Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eda'yla güzel saatler

karavacyo Çevrimdışı
8 Şub 2012
34
76
Cinsiyetiniz nedir?
Bir gün önceden zamanı belirleyip buluştuk. Evin ulaşımı kolay, sokakta park sorunu yok, giriş çıkış sorunsuz. Eda seksi iç giyim seçimiyle buluşmaya özenle hazırlanmış. Evi de gayet temiz ve düzenli, gerçi daha da iyi ve büyük bir daireye taşınacağını söyledi. Sıcakkanlı, minyon bir kadın. Kahve ikramından ve biraz sohbetten sonra aksiyon başladı. Kaprissiz, uyumlu, istekli, önsevişmeyi seven, arzu ettiğiniz son konusunda da açık birisi. Güzel zaman geçirdim, aksiyonların arasında anlaştığımız üzere yaptığı masajla da hem beni rahatlattı hem de sonraki kısma güzel bir geçiş oldu. Kendisine teşekkür eder, herkese tavsiye ederim.

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,144
2,024
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Geldiğin için ben teşekkür ederim canım 😘 güzel vakit geçirdik bence. Bol sevişmeli, bol muhabbetli ama az masajlı :) Benim için çok eğlenceli idi. Tanıştığıma çok memnun oldum. Referansin için teşekkür ederim , tekrar görüşmek dileğiyle 😍😘😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar