Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Edalı birgün

• Konbuyu başlatan Rio
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:56
Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,207
1,905
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eda benim uzun bir süre takibimde olan bir bir pembisti.Ama şu malum coronadan dolayi kendimi karantinaya almistim ve nekadar canim cekerse çeksin hic bir pembisle virus bitene kadar gorusmicektim.Eda sağ olsun bu aralar fazla gaza gelmis ve paylastigi resimlerle aklimi almayi basardi en sonunda 🤣Nitekim ben Avrupa yakasinda,o Anadolu yakasinda 1 gun onceden randevumu alip anlastik kendisiyle ve dün aksam gorusmek uzre 1,5 saatlik yola koyuldum.Evi çok nezih ve sakin biryerde ,bulmakta hic zorlanmadim.Söylemis oldugum saatden her nekadar bi 30 dk gecde varmis olsam, hic bir sekilde sorun yapmadi.Kapiyi actigindaysa tam bir afet-i devran beni karsiladi diye bilirim.Yani 1,5 saatlik yoldan evinin merdivenlerini cikana kadar hic bir sekilde heyecan yapmayan ben, o kapiyi actigi ve karsimda gordugum an elim ayagima dolandi,aldigim hediyeyi alel acela posetinden cikartmaya calistim dusunun artik 🤣 Sohbet,girgir,şamata,gecmis hatiralar derken kendimi yatakta buldum.Özel konulara deginmeyi fazla sevmem ama bu kadin tam bir harika,hic bir sekilde sizi kirmiyor ve tam bir sevgiliymis gibi hissettiriyor.Böylesi guzel bir 2 saati bana ayirdigin icin cok tesekkur ederim,iyiki seni tanimisim ve ilk firsatta tekrar gorusmek dileğiyle 😍😘

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,118
1,819
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
edalı işveli istanbul güzeli

HostesBey Çevrimdışı
3 Şub 2020
22
13
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yatak konusunda detay olmayan referans zayıf oluyo malesef

Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,207
1,905
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yatak konusunda detay olmayan referans zayıf oluyo malesef
Yatak odasini detayli olarak anlatmayi sevmiyorum malesef.Detaylar iki partnerin arasinda olmali bence.Referans olarak sorarsaniz notum 10 uzerinden 9 dur.10 vermiyorumki her gittimgimde çitayi dayada yukseklere tasiyalim.🤣Herseyiyle cok memnun kaldim.

Actionmax_go Çevrimdışı
30 Nis 2020
22
27
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benimde ilk görüşme niyetinde olduğum bayan kendisi
Hoş bayanlar kendini ele veriyor sansürler nafile kalıyor ✌️

ismet_DE Çevrimdışı
9 Ocak 2014
89
73
Eda benim uzun bir süre takibimde olan bir bir pembisti.Ama şu malum coronadan dolayi kendimi karantinaya almistim ve nekadar canim cekerse çeksin hic bir pembisle virus bitene kadar gorusmicektim.Eda sağ olsun bu aralar fazla gaza gelmis ve paylastigi resimlerle aklimi almayi basardi en sonunda 🤣Nitekim ben Avrupa yakasinda,o Anadolu yakasinda 1 gun onceden randevumu alip anlastik kendisiyle ve dün aksam gorusmek uzre 1,5 saatlik yola koyuldum.Evi çok nezih ve sakin biryerde ,bulmakta hic zorlanmadim.Söylemis oldugum saatden her nekadar bi 30 dk gecde varmis olsam, hic bir sekilde sorun yapmadi.Kapiyi actigindaysa tam bir afet-i devran beni karsiladi diye bilirim.Yani 1,5 saatlik yoldan evinin merdivenlerini cikana kadar hic bir sekilde heyecan yapmayan ben, o kapiyi actigi ve karsimda gordugum an elim ayagima dolandi,aldigim hediyeyi alel acela posetinden cikartmaya calistim dusunun artik 🤣 Sohbet,girgir,şamata,gecmis hatiralar derken kendimi yatakta buldum.Özel konulara deginmeyi fazla sevmem ama bu kadin tam bir harika,hic bir sekilde sizi kirmiyor ve tam bir sevgiliymis gibi hissettiriyor.Böylesi guzel bir 2 saati bana ayirdigin icin cok tesekkur ederim,iyiki seni tanimisim ve ilk firsatta tekrar gorusmek dileğiyle 😍😘
Keyfiniz daim olsun. Kıyak kızdır Eda. Yaşatana da paylaşana da teşekkürler

HostesBey Çevrimdışı
3 Şub 2020
22
13
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yatak odasini detayli olarak anlatmayi sevmiyorum malesef.Detaylar iki partnerin arasinda olmali bence.Referans olarak sorarsaniz notum 10 uzerinden 9 dur.10 vermiyorumki her gittimgimde çitayi dayada yukseklere tasiyalim.🤣Herseyiyle cok memnun kaldim.
Toplu taşımaylamı gittin acaba

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,144
2,024
Ya sen ne tatlısın 😘 Tatlı diyince o baklavalarla diyeti bozdum sayende 😂 nefisti... Güzel bir aksam oldu benim için. Hediyeler, tatlılar ve sohbetin... her şey için teşekkür ederim. Seninle tanışmak çok güzeldi 😘

Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,207
1,905
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ya sen ne tatlısın 😘 Tatlı diyince o baklavalarla diyeti bozdum sayende 😂 nefisti... Güzel bir aksam oldu benim için. Hediyeler, tatlılar ve sohbetin... her şey için teşekkür ederim. Seninle tanışmak çok güzeldi 😘
Afiyet bal,şeker olsun.Benim icinde harika bir aksamdi.Tekrar gorusmek dilegiyle. 😘

19 Eyl 2017
1,144
2,024
Çok çıkarcı gördüm seni 😈😂

• Beğen
Tepkiler: Rio
EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

Normal Üye
29 Haz 2017
3,622
8,750
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
o baklavalar bana kadar ulasti demek sendin o kurtarici😂😂

19 Eyl 2017
1,144
2,024
İlk gelenlere parti veriyorsanız
2. görüşmeyi düşünemiyorum 😂
Hayal kurayım o zaman.....
Ay'da olabilir mi acaba 🤔
Yer çekimi de yok harika olurdu 😂
Yok yok biz beklentiyi aya tasimayalim :) Parti de kalalım 😅 her gelişte partinin konsepti değişiyor sadece o kadar 🤣

Actionmax_go Çevrimdışı
30 Nis 2020
22
27
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yok yok biz beklentiyi aya tasimayalim :) Parti de kalalım 😅 her gelişte partinin konsepti değişiyor sadece o kadar 🤣
Ok Ay beklentisini rafa kaldırıyoruz şimdilik
Üniforma da müsait değil zaten 😎
İlk etapta ayaklarımız hafif yerden kesilsin karşılıklı bana uyar 😉

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar