Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Entelijans buluşması /Star Eylül & Ni Diev Ni Maitre

Ni Diev Ni Maitre Çevrimdışı

Ni Diev Ni Maitre

Cogito Ergosum/TimeoHomenemUniusLibri
Normal Üye
25 Ağu 2020
13
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
6 yıl falan önce eski forumda üyeyim. Eylül hanımla görüşmeyi kafama koymuşum ama bir türlü olduramıyorum. Derken, sıkıntılı, bedeller ödettirilen, hala ödettirilmeye devam edilen, kelle koltukta gezilen süreçlerin içine girdik. Eylül hanımla buluşma yalan oldu tabi. Taa ki dün, saat 13 : 00 a kadar.
Sosyo politik, sosyo kültürel, sosyal antropolojik, teolojik konulardan ve politika'dan bahsettik. Hadi içeri girelim demese devam da ederdik. 6 yılın sonunda çoook keyifli başlayan sureç çoooook keyifli sona erdi.
Fazla detaya girmeyeceğim lakin çiçeği burnunda bir forum üyemiz en ince detayına kadar nitel ve nicel bütün ayrıntıları yazmış. Hele her biri birbirinden değerli, hayatın yükünü, bunalımlarını üstümüzden alıp atan eskort hanımlara karşı nasıl bir anlayış ve davranış içinde olunması gerektiği yönündeki insani fikir ve önerileri üzerine söyleyip yazabilceğim pek bir sey yok. Sonuna kadar katılıyor ve tebrik ediyorum. ( Konuyu buradan irdeleyebilirsiniz : http://www.forumzamparalar01.xyz/konular/bir-eylul-aksaminda.54192/ )
Eylülcüğüm, sabırla o anı beklediğim 6 yıllık bir süreç sonunda yaşattığın her şey için çok teşekkür ederim. Limon'u özledim. Onu benim için öpüp mıncıklar mısın? Fotoğraflarını bile wp marifetiyle atabilirsin.
Uçan spagetti canavarı seni korusun! 😇😇😇
Tüm forumdaşlara sevgi ve saygılarımla.

Son düzenleme:
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
6 yıl falan önce eski forumda üyeyim. Eylül hanımla görüşmeyi kafama koymuşum ama bir türlü olduramıyorum. Derken, sıkıntılı, bedeller ödettirilen, hala ödettirilmeye devam edilen, kelle koltukta gezilen süreçlerin içine girdik. Eylül hanımla buluşma yalan oldu tabi. Taa ki dün, saat 13 : 00 a kadar.
Sosyo politik, sosyo kültürel, sosyal antropolojik, teolojik konulardan ve politika'dan bahsettik. Hadi içeri girelim demese devam da ederdik. 6 yılın sonunda çoook keyifli başlayan sureç çoooook keyifli sona erdi.
Fazla detaya girmeyeceğim lakin çiçeği burnunda bir forum üyemiz en ince detayına kadar nitel ve nicel bütün ayrıntıları yazmış. Hele her biri birbirinden değerli, hayatın yükünü, bunalımlarını üstümüzden alıp atan eskort hanımlara karşı nasıl bir anlayış ve davranış içinde olunması gerektiği yönündeki insani fikir ve önerileri üzerine söyleyip yazabilceğim pek bir sey yok. Sonuna kadar katılıyor ve tebrik ediyorum. ( Konuyu buradan irdeleyebilirsiniz : http://www.forumzamparalar01.xyz/konular/bir-eylul-aksaminda.54192/ )
Eylülcüğüm, sabırla o anı beklediğim 6 yıllık bir süreç sonunda yaşattığın her şey için çok teşekkür ederim. Limon'u özledim. Onu benim için öpüp mıncıklar mısın? Fotoğraflarını bile wp marifetiyle atabilirsin.
Güzel referans , lakin iki kere açılmış. Mükerrer mi olmuş acaba? Yoksa zaman dokusu zedelenip , zamanda kırılma mı olmuş 🤔

Ni Diev Ni Maitre Çevrimdışı

Ni Diev Ni Maitre

Cogito Ergosum/TimeoHomenemUniusLibri
Normal Üye
25 Ağu 2020
13
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel referans , lakin iki kere açılmış. Mükerrer mi olmuş acaba? Yoksa zaman dokusu zedelenip , zamanda kırılma mı olmuş 🤔
Kuantum evreninde her şey mümkün. Şaka bir yana da birini "deneyim", diğerini de, Eylül hanımın "referanslarım" bölümünde paylaştım. Yanlış mı olmuş, bilemedim?

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kuantum evreninde her şey mümkün. Şaka bir yana da birini "deneyim", diğerini de, Eylül hanımın "referanslarım" bölümünde paylaştım. Yanlış mı olmuş, bilemedim?
Sadece Eylül hanımın referanslarında olması yeterli. Deneyim, forum dışı görüşmelerimiz için kullandığımız konu.
Bence sil'e basıp kara deliğe gönderebilirsiniz. Malum orda zaman kavramı buradaki gibi değil.

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok teşekkür ederim güzel vakit geçirdik limon da seni cok sevdi 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar