Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elifum

Rebel Çevrimdışı
6 Eyl 2021
38
95
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar,
Uzun bir aradan sonra forma geri dönüşümün kutlaması için karakter ve fizik olarak beğendiğim Elif hanım ile geçtiğimiz haftasonu 2 saatlik görüşme gerçekleştirdim. Randevu günü evin kapısını açtığında karşıma sütun gibi fizik ve de güler yüzlü bayan çıkı verdi ☺️.. Uyumlu sohbetimiz ile, hazırladığı ikramları arıştırırken birbirimize olan tutkulu sevişmemiz sonrasında çatı katında sevimli yatak odasına geçtik. Özel anları pek fazla girmek istemiyorum ama şunu söylim ki tenimizin uyuşması bir daha ki görüşmelerimizin olacağını göstermekte ☺️.. Güzel ve özel anları yaşattığın için teşekkür ederim @elif özbek hanım 🌹😘

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,898
4,473
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
703
5,556
Merhaba arkadaşlar,
Uzun bir aradan sonra forma geri dönüşümün kutlaması için karakter ve fizik olarak beğendiğim Elif hanım ile geçtiğimiz haftasonu 2 saatlik görüşme gerçekleştirdim. Randevu günü evin kapısını açtığında karşıma sütun gibi fizik ve de güler yüzlü bayan çıkı verdi ☺️.. Uyumlu sohbetimiz ile, hazırladığı ikramları arıştırırken birbirimize olan tutkulu sevişmemiz sonrasında çatı katında sevimli yatak odasına geçtik. Özel anları pek fazla girmek istemiyorum ama şunu söylim ki tenimizin uyuşması bir daha ki görüşmelerimizin olacağını göstermekte ☺️.. Güzel ve özel anları yaşattığın için teşekkür ederim @elif özbek hanım 🌹😘

"....evin kapısını açtığında karşıma sütun gibi fizik ve de güler yüzlü bayan çıkı verdi ☺️......"

Gec cevap verdim, kusuruma bakma. Hersey icin tesekkur ederim

IMG-20211107-WA0004.jpg

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar