Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elf güzeli

kamuflajm

Normal Üye
4 Eki 2017
8
41
Cinsiyetiniz nedir?
Buse'yi bir süredir hem sosyal medyadan hem de forumdan takipteydim. Geçtiğimiz günlerde ateşin bacayı sardığı bir akşam bu güzel kadınla tanışmam lazım diyerek mesaj attım kendisine. İçtenliği mesajlaşırken bile belli oluyordu ve geç bir saate program yaptık. İyi ki de yapmışız :) Fotoğraflarındakinin çok çekici bir bayanla tanıştım.

Buse adeta Orta Dünya'dan fırlamış bir elf kızı desem abartmış olmam. Gözlerinin güzelliği, boynunun zarifliği bambaşka. Gözlerinin içi gülüyor derler ya öyle de yemelik tatlı bir lokum kendisi :) (Lakin buluşmada o mu beni yedi ben mi onu yedim orası soru işareti :))) )

Kendisine buradan da çok teşekkür

kamuflajm

Normal Üye
4 Eki 2017
8
41
Cinsiyetiniz nedir?
mesajım nedense yarım kalmış buradan tamamlayayım...

"Kendisine güzel misafirperverliği için buradan da teşekkür ederim. Öpüyorum sıcak dudaklarından :*

Hamiş:
Buse'yle görüşmeyi planlayanlara bir not, şayet yanınızda çikolata götürüyorsanız bitter seviyor sütlü çikolatayı çok tercih etmiyor :)"

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

maviay Çevrimdışı
9 Şub 2021
298
466
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyfiniz daim, sevişmeniz bol olsun 😉

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,293
1,508
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel referansınız için teşekkürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,694
4,331
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buse'yi bir süredir hem sosyal medyadan hem de forumdan takipteydim. Geçtiğimiz günlerde ateşin bacayı sardığı bir akşam bu güzel kadınla tanışmam lazım diyerek mesaj attım kendisine. İçtenliği mesajlaşırken bile belli oluyordu ve geç bir saate program yaptık. İyi ki de yapmışız :) Fotoğraflarındakinin çok çekici bir bayanla tanıştım.

Buse adeta Orta Dünya'dan fırlamış bir elf kızı desem abartmış olmam. Gözlerinin güzelliği, boynunun zarifliği bambaşka. Gözlerinin içi gülüyor derler ya öyle de yemelik tatlı bir lokum kendisi :) (Lakin buluşmada o mu beni yedi ben mi onu yedim orası soru işareti :))) )

paylaşim icin teşekkürler

Mtador

Normal Üye
24 Tem 2022
35
51
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Gözlerinin içi’nin gülmesi yeter😎😎

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
817
3,087
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Canimm merhaba
Tabiki seni ben daha cok yemek isterim ;
Hem yakisikli hem tatli dilli hem guler yuzlu bir misafirim gelmis. Dudaklarinda ayri tatli, tabiki bol bol operim 🥰
Bitter %90 cok severim ancak tum hediyeler cok degerli ve ozel benim icin.
Cok opuyorum sariliyorummmm💋💋💋

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,316
7,741
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar