Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elifle çorap savaşı

19 Haz 2013
31
48
Cinsiyetiniz nedir?
Elif hanımla en son yaklaşık 4 yıl kadar önce görüşmüştük. Yurtdışından döndükten sonra İstanbula sık sık gezmeye geliyorum bu aralar. 2 hafta kadar önce ansızın aklıma girdi gene :) Hemen aradım kendisini. Müsait değildi maalesef. 2 günlük kısa ziyarette planlarımız uyuşmayınca bir türlü buluşamadık😩 Ama bu hafta kararlıydım. Gelmeden önce hemen planı yaptım. Sağolsun kırmadı beni. Akşam saat 8 sularında o merdivenleri çıkarken aklıma 4 yıl önceki yaşadığımız anlar geldi. Kapıyı açtığında büyük bir şok geçirdim! Hanım kızımız hiç değişmemiş! Bu kızda ayrı bir naiflik ve duruluk var. Değişik bir aurası var. Aşırı samimi ve doğal. Bu yanına bayılıyorum. Çok fazla detaya girmeyeceğim. Evi aşırı temiz ve düzenli. Kendisi özenle hazırlanıyor. Hemen sıcak ve güzel bir kahve ikram etti. Masada çileklerde var (antrenman öncesi elleriyle yediriyor bilginiz olsun) Aşırı kibar ve kaliteli bir insan. Neyse idmanın ilk yarısı kızımız çorapları çıkardı ama nereye attığından haberi yok. Aşağı kata indiğinde “benim çoraplarımı gördün mü diye sordu. Üst katta unutmuş. Hepsini yukardan salona fırlattım. (yakalayamadı tabi) 2. Partta night club müzikleri eşliğinde lap dance show vardı. Bu sefer başka bir çorap giyip geldi. Çorap koleksiyonunu merak ediyorum:) Enfes bir blowjob yapti. Aşırı temiz ve pürüzsüz bir cildi var.
Not: Popo bölgesi ortopedik yastık gibi. Yat uyu o derece. Kendisi düzenli spor yapıyor. 4 yılda ise gerçekten değişmemiş. Aynı Elif. GFE deneyiminin vücut bulmuş hali. Sadece sohbeti bile yeter. Kimyamın uyuştuğu nadir kişilerden. Beni harika bir şekilde uğurladı. Umarım en kısa sürede tekrar görüşeceğiz. Kendisine çorap sözüm var. Galiba birini kaybettik haha

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,740
8,010
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

v1serion Çevrimdışı
10 Nis 2023
26
35
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

foreveryou Çevrimdışı
18 Mar 2023
50
56
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne güzel yazmışsınız kimya uyuşması, İnşallah banada görmek nasip, ozeliklede bayramda. Benim için çiftte bayram olur. :)
Güzel yazı için teşekkürler.

cleverhandsome Çevrimdışı
20 Nis 2019
667
488
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans içeriğinde anlatılan detaylar çok iyi olmuş listeme ekledim bende kendisini bu referanstan sonra bu güzelliği tatmak lazım :D

mettoo Çevrimdışı
11 Eyl 2022
128
105
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elif hanımla en son yaklaşık 4 yıl kadar önce görüşmüştük. Yurtdışından döndükten sonra İstanbula sık sık gezmeye geliyorum bu aralar. 2 hafta kadar önce ansızın aklıma girdi gene :) Hemen aradım kendisini. Müsait değildi maalesef. 2 günlük kısa ziyarette planlarımız uyuşmayınca bir türlü buluşamadık😩 Ama bu hafta kararlıydım. Gelmeden önce hemen planı yaptım. Sağolsun kırmadı beni. Akşam saat 8 sularında o merdivenleri çıkarken aklıma 4 yıl önceki yaşadığımız anlar geldi. Kapıyı açtığında büyük bir şok geçirdim! Hanım kızımız hiç değişmemiş! Bu kızda ayrı bir naiflik ve duruluk var. Değişik bir aurası var. Aşırı samimi ve doğal. Bu yanına bayılıyorum. Çok fazla detaya girmeyeceğim. Evi aşırı temiz ve düzenli. Kendisi özenle hazırlanıyor. Hemen sıcak ve güzel bir kahve ikram etti. Masada çileklerde var (antrenman öncesi elleriyle yediriyor bilginiz olsun) Aşırı kibar ve kaliteli bir insan. Neyse idmanın ilk yarısı kızımız çorapları çıkardı ama nereye attığından haberi yok. Aşağı kata indiğinde “benim çoraplarımı gördün mü diye sordu. Üst katta unutmuş. Hepsini yukardan salona fırlattım. (yakalayamadı tabi) 2. Partta night club müzikleri eşliğinde lap dance show vardı. Bu sefer başka bir çorap giyip geldi. Çorap koleksiyonunu merak ediyorum:) Enfes bir blowjob yapti. Aşırı temiz ve pürüzsüz bir cildi var.
Not: Popo bölgesi ortopedik yastık gibi. Yat uyu o derece. Kendisi düzenli spor yapıyor. 4 yılda ise gerçekten değişmemiş. Aynı Elif. GFE deneyiminin vücut bulmuş hali. Sadece sohbeti bile yeter. Kimyamın uyuştuğu nadir kişilerden. Beni harika bir şekilde uğurladı. Umarım en kısa sürede tekrar görüşeceğiz. Kendisine çorap sözüm var. Galiba birini kaybettik haha
Paylaşım için teşekkürler.

6 Ocak 2022
343
333
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Samimi ve güzel paylaşım için teşekkürler

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
703
5,556

"....Sadece sohbeti bile yeter......."

Güzel referans yazın icin tesekkurler. Çorap koleksiyonum genişliyor.

IMG-20220401-WA0018.jpg

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
390
614
Cinsiyetiniz nedir?
İki tarafa da tebrikler, çorap severim.. hele elif hanım gibi fit bir hanımda çok hoş duruyor 😊

canalali Çevrimdışı
28 Eki 2021
69
33
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referansım olmadığı için bir görüşemedim çok zarif birisi hastasıyım :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar