Edilmec
Normal Üye
- 28 Kas 2021
- 5
- 37
- 27
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Elena Hanım ile bir kaç hafta önce görüştük. Farklı bir randevumun iptal edilmesi bilgisine uyandığım yağmurlu bir pazar sabahına uyandığımda hemen telefona sarılarak kendisine yazdım.Hizli ve net dönüşleri ile öğleden sonra 4 saatlik bir program oluşturduk.
Evinin konumu çok rahat bulunuyor ki bina görünüşüne kadar kendisi iletiyor.
Heyecandan yol durumuna bakmadan çıkarak randevu saatinden 15 dakika önce konumda idim. Bundan ötürü bir 15 dakika muhittin turladım.Park yerlerinin bol olduğunu söyleyebilirim o yüzden.
Kapiyi açtığında gerçekten vadettigi gibi çıtı piti bir güzellik tatlı aksanı ile sizi karşılıyor.
Evi gerçekten çok temiz ikramları mükemmel.
Güzel bir sohbet ve eski soft müziklerden sonra duş vakti geliyor.
Özel anlarda gerçekten sizin isteklerinize uymaya çalışıyor. O loş ortamda küt saçları ile bir tanrıça gibi duruyor gerçekten.
Kendisi çok cana yakın, çok sempatik, gerçekten çok güzel bir hanımefendi.Tanimaniz gerektiğini düşünüyorum.
Tekrardan görüşmek üzere güzel Elena
Evinin konumu çok rahat bulunuyor ki bina görünüşüne kadar kendisi iletiyor.
Heyecandan yol durumuna bakmadan çıkarak randevu saatinden 15 dakika önce konumda idim. Bundan ötürü bir 15 dakika muhittin turladım.Park yerlerinin bol olduğunu söyleyebilirim o yüzden.
Kapiyi açtığında gerçekten vadettigi gibi çıtı piti bir güzellik tatlı aksanı ile sizi karşılıyor.
Evi gerçekten çok temiz ikramları mükemmel.
Güzel bir sohbet ve eski soft müziklerden sonra duş vakti geliyor.
Özel anlarda gerçekten sizin isteklerinize uymaya çalışıyor. O loş ortamda küt saçları ile bir tanrıça gibi duruyor gerçekten.
Kendisi çok cana yakın, çok sempatik, gerçekten çok güzel bir hanımefendi.Tanimaniz gerektiğini düşünüyorum.
Tekrardan görüşmek üzere güzel Elena