Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Efsunla ikinci görüşme.

Magistra01

Normal Üye
24 Haz 2020
26
138
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba.
Efsun hanımla daha evvel görüşmüştüm.
İlk görüşmemiz aklımdan hiç çıkmamıştı.
Kendisinin temiz ve titiz oluşu, evinin güzelliği, evinde her şeyin derli toplu ve zevkli oluşu, konukseverligi, ikram, hoş sohbeti ile eşsiz güzelliği birleşince nasıl unutabilirsiniz?
Sağ olsun, unutulmaz güzelliğini yeniden görme isteğimi kırmadı ve beni davet etti.
Daha önce ki görüşme sonrası, "beni efsuna" düşürdü demiştim. Şimdi ise müptela eyledi.
Hele o güzel dudakları...
Netice olarak, iyiki varsın ve iyiki seninle tanıştım. En kısa sürede yeniden görüşmek dileğiyle...

EFSUN Çevrimdışı

EFSUN

Sevgi
11 Mar 2021
375
2,333
29
Herkese merhaba.
Kendisinin temiz ve titiz oluşu, evinin güzelliği, evinde her şeyin derli toplu ve zevkli oluşu, konukseverligi, ikram, hoş sohbeti ile eşsiz güzelliği birleşince nasıl unutabilirsiniz?
Sağ olsun, unutulmaz güzelliğini yeniden görme isteğimi kırmadı ve beni davet etti.
Daha önce ki görüşme sonrası, "beni efsuna" düşürdü demiştim. Şimdi ise müptela eyledi.
Netice olarak, iyiki varsın ve iyiki seninle tanıştım. En kısa sürede yeniden görüşmek dileğiyle...
Referans ıçin yesekurlar oturıb kalkmasını bılen konuşurken laflarım ıncıtmesın dıye kıbarce anlatan senın gıbı partnerler cıksın karsıma hep 💋💋💋🥂🍾

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,394
7,782
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,493
2,670
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba.
Paylaşım için teşekkürler. Kısaca EFSUN lanmışsınız sanırım.... Tebrikler.... (y) (y) (y)

Tombik Çevrimdışı
4 Şub 2019
398
718
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese merhaba.
@EFSUN konuları bir dönem türbülansa girmişti. Bu olumlu referanslar çok değerli.
Tebrikler

5436334rtewerwerwer Çevrimdışı

5436334rtewerwerwer

MinyonDuru
24 Ağu 2015
141
315
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
@EFSUN konuları bir dönem türbülansa girmişti. Bu olumlu referanslar çok değerli.
Tebrikler
Kendisi ile yakın olarak tanışmış biri olarak şunu söylemek istiyorum. Kendisi çok zarif, kibar sevgi pıtırcığı (Fizik yapımız benziyor) güzel ve Misafir Perver biri. Türkçesi güzel konuşuyor kendini ifade edebiliyor. Yazı dilinde yazım hatası yapıyor olması olumsuz bir durum değil..
Önemli olan şu oturup kalkmasını bilen kibar güler yüzlü bir arkadaşım tanıdığıma memnunum şahsen..

EFSUN Çevrimdışı

EFSUN

Sevgi
11 Mar 2021
375
2,333
29
Kendisi ile yakın olarak tanışmış biri olarak şunu söylemek istiyorum. Kendisi çok zarif, kibar sevgi pıtırcığı (Fizik yapımız benziyor) güzel ve Misafir Perver biri. Türkçesi güzel konuşuyor kendini ifade edebiliyor. Yazı dilinde yazım hatası yapıyor olması olumsuz bir durum değil..
Önemli olan şu oturup kalkmasını bilen kibar güler yüzlü bir arkadaşım tanıdığıma memnunum şahsen..
🧚‍♀️💋🧚‍♀️💋

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,493
2,670
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba.
Paylaşım için teşekkürler... (y)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar