Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elif Özbek Tek Adresim

Darkblue1

Normal Üye
13 Tem 2021
25
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese Merhaba

Uzun zamandır yakından takip ettiğim @elifile sonunda gorusebildim.
Kendisine referansımız ilettikten sonra mail ile dönüşü sonrası randevulastik. Araya hafta sonu , ve ufak bir tatil girmesine rağmen sabırlı bir şekilde buluşacağım günü bekledim. Forumda yazılan yorumlar ve fotoğrafları inceledikten sonra kibar , güzel ve gfe tadında bir zaman geçirebilmekti benim amacım. Sonunda beklenen gün geldi. Merdivenleri nasıl çıktığımı gerçekten hatırlamıyorum. Şişli bölgesi genellikle eski binalar olduğu için dik va dar olabiliyor benim için sorun değil. Tek sorun hava çok sıcaktı. Günün en olumsuz tarafı buydu diyebilirim. Kapıya yaklaştığımda uzun zamandır beklediğim @elif özbek ulaşacağım için çok heyecanlıydım. Kapı açılıp gördüğümde güzelliği daha da heyrcanlandirmisti beni.
Evinin ve kendisinin pırıl pırıl parlaması, guleryuzu, hoş sohbeti hepsinden önemlisi bence iyi bir insan olmaya çalışıyor her zaman. Gündelik hayatta iş stresinden, hayat mücadelesi vs. Bu erdemi hatırlattı bana.Tesekkur ederim.
Güzel bir sofra ikramliklar ve hepsinden de öte sıcak, samimi davranışları beni mest etti doğrusu. Bugünün en güzel saatlerini onunla geçirdiğim için şanslı hissediyorum.
Bundan sonra tek adresim sensin güzel Elif Özbek ;);) @elif özbek

sayinm

Normal Üye
1 Ocak 2017
48
52
Cinsiyetiniz nedir?
Tebrikler, referans işini nasıl hallettiniz? Çok şanslısınız.

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
697
5,508
Herkese Merhaba

Uzun zamandır yakından takip ettiğim @elifile sonunda gorusebildim.
Kendisine referansımız ilettikten sonra mail ile dönüşü sonrası randevulastik. Araya hafta sonu , ve ufak bir tatil girmesine rağmen sabırlı bir şekilde buluşacağım günü bekledim. Forumda yazılan yorumlar ve fotoğrafları inceledikten sonra kibar , güzel ve gfe tadında bir zaman geçirebilmekti benim amacım. Sonunda beklenen gün geldi. Merdivenleri nasıl çıktığımı gerçekten hatırlamıyorum. Şişli bölgesi genellikle eski binalar olduğu için dik va dar olabiliyor benim için sorun değil. Tek sorun hava çok sıcaktı. Günün en olumsuz tarafı buydu diyebilirim. Kapıya yaklaştığımda uzun zamandır beklediğim @elif özbek ulaşacağım için çok heyecanlıydım. Kapı açılıp gördüğümde güzelliği daha da heyrcanlandirmisti beni.
Evinin ve kendisinin pırıl pırıl parlaması, guleryuzu, hoş sohbeti hepsinden önemlisi bence iyi bir insan olmaya çalışıyor her zaman. Gündelik hayatta iş stresinden, hayat mücadelesi vs. Bu erdemi hatırlattı bana.Tesekkur ederim.
Güzel bir sofra ikramliklar ve hepsinden de öte sıcak, samimi davranışları beni mest etti doğrusu. Bugünün en güzel saatlerini onunla geçirdiğim için şanslı hissediyorum.
Bundan sonra tek adresim sensin güzel Elif Özbek ;);) @elif özbek

"...Kapıya yaklaştığımda uzun zamandır beklediğim @elif özbek e ulaşacağım için çok heyecanlıydım. Kapı açılıp gördüğümde güzelliği daha da heyrcanlandirmisti beni....."

Sevgili darkblue, tanistigim icin cok mutlu oldum.

guzel yazin icin tesekkurler..

614657.jpg

Son düzenleme:

Phaedrus

Normal Üye
16 May 2020
27
41
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar