- 19 Haz 2013
- 31
- 48
- Cinsiyetiniz nedir?
Elif hanımla en son yaklaşık 4 yıl kadar önce görüşmüştük. Yurtdışından döndükten sonra İstanbula sık sık gezmeye geliyorum bu aralar. 2 hafta kadar önce ansızın aklıma girdi gene
Hemen aradım kendisini. Müsait değildi maalesef. 2 günlük kısa ziyarette planlarımız uyuşmayınca bir türlü buluşamadık
Ama bu hafta kararlıydım. Gelmeden önce hemen planı yaptım. Sağolsun kırmadı beni. Akşam saat 8 sularında o merdivenleri çıkarken aklıma 4 yıl önceki yaşadığımız anlar geldi. Kapıyı açtığında büyük bir şok geçirdim! Hanım kızımız hiç değişmemiş! Bu kızda ayrı bir naiflik ve duruluk var. Değişik bir aurası var. Aşırı samimi ve doğal. Bu yanına bayılıyorum. Çok fazla detaya girmeyeceğim. Evi aşırı temiz ve düzenli. Kendisi özenle hazırlanıyor. Hemen sıcak ve güzel bir kahve ikram etti. Masada çileklerde var (antrenman öncesi elleriyle yediriyor bilginiz olsun) Aşırı kibar ve kaliteli bir insan. Neyse idmanın ilk yarısı kızımız çorapları çıkardı ama nereye attığından haberi yok. Aşağı kata indiğinde “benim çoraplarımı gördün mü diye sordu. Üst katta unutmuş. Hepsini yukardan salona fırlattım. (yakalayamadı tabi) 2. Partta night club müzikleri eşliğinde lap dance show vardı. Bu sefer başka bir çorap giyip geldi. Çorap koleksiyonunu merak ediyorum
Enfes bir blowjob yapti. Aşırı temiz ve pürüzsüz bir cildi var.
Not: Popo bölgesi ortopedik yastık gibi. Yat uyu o derece. Kendisi düzenli spor yapıyor. 4 yılda ise gerçekten değişmemiş. Aynı Elif. GFE deneyiminin vücut bulmuş hali. Sadece sohbeti bile yeter. Kimyamın uyuştuğu nadir kişilerden. Beni harika bir şekilde uğurladı. Umarım en kısa sürede tekrar görüşeceğiz. Kendisine çorap sözüm var. Galiba birini kaybettik haha

Not: Popo bölgesi ortopedik yastık gibi. Yat uyu o derece. Kendisi düzenli spor yapıyor. 4 yılda ise gerçekten değişmemiş. Aynı Elif. GFE deneyiminin vücut bulmuş hali. Sadece sohbeti bile yeter. Kimyamın uyuştuğu nadir kişilerden. Beni harika bir şekilde uğurladı. Umarım en kısa sürede tekrar görüşeceğiz. Kendisine çorap sözüm var. Galiba birini kaybettik haha