Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elif bağımlılığı...

Serbian Çevrimdışı
8 Mar 2019
186
531
39
Cinsiyetiniz nedir?
Aslında daha önce 2 kez referans yazdığım için tekrar yazıp yazmamak hususunda biraz çekincem vardı. Zira anlatılacak birçok şeyi önceki referanslarda da belirtmiştim. Haftasonları düzenli bir şekilde kendisine gitmeye devam ediyorum. Bugün de yine kendisinin aşk yuvasında bir araya geldik.

Özellikle pandemi döneminde, böylesi pırıl pırıl bir insana çok yakın bir muhitte oturunca, sokağa çıkma yasağı bir nevi fırsata dönüşüyor. Bu anlamda Elif'in neredeyse elimin altında diye tabir edeceğim bir yakınlıkta olması herhalde son yıllardaki en büyük şansım oldu. Zaten çoğu erkeğin rüyalarını süsleyecek kadar güzel olduğu, Victoria's Secret meleği gibi bir fiziğe sahip olduğunu söylemeye gerek yok. Hayalimdeki kadını kalemle çizsem ancak böyle birşey çıkabilirdi ortaya. Ama fizyonomi de herşey değil tabii ki. Onu güzel kılan düşünceli, güzel kalpli ve arkadaş canlısı biri olması. Yanındayken yaydığı güzel enerjisi. Geçenlerde başka bir referansta geçen "erkeğin soylu düşkünlüğü" tabirini (@Bilgin agah Bey'e teşekkürler) kendi adıma Elif için net olarak kullanabilirim. Hatta düşkünlüğün ötesinde bir bağımlılık haline geldiğini söylemem lazım.

@elif özbek Varlığınla beni ihya ettin. Seni tanımış olmak ve seninle vakit geçirmek büyük bir mutluluk. Daha nice kez görüşmek üzere.

Sevgilerimle,

Blackvnm Çevrimdışı
15 Mar 2021
143
253
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şişli güzel bir konum. Özellikle Osmanbey bölgesinde baya yoğun bir popülasyon mevcut. Sevişmenize sağlık ;) Darısı başımıza diyelim de konumum şişli dahi olsa yasaklar fena bel büküyor.

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
683
558
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler. Elif'le tanıştığıma ben de çok memnunum

Bilgin agah Çevrimdışı
28 Ara 2020
814
600
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Aslında daha önce 2 kez referans yazdığım için tekrar yazıp yazmamak hususunda biraz çekincem vardı. Zira anlatılacak birçok şeyi önceki referanslarda da belirtmiştim. Haftasonları düzenli bir şekilde kendisine gitmeye devam ediyorum. Bugün de yine kendisinin aşk yuvasında bir araya geldik.

Özellikle pandemi döneminde, böylesi pırıl pırıl bir insana çok yakın bir muhitte oturunca, sokağa çıkma yasağı bir nevi fırsata dönüşüyor. Bu anlamda Elif'in neredeyse elimin altında diye tabir edeceğim bir yakınlıkta olması herhalde son yıllardaki en büyük şansım oldu. Zaten çoğu erkeğin rüyalarını süsleyecek kadar güzel olduğu, Victoria's Secret meleği gibi bir fiziğe sahip olduğunu söylemeye gerek yok. Hayalimdeki kadını kalemle çizsem ancak böyle birşey çıkabilirdi ortaya. Ama fizyonomi de herşey değil tabii ki. Onu güzel kılan düşünceli, güzel kalpli ve arkadaş canlısı biri olması. Yanındayken yaydığı güzel enerjisi. Geçenlerde başka bir referansta geçen "erkeğin soylu düşkünlüğü" tabirini (@Bilgin agah Bey'e teşekkürler) kendi adıma Elif için net olarak kullanabilirim. Hatta düşkünlüğün ötesinde bir bağımlılık haline geldiğini söylemem lazım.

@elif özbek Varlığınla beni ihya ettin. Seni tanımış olmak ve seninle vakit geçirmek büyük bir mutluluk. Daha nice kez görüşmek üzere.

Sevgilerimle,

AŞK,

Duygu ve dürtü değil SANATTIR.

Sanatçımız @Serbian'ı tebrik ediyorum...

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
697
5,508

Sevgilerimle,

"... Zaten çoğu erkeğin rüyalarını süsleyecek kadar güzel olduğu, Victoria's Secret meleği gibi bir fiziğe sahip olduğunu söylemeye gerek yok. Hayalimdeki kadını kalemle çizsem ancak böyle birşey çıkabilirdi ortaya...."

Referans yazilmasi çok hosuma gidiyor. Mesel böyle cümleler olursa çok mutu oluyorum.

Her şey için tesekkurler.

20201213_135746.jpg

Serbian Çevrimdışı
8 Mar 2019
186
531
39
Cinsiyetiniz nedir?
"... Zaten çoğu erkeğin rüyalarını süsleyecek kadar güzel olduğu, Victoria's Secret meleği gibi bir fiziğe sahip olduğunu söylemeye gerek yok. Hayalimdeki kadını kalemle çizsem ancak böyle birşey çıkabilirdi ortaya...."

Referans yazilmasi çok hosuma gidiyor. Mesel böyle cümleler olursa çok mutu oluyorum.

Her şey için tesekkurler.

Ekli dosyayı görüntüle 64020
En ufak abartı barındırmayan bu cümleler, gerçekten bana hissettirmiş olduklarının yansımasıdır. 🥰

Ylcn Çevrimdışı
30 Eyl 2020
152
190
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans yazılarını fotoğraf ile süslemenize bayılıyorum inşallah sizinle tanışmak bana da nasip olur (size mail gönderdim olumlu yada olumsuz geri dönüş alamadım)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar