Aegnor
Normal Üye
- 3 Kas 2020
- 1
- 5
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Başka bir iş için dışarı çıkmışken şansımı deneyeyim, müsait ise biraz kafa dağıtalım istedim, şansa ucu ucuna denk geldi saatlerimiz Elena ile. Benim biraz yer yön duygumun sıfır olması nedeniyle yerine gelene kadar, komik alakasız noktalara gitsemde, aslında ulaşım kolay ve mekan rahat.
Kendisi inanılmaz iyi niyetli, sempatik, sevimli ve seksi bir intiba bıraktı bende. İlk geldiğimde biraz çekimser bir havam olsada, sayesinde kısa sürede kaynaştığımızı düşünüyorum. Aslında esas niyetim bu görüşmeyi ön izleme amacıyla yapıp, her iki taraf içinde sıkıntı olmaz ise daha uygun bir zamanda geceyi birlikte geçirmekti. O yüzden sadece 2 saatçik takıldık. Ben öz izlemeden memnun kaldım
Tam da benim sevdiğim GFE. Açıkçası öpmeye, sarılmaya ve sevişmeye doyamadım.
Şu sakat günleri bitirdiğimizde daha uzun rahat rahat takılmak dileğiyle..
Kendisi inanılmaz iyi niyetli, sempatik, sevimli ve seksi bir intiba bıraktı bende. İlk geldiğimde biraz çekimser bir havam olsada, sayesinde kısa sürede kaynaştığımızı düşünüyorum. Aslında esas niyetim bu görüşmeyi ön izleme amacıyla yapıp, her iki taraf içinde sıkıntı olmaz ise daha uygun bir zamanda geceyi birlikte geçirmekti. O yüzden sadece 2 saatçik takıldık. Ben öz izlemeden memnun kaldım
Tam da benim sevdiğim GFE. Açıkçası öpmeye, sarılmaya ve sevişmeye doyamadım.
Şu sakat günleri bitirdiğimizde daha uzun rahat rahat takılmak dileğiyle..