Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Efendi ruyalar diyarinda

Efendi Çevrimdışı
19 May 2019
24
14
Cinsiyetiniz nedir?
Yurtdisi seyahatimden dolayi avrupa yakasina gectim. Forumma geldiginden beri yakin takibimde olan ruya hanimm benimm gibi zayif ve citir sevenler icin gercektende ruya derecesinde desem yeridir. Istanbulda benjm gbi cilekes birisi icin net soyluyorumm otopark sorunu yok :). Dairesine geldgmde sevimli sicak kanli birde ev arkadsi varmis ikiside birbirinden dogal ve samimi ev arkadasi cikmak istedi benmm icinsorun ollmadgni belirttim uzun sure beraber sohbet ettik nerdeyse yine konuyu unutacaktik mmalum gene benimm cene acildi. Bol kostum ve konsepti var saymakla bitmez ama o citi piti yatakda adeta kaplan desem yeridir izellikle hard seven forumdaslarim bunu dikkate alsinlar hele bir cim yapiyor sanat eseri dersiniz iyiki tanidim en kisa zamanda tekrarlamak uzere opulldun kocaman canim????

Neysem O Çevrimdışı
12 Şub 2019
287
229
Yurtdisi seyahatimden dolayi avrupa yakasina gectim. Forumma geldiginden beri yakin takibimde olan ruya hanimm benimm gibi zayif ve citir sevenler icin gercektende ruya derecesinde desem yeridir. Istanbulda benjm gbi cilekes birisi icin net soyluyorumm otopark sorunu yok :). Dairesine geldgmde sevimli sicak kanli birde ev arkadsi varmis ikiside birbirinden dogal ve samimi ev arkadasi cikmak istedi benmm icinsorun ollmadgni belirttim uzun sure beraber sohbet ettik nerdeyse yine konuyu unutacaktik mmalum gene benimm cene acildi. Bol kostum ve konsepti var saymakla bitmez ama o citi piti yatakda adeta kaplan desem yeridir izellikle hard seven forumdaslarim bunu dikkate alsinlar hele bir cim yapiyor sanat eseri dersiniz iyiki tanidim en kisa zamanda tekrarlamak uzere opulldun kocaman canim😘😘🌷🌷

Tanıtım sayfasında cim yaptığını belirtmemiş,ama size yapmış sanırım.Birde mavilik bilgisi paylaşırsanız iyi olur.

16 Mar 2019
56
140
Yorumunuz için teşekkürler.Kendisini takibe aldım.Bu hafta sonu ben de kendisiyle görüşmeyi planlıyorum

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yurtdisi seyahatimden dolayi avrupa yakasina gectim. Forumma geldiginden beri yakin takibimde olan ruya hanimm benimm gibi zayif ve citir sevenler icin gercektende ruya derecesinde desem yeridir. Istanbulda benjm gbi cilekes birisi icin net soyluyorumm otopark sorunu yok :). Dairesine geldgmde sevimli sicak kanli birde ev arkadsi varmis ikiside birbirinden dogal ve samimi ev arkadasi cikmak istedi benmm icinsorun ollmadgni belirttim uzun sure beraber sohbet ettik nerdeyse yine konuyu unutacaktik mmalum gene benimm cene acildi. Bol kostum ve konsepti var saymakla bitmez ama o citi piti yatakda adeta kaplan desem yeridir izellikle hard seven forumdaslarim bunu dikkate alsinlar hele bir cim yapiyor sanat eseri dersiniz iyiki tanidim en kisa zamanda tekrarlamak uzere opulldun kocaman canim😘😘🌷🌷

Teşekkürler canim herşey o kadar güzeldi ki zaman nasıl geçti bende anlamadim güzel sohbetin ve yorumun için çok teşekkür ederim en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere:)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar