Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elena Kaçamağı

Canerlkl

Normal Üye
27 Ağu 2017
5
18
Cinsiyetiniz nedir?
Elena hanımla henüz dün görüşme şansı buldum, forumdan ilk görüşmem olduğundan unutmadan hemen yazayım :)

Öncelikle lokasyon, giriş-çıkış, iç mekan her şey önceki referanslarda belirtildiği gibi, çok rahat.

Elena’ya gelirsek:) Kendisi tam bir gfe sunuyor, konuşmayı çok sevmeyen biri olmama rağmen gayet keyifli sohbetli sıcak bir görüşme oldu))Fiziksel özellikleri hakkında fotoğraflardan daha fazlasını bulduğumu söyleyebilirim. Her şey için çok teşekkürler

(kendisinin tavsiyesiyle alkolsüz pembiş görüşmesi yapmamam gerektiğini de böylece öğrenmiş oldum:))

maviayxxx Çevrimdışı
13 May 2020
183
286
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık, nice güzel paylaşımlara diyelim o zaman :)

Yalnız son cümle konusunda biraz daha aydınlatırsanız şahsım adına sevinirm :)

(kendisinin tavsiyesiyle alkolsüz pembiş görüşmesi yapmamam gerektiğini de böylece öğrenmiş oldum:))

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
913
Elena hanımla henüz dün görüşme şansı buldum, forumdan ilk görüşmem olduğundan unutmadan hemen yazayım :)

Öncelikle lokasyon, giriş-çıkış, iç mekan her şey önceki referanslarda belirtildiği gibi, çok rahat.

Elena’ya gelirsek:) Kendisi tam bir gfe sunuyor, konuşmayı çok sevmeyen biri olmama rağmen gayet keyifli sohbetli sıcak bir görüşme oldu))Fiziksel özellikleri hakkında fotoğraflardan daha fazlasını bulduğumu söyleyebilirim. Her şey için çok teşekkürler

Teşekkür ederim çok iyi biri

Teşekkür ederim herzaman beklerım 😊😍😘

Canerlkl

Normal Üye
27 Ağu 2017
5
18
Cinsiyetiniz nedir?
Sevişmenize sağlık, nice güzel paylaşımlara diyelim o zaman :)

Yalnız son cümle konusunda biraz daha aydınlatırsanız şahsım adına sevinirm :)

Başkasının cümlesini açıklamak olmaz:)
Elena hanım isterse açıklayabilir belki

Crescent Çevrimdışı
18 Haz 2020
79
137
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Hocam paylasım icin tesekkurler ama sonda ki Alkol kısmına ben de takıldım ne alaka anlamadım gercekten, hayatımda alkolu bir, iki kere arkadas ortamında icmis ve bir daha da icmemek üzere yemin etmis biri olarak görüsmelerde alkol sartmıs gibi bir intiba var ve bu hos degil. Sigaranın da, alkolu ne kadar fazla ictiginin de marifet gibi sunuldugu ülkemiz de bahsettiğin maddeler bilimsel olarak kanıtlanmış vücuda en cok zarar veren maddelerdir, bunun bir sebebi olamaz icersen icersin icmezsen icmezsin boyle bir tavsiye verilmesi ne bileyim garip geldi

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
913
Hocam paylasım icin tesekkurler ama sonda ki Alkol kısmına ben de takıldım ne alaka anlamadım gercekten, hayatımda alkolu bir, iki kere arkadas ortamında icmis ve bir daha da icmemek üzere yemin etmis biri olarak görüsmelerde alkol sartmıs gibi bir intiba var ve bu hos degil. Sigaranın da, alkolu ne kadar fazla ictiginin de marifet gibi sunuldugu ülkemiz de bahsettiğin maddeler bilimsel olarak kanıtlanmış vücuda en cok zarar veren maddelerdir, bunun bir sebebi olamaz icersen icersin icmezsen icmezsin boyle bir tavsiye verilmesi ne bileyim garip geldi
Malisef oyle deyıl yanlış andlaşilma ben pek çok koldanmıyorum alkol ve sigara koldanmadım evet misaferimizdım bişeylerı buyuktu bende dedım alkolle acı cekılmez dayanırım demiştım teşekkür ederim 😊

Crescent Çevrimdışı
18 Haz 2020
79
137
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Malisef oyle deyıl yanlış andlaşilma ben pek çok koldanmıyorum alkol ve sigara koldanmadım evet misaferimizdım bişeylerı buyuktu bende dedım alkolle acı cekılmez dayanırım demiştım teşekkür ederim 😊
Elena hanım kibar cevabınız ve yarım ama cok şirin Türkce yazımınız ile yüzümün gülmesine sebep oldugunuz icin tesekkur ederim, biz konuyu yanlıs anlamışız efendim, özür dileriz😂😂 Tanısmak dilegiyle🌷

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar