- 27 Haz 2019
- 68
- 104
- Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle herkese merhaba. Elif Hanim'a ulaşmak benim açımdan hem zor hem meşakkatli oldu. Belirttiği şartları tasimama rağmen mail attım bekledim, mail attım bekledim..., twit atım bekledim derken mailime gelen cevapla işin ucundan tuttum. Sonra benim istediğim günde o müsait olmadı onun dediği gün ben müsait olamadım.Sonunda ikimizin müsait olduğu bir zamanı denk getirerek radevulastik ve bir handikapi daha atlatarak mutlu geçecek zamana biraz daha yaklaştım.
Kendisi görüşme öncesi sürekli bilgi vererek, hangi kıyafetle karşılama yapma, ne içmek istediğimi sorma gibi suallerle misafirine ne kadar önem verecegini göstermiş oldu.
Neyse sadede gelelim. Sislideki evine gittim, meşhur merdivenler tirmadim ve karşımda, güzeller güzeli Elif. Benim açımdan hem fizik hemde o duru güzellik muhteşemdi. Ben bu kadar güzel olduğunu tahmin edememiştim.
İçeri girdim ikramlar hazırlanmış kıyafet giyilmiş, tabi soğuktan panduf terliği es gecmeyelim
Neyse hoş beş muhabbet içecekler yiyecekler, birbirimiz tanima tabi benim gözüm yukarıdaki çatı katında, sonra elimden tuttuğu gibi çatı katına çıktık.
Hem konuşması hem sevişmesi, oralı çok nazik çok kibar ve güzel.
İlk raund hangi ara başladı hangi ara bitti bilemedim.
Aşağıda tekrar muhabbet derken bu sefer yeni kıyafet, sexy bir kırmızı mini elbise Aman Tanrım dedim. hadi bakalım 2. raunda, kıyafeti bile cikartmadan işe koyuldum. Bol pozisyonlu birgörüşmeyle 2. raund benim açımdan çok daha iyi geçti.
Ama kendisini biraz yorduysam burdan özür dilerim.
Sonrası duşlar alındı biraz daha muhabbetten sonra ayrılık vakti geldi çattı.
Çok mutlu ve memnun ayrıldığım bir görüşme sonrası Şişli'den ayrılarak yüzümdeki tebessümle İstanbul'un çekmekeşine tekrar daldım.
Kendisine burdan tekrar teşekkürlerimi sunar ve herkese iyi vakitler dilerim.
Kendisi görüşme öncesi sürekli bilgi vererek, hangi kıyafetle karşılama yapma, ne içmek istediğimi sorma gibi suallerle misafirine ne kadar önem verecegini göstermiş oldu.
Neyse sadede gelelim. Sislideki evine gittim, meşhur merdivenler tirmadim ve karşımda, güzeller güzeli Elif. Benim açımdan hem fizik hemde o duru güzellik muhteşemdi. Ben bu kadar güzel olduğunu tahmin edememiştim.
İçeri girdim ikramlar hazırlanmış kıyafet giyilmiş, tabi soğuktan panduf terliği es gecmeyelim
Neyse hoş beş muhabbet içecekler yiyecekler, birbirimiz tanima tabi benim gözüm yukarıdaki çatı katında, sonra elimden tuttuğu gibi çatı katına çıktık.
Hem konuşması hem sevişmesi, oralı çok nazik çok kibar ve güzel.
İlk raund hangi ara başladı hangi ara bitti bilemedim.
Aşağıda tekrar muhabbet derken bu sefer yeni kıyafet, sexy bir kırmızı mini elbise Aman Tanrım dedim. hadi bakalım 2. raunda, kıyafeti bile cikartmadan işe koyuldum. Bol pozisyonlu birgörüşmeyle 2. raund benim açımdan çok daha iyi geçti.
Ama kendisini biraz yorduysam burdan özür dilerim.
Sonrası duşlar alındı biraz daha muhabbetten sonra ayrılık vakti geldi çattı.
Çok mutlu ve memnun ayrıldığım bir görüşme sonrası Şişli'den ayrılarak yüzümdeki tebessümle İstanbul'un çekmekeşine tekrar daldım.
Kendisine burdan tekrar teşekkürlerimi sunar ve herkese iyi vakitler dilerim.