
Evet bende öyle yaptım zaten misafirimin isteğine göre hazırlandım kırmadım kendisiniKesinlikleben gitmeden once rica ediorum beni ... kiyafetle karsilarmisiniz diye saolsunlar genelde de yapiyorlar
Severim tırmanmayıBeraber tırmanırken öyle,
Bu bir sırdı ama evet kapalı hemen sebebini söyleyeyim, misafirim varken tele bakamıyorum arada kaçamak yapıp baktığımda cevap da vermediğimde yanlış anlasiliyorum kusura bakmayın lütfennasil da bir guzellik..umarim ulasabilirim..whatsapin mavi olmasi kapali mi Cansu Hanim?
Tşk lercezbedici güzellik cansu hanım
Tşk ler canım. Ne zaman istersen beklerimHazırlığın ve güzel ikramların için teşekkür ederim canım şimdiden özledim seni en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere...
Tşk ler balimmmmKırmızı çok yakışmış
Şımaracam şimdiRica ederim fantaziler kraliçesi
Rica ederim fantaziler kraliçesi
Şımaracam şimdi
Çok tsk ederimŞımarabilirsiniz Cansu Hanım, zira Balım Hanım sonuna kadar haklı
Tşk ler sevgili @DeadpoolBayıldım kıyafete
Tşk lerseksi tek kelime ile
Senin misafirini kiracagindan hic suphemiz yok zatenEvet bende öyle yaptım zaten misafirimin isteğine göre hazırlandım kırmadım kendisini
Tşk lerSenin misafirini kiracagindan hic suphemiz yok zaten
Olabilir neden olmasınBu güzelliği bizler ile paylaştığınız için teşekkür ederiz efendim. Sexi durmakta. yalnız aklıma bir şey geldi ben bu kıyafetin karşısında duran birisi olsam maalesef bunun çıkarılmasını bekleyemem parçalarım.. Soru şudur ki
Parçalayabiliyormuyuz?
Olacaksin da bir türlü olamıyorsun napacagiz boyleHerzamankı gıbı mukememmelsın yanında olmak vardı
Kırmızının aseleti olmuş yakışmış İyi keyiflere Cansu Hanım
Bi gün benim içinde böyle hazırlanırsın inşallah
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!