Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ekilme Ekildim

Abd vatandasi Çevrimdışı
27 Mar 2024
120
93
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Arkadaşlar otel ödemesi yaptım onca konuşmadan sonra tamam bazı hatalarım oldu lakin bütün gün gelecekmiş gibi yapıp sonra engellemek ne demek oluyor @Cansu Beylikdüzü beni fena ekti umarım aynı olayı yaşar
Ne hatası yaptınız onu da açıklayın ki kafamizda soru işareti olmasin

Eyt'li Çevrimdışı
3 Tem 2024
154
397
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nikini okyonus olarak yazan kişinin hataları olması normal halbukisininki,
Alttan alabilir di bence....

Cansu Beylikdüzü Çevrimdışı
18 Ara 2022
2
13
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Arkadaşlar otel ödemesi yaptım onca konuşmadan sonra tamam bazı hatalarım oldu lakin bütün gün gelecekmiş gibi yapıp sonra engellemek ne demek oluyor @Cansu Beylikdüzü beni fena ekti umarım aynı olayı yaşar
Merhaba Sinan bey,Tamer bey aaaa yoksa Efe bey mi demeliyim? Öncelikle benimle uzun bir dönem yazistiniz.2023 un Aralık ayından beri neredeyse her ay.size her yazisinizda kibarca geri dönüş yaptım.program yapma konusunda 20 ağustosta belirlediğimiz saate 4 dk kala bana geç kalacağınızı Söylemeyi lutufta bulundunuz.yani tam karşılığı beni ektiniz☺️
Sonra tekrar bana yazdinizda farklı farklı 3 telefon numarasından 3 farklı isimle program almaya çalıştınız.bu yaptığınızı doğru olmadigini söyledim eğer size güvenmek adına mümkünse ön ödeme istedim iptal etmeyin diye bu seferde ön ödeme gonderemeyeginizi ilettiniz.son istediginiz program yarınaydi.siz daha yarın olmadan ve niyetimi tam anlamı ile göstermeme rağmen fena ekildim diye konu acmissiniz.ne diyebilirim. Siz benim yerimde olsanız görüşmeye gider miydiniz.? En son çok hatalar yaptım diye bana yazmanizda üzerine tüy dikmiş.yazisma görsellerini de iletiyorum.neyse saygılar....

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240903-214450.png
    Screenshot_20240903-214450.png
    372.7 KB · Görüntüleme: 206
  • Screenshot_20240903-092033.png
    Screenshot_20240903-092033.png
    377.1 KB · Görüntüleme: 206
Cansu Beylikdüzü Çevrimdışı
18 Ara 2022
2
13
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kimseyi mağdur etmek istemem ama gerçekten bu da sabır işiydi.kusura bakmasın artık o kişi.destegin içinde ayrıca teşekkürler.
Birde bir konuya dikkat çekmek isterim.biz nasıl burda pembisler olarak gerçek hallerimiz ile en doğru şekilde bilgilerimizi vererek yazisirken olsun burdan olsun reel olmaya calisiyorsak lütfen bir pembisle anlasamadiysa üye başka başka hatlar alarak zorlamasinlar.cunku bizde bu platforma üye olmuş kişiye gerçek ve düzgün kişi olarak bakiyoruz.sonrasi üzüyor ve insani aptal yerine koymak oluyor. 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,477
18,357
Merhaba Sinan bey,Tamer bey aaaa yoksa Efe bey mi demeliyim? Öncelikle benimle uzun bir dönem yazistiniz.2023 un Aralık ayından beri neredeyse her ay.size her yazisinizda kibarca geri dönüş yaptım.program yapma konusunda 20 ağustosta belirlediğimiz saate 4 dk kala bana geç kalacağınızı Söylemeyi lutufta bulundunuz.yani tam karşılığı beni ektiniz☺️
Sonra tekrar bana yazdinizda farklı farklı 3 telefon numarasından 3 farklı isimle program almaya çalıştınız.bu yaptığınızı doğru olmadigini söyledim eğer size güvenmek adına mümkünse ön ödeme istedim iptal etmeyin diye bu seferde ön ödeme gonderemeyeginizi ilettiniz.son istediginiz program yarınaydi.siz daha yarın olmadan ve niyetimi tam anlamı ile göstermeme rağmen fena ekildim diye konu acmissiniz.ne diyebilirim. Siz benim yerimde olsanız görüşmeye gider miydiniz.? En son çok hatalar yaptım diye bana yazmanizda üzerine tüy dikmiş.yazisma görsellerini de iletiyorum.neyse saygılar....
👏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar