Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elif Hanım ile tanıştığıma çok mutluyum

Istanbulinsani

Normal Üye
27 Ağu 2021
14
93
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar 2 gün önce Elif Hanım ile tanıştım. Havalar kötüleşmeden görüşme kararı aldık. Metrobüs ile gittim. Gayet rahat vardım. Ben kendisini önceden beri takip ediyordum. Yeni tanışma fırsatı buldum. İşten çıkıp evine gittim ve çok heyecanlıydım. Kendisini görünce heyecanım dahada arttı. Böylesine güzel, narin ve tatlı bir insan ile karşılaşmak beni çok mutlu etti.

Çok içten, samimi ve çokta saygılı bir insan. Ben kendisine hayran kaldım. Onu tanıdığıma, sohbetine, kahvesine, duruşuna herşeyiyle beni çok etkiledi. Yanındayken hiç yalnız hissetmedim. Tek düşündüğüm oydu ve kendisinede teşekkür ederim ki oda beni hiç yalnız bırakmadı. Bir süre sonra artık uzun süredir birlikteymişiz gibi hissetmeye başladım. O sıcaklığı fazlasıyla hissettim.

Elif Hanımı tanıdığım için çok mutluyum ve beni kabul ettiği için kendisine çok teşekkür ederim.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,963
6,699
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,389
1,846
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler!... Sevişmenize sağlık!..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,779
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
697
5,491
Arkadaşlar 2 gün önce Elif Hanım ile tanıştım. Havalar kötüleşmeden görüşme kararı aldık. Metrobüs ile gittim. Gayet rahat vardım. Ben kendisini önceden beri takip ediyordum. Yeni tanışma fırsatı buldum. İşten çıkıp evine gittim ve çok heyecanlıydım. Kendisini görünce heyecanım dahada arttı. Böylesine güzel, narin ve tatlı bir insan ile karşılaşmak beni çok mutlu etti.

Çok içten, samimi ve çokta saygılı bir insan. Ben kendisine hayran kaldım. Onu tanıdığıma, sohbetine, kahvesine, duruşuna herşeyiyle beni çok etkiledi. Yanındayken hiç yalnız hissetmedim. Tek düşündüğüm oydu ve kendisinede teşekkür ederim ki oda beni hiç yalnız bırakmadı. Bir süre sonra artık uzun süredir birlikteymişiz gibi hissetmeye başladım. O sıcaklığı fazlasıyla hissettim.

Elif Hanımı tanıdığım için çok mutluyum ve beni kabul ettiği için kendisine çok teşekkür ederim.

"........İşten çıkıp evine gittim ve çok heyecanlıydım. Kendisini görünce heyecanım dahada arttı. Böylesine güzel, narin ve tatlı bir insan ile karşılaşmak beni çok mutlu etti....."

Ben de guzel yazin icim tesekkur ederim..

tesekkur resmi.png

ardabeckham

Normal Üye
17 Haz 2016
27
8
Cinsiyetiniz nedir?
elif hanım birtanedir, işlerimden dolayı kendisiyle uzun zamandır görüşemesekte yaşadığımız anları unutmak mümkün değil. kalıcı bir etki bırakmakta üstüne yoktur.😘

Gri_ Çevrimdışı
12 Ara 2021
342
675
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Paylaşımınız için teşekkürler. Elif hanımı çok merak etmeye başladım. Artık bir tanışmamız gerek diye düşünüyorum 🤓

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,330
4,052
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

paylaşim icin teşekkürler

Roberto66 Çevrimdışı
22 Mar 2019
137
97
Cinsiyetiniz nedir?
Elif hanımla tanıştığınız için çok şanslısınız. Paylaşım için çok teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar