Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ejderya ile görüşme

Celikhanyus Çevrimdışı
14 May 2020
338
641
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Toplanın forumdaşlar, yurttaşlar ve Romalılar.
Foruma üye olduğumdan beri takip ettiğim ve dahi merak ettiğim @AylinAylin hanımefendi ile tanışma şerefine bugün nail oldum.
Kendisine whatsapp tan forum nikimi, yaşımı, referanslarımı ve benim için uygun olan bir kaç tarihi yazdım.
Kendisi ile bugün için randevulaştık. Kendisinin bahsi geçen forum konularını tekrardan okuyup kendimi başıma gelebileceklere hazırladım :)
Kapıdan içeri girdiğimde 110 cm lik ejderiyanın üsütme atlamak istediğini gözlerinden okudum. Fakat sonrasında vazgeçti ve uysal kedi moduna girdi. Bu sayede ilk anda kendisine yem olma tehlikesini atlattıktan sonra salonda koyu bir sohbete başladık. Bir süre sonra artık iyice acıkan ejderhamız aniden üstüme atladı ve çarpışma başladı. Bir süre salonda direndiysem de beni koridora sürüklemesine engel olamadım. Yatak odasına yoğun geçen boğuşma sonrasında tekrar uzun ve güzel bir sohbete başladık. Kendisine geçirdiğimiz keyifli zaman için çok teşekkür ediyorum.
Minik bir yapıcı eleştiri yapmam gerekirse yatağın gıcırdaması biraz konsantrasyonumu bozdu. Tabi bilenler böyle sevişmeye yatak mı dayanır diyebilirler, haklılar.
konuyu @AylinAylin hanımın mottosunundan ilham alarak Hayat sevi(şi)nce güzel, @AylinAylin ile sevişince daha da güzel diyerek kapatıyor, tüm ejderya avcılarına iyi şanslar diliyorum.

Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,207
1,905
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Foruma üye olduğumdan beri takip ettiğim ve dahi merak ettiğim @AylinAylin hanımefendi ile tanışma şerefine bugün nail oldum.
Kendisine whatsapp tan forum nikimi, yaşımı, referanslarımı ve benim için uygun olan bir kaç tarihi yazdım.
Kendisi ile bugün için randevulaştık. Kendisinin bahsi geçen forum konularını tekrardan okuyup kendimi başıma gelebileceklere hazırladım :)
Kapıdan içeri girdiğimde 110 cm lik ejderiyanın üsütme atlamak istediğini gözlerinden okudum. Fakat sonrasında vazgeçti ve uysal kedi moduna girdi. Bu sayede ilk anda kendisine yem olma tehlikesini atlattıktan sonra salonda koyu bir sohbete başladık. Bir süre sonra artık iyice acıkan ejderhamız aniden üstüme atladı ve çarpışma başladı. Bir süre salonda direndiysem de beni koridora sürüklemesine engel olamadım. Yatak odasına yoğun geçen boğuşma sonrasında tekrar uzun ve güzel bir sohbete başladık. Kendisine geçirdiğimiz keyifli zaman için çok teşekkür ediyorum.
Minik bir yapıcı eleştiri yapmam gerekirse yatağın gıcırdaması biraz konsantrasyonumu bozdu. Tabi bilenler böyle sevişmeye yatak mı dayanır diyebilirler, haklılar.
konuyu @AylinAylin hanımın mottosunundan ilham alarak Hayat sevi(şi)nce güzel, @AylinAylin ile sevişince daha da güzel diyerek kapatıyor, tüm ejderya avcılarına iyi şanslar diliyorum.
Parmaklarina ve yüreğine sağlik forumdaş.Güzel tüyolar vermissin.Yanliz giderken yaninda yangın söndürücü almakta fayda var.Bu ateşe dayanilmaz 🔥💥🙈

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,016
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Celikhanyus Çevrimdışı
14 May 2020
338
641
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Günaydın arkadaşlar dün yorgunluktanmıdır, zevk sarhoşluğundanmıdır, yoksa herikisinden birdenmidir bilemedim typo yapmışım ejderyamızın boyu 160 cm sehven 110 yazılmıştır.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Parmaklarina ve yüreğine sağlik forumdaş.Güzel tüyolar vermissin.Yanliz giderken yaninda yangın söndürücü almakta fayda var.Bu ateşe dayanilmaz 🔥💥🙈

Hah, bir yangın söndürücüm eksikti. 😂 Düşünsene, kapıda yangın söndürücü ile karşılama yapıyormuşum. 😂😂

Efenim, ateşimiz ejderya benzetmesi ile tescillendiğine göre, şımarabilir miyiz? 🙈🙈

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Günaydın arkadaşlar dün yorgunluktanmıdır, zevk sarhoşluğundanmıdır, yoksa herikisinden birdenmidir bilemedim typo yapmışım ejderyamızın boyu 160 cm sehven 110 yazılmıştır.

Ahahah, 110 olsa da olur yahu.🤪 Totosu yere yakın olandan misali... 🙈🙈

woody Çevrimdışı
12 May 2020
425
1,309
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Muradına eren bir üye daha :) uzun emek,uğraş, beklemeler ve jackpot :)

Güzel referans için teşekkürler, kızıla selamlar hürmetler ;)

Silinen_Kullanıcı59454 Çevrimdışı
18 Eki 2019
157
242
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ejderya bir tanedir 🤣

Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,207
1,905
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hah, bir yangın söndürücüm eksikti. 😂 Düşünsene, kapıda yangın söndürücü ile karşılama yapıyormuşum. 😂😂

Efenim, ateşimiz ejderya benzetmesi ile tescillendiğine göre, şımarabilir miyiz? 🙈🙈
İstediğiniz kadar şımara bilirsiniz bayan Ejderya.Yangın söndürücüden filan vazgeçtim.🤣Akışına birakmak lazım.Bırakalim yansın ortalik 🔥😈

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,276
2,177
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aylin hanım her referansta sizi daha da merak ediyorur ve ne zaman tanışacağız bilmiyorum ?

güzel paylaşım için yaşayana ve yaşatana teşekkür eder klavyenize sağlık diyorum :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
İstediğiniz kadar şımara bilirsiniz bayan Ejderya.Yangın söndürücüden filan vazgeçtim.🤣Akışına birakmak lazım.Bırakalim yansın ortalik 🔥😈

Tabii ya, bırakalım yansın. Yangın söndürücü olarak buz öneririz en fazla.😈😈

• Beğen
Tepkiler: Rio
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Aylin hanım her referansta sizi daha da merak ediyorur ve ne zaman tanışacağız bilmiyorum ?

güzel paylaşım için yaşayana ve yaşatana teşekkür eder klavyenize sağlık diyorum :)

Sevgili @yasakelma80 , merak iyidir, adrenalin salgısını arttırır.🤪 En kısa sürede merakını giderebilmek dileğiyle diyelim.🤗

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067

Sevgili @Celikhanyus ,

Öncelikle gecikmeli teşekkürüm için affını rica ediyorum, birden fazla Aylin olmak , ejdrrya olmak 🤪🤪bazen sekteye uğramak da olabiliyor.🙈

Yalnız, itiraf etmeliyim ki bu harika yorumlar beni artık cidden korkutuyor, ya iyi bir ejderya olamazsam kaygısı nedeniyle kaygı bozukluğu tedavisi görmem gerekebilir.🤪🤪 Gerçi, bu harika yorumlar aynı zamanda beni kamçılıyor da ve dolayısıyla artıları benim adıma daha fazla.🤗

Sohbetin, nezaketin, sevişmemiz ve samimiyetin için çok teşekkür ederim; tanıştığımıza sevindim.🙏😘

Mottoma uygun hareket edebiliyor ve hayat AylinAylin ile sevişince daha da güzel dedirtebildiysem ne ala.😊

NOT : Yatak mevzusu ile ev sahibim ilgilenecek ama benim kullandığım yataklar maalesef hep kısa zamanda perte çıkıyor nedense, senin dediğin sebepten olabilir mi bilmiyorum ama.🤪🤪

Harika yorumlar için de ayrıca teşekkürr ediyor, tekrar denk gelebilmek dileğiyle diyorum.🙏

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler. 😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,230
7,681
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler inşallah banada nasip olur tanışmak

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar