Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme Ekim sonu Kasim başindaki görüşmeden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnlıkReaksiyon

Normal Üye
11 Ara 2022
27
47
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tarihi net hatirlamiyorum, Ekimin sonu ya da Kasimin ilk günleri idi.

Whatsapptan iletişime geçtim, iletişim ve randevulaşma kolay oldu. girişi gayet rahat evinde 3 saatlik görüşme planladik.

0..---Anlik gelişen bir randevu idi, o sebeple 5-10 dakikalik geç kalma hiç önemli değil.

Ev temiz, ikramlar hoş, konuşkan biri diyebilirim.

E birader neden olumlu değil nötr dememeniz için direkt konuya daliyorum. Bana gore 3 eksi var.

1.--~Istedigim kiyafetle karşilamayip ilk seanstan once istediklerimi giydi.~

Seans sirasindan aşagidaki arkadaş ihanet etti, oyunbozanlik yapti hj ile bitirdik. Rahatlamam icin elinden geleni yapti, tesekkür ederim😇

2.----öpüşme yapmiyorum, forumda profilimde de yaziyor dedi. Evet profilde deep french kiss yapmadiği yaziyor. Ama dudaklar kapali bir şekilde öne uzatip sadece öptürmek aşiri istek kacirici bir durum. Normal öpüşme olmadi sadece dudaklari öpmek oldu.

Duş alip odada oturdum, 3-5 dakika sonra keyfimin olmadiğini gideceğimi söyledim.

3. Masaj istemiştim, dur masajini yapayim oyle git bari dedi. Masaj yatagini açmak 15-20 dk sürüyor. Yatakta yapayim dedi. Yatakta masaǰ hiç rahat değil haberiniz ola. Ayrica cok hizli bir masaj oldu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
17 Kas 2020
363
271
Tarihi net hatirlamiyorum, Ekimin sonu ya da Kasimin ilk günleri idi.

Whatsapptan iletişime geçtim, iletişim ve randevulaşma kolay oldu. girişi gayet rahat evinde 3 saatlik görüşme planladik.

0..---Anlik gelişen bir randevu idi, o sebeple 5-10 dakikalik geç kalma hiç önemli değil.

Ev temiz, ikramlar hoş, konuşkan biri diyebilirim.

E birader neden olumlu değil nötr dememeniz için direkt konuya daliyorum. Bana gore 3 eksi var.

1.--~Istedigim kiyafetle karşilamayip ilk seanstan once istediklerimi giydi.~

Seans sirasindan aşagidaki arkadaş ihanet etti, oyunbozanlik yapti hj ile bitirdik. Rahatlamam icin elinden geleni yapti, tesekkür ederim😇

2.----öpüşme yapmiyorum, forumda profilimde de yaziyor dedi. Evet profilde deep french kiss yapmadiği yaziyor. Ama dudaklar kapali bir şekilde öne uzatip sadece öptürmek aşiri istek kacirici bir durum. Normal öpüşme olmadi sadece dudaklari öpmek oldu.

Duş alip odada oturdum, 3-5 dakika sonra keyfimin olmadiğini gideceğimi söyledim.

3. Masaj istemiştim, dur masajini yapayim oyle git bari dedi. Masaj yatagini açmak 15-20 dk sürüyor. Yatakta yapayim dedi. Yatakta masaǰ hiç rahat değil haberiniz ola. Ayrica cok hizli bir masaj oldu.
Merhabalar öncelikle eğer siz kendi hijeninize dikkat etmeyip benden öpüşme beklerseniz zaten olmaz bence hijyen kuralları karşılıklı olmalı ben sizin için elimden geleni yaptım sizinkinin yani asagidakinin problemli olmasi benim hatam degil kalkıp gitmek isteyen sizdiniz hiç kimseyle olumlu bir tarafınız olmadığı yazdığınız referanslardan belli oluyor bence biraz hatayı kendinizde arayın istediğiniz kıyafetim sadece özel anlarda giyelebicegim biseydi o yüzden öle oldu masaj konusuna gelince de siz çıkıp gitmek isterken ben size durun gitmeyin masaj yapiyim diye ısrar ettim o kısacık 3 5dk icinde hazırlık yapmama musade etmeyip şimdi beni bu şekilde suclayamazsiniz benim adres bilgilerimi paylaşma hakkını size kim verdi

Moderatör tarafında düzenlendi:
yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,184
2,086
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle direk adres belirtmeniz hiç doğru olmamış sanki

Geçmişler olsun iki tarafa da

Siri

Normal Üye
28 Mar 2023
8
4
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hocam yani nerden tutsan elinde kalan bir yorum yazmışsınız. açık adres paylaşmak yasak

gokaykaan

Normal Üye
20 Haz 2024
11
7
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam kapı numarasınıda yazaydın..😀keşke adresi yazmasaydın kötü olmuş..

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,582
1,145
2 tarafada geçmiş olsun açık adres yazdığınız için size 1 hafta ceza veriyorum
bundan sonraki paylaşımlarınızda açık adres belirtir yada ima ederseniz sınırsız uzaklaştırma alırsınız
herkese iyi eğlenceler

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar