- 29 Şub 2020
- 1,207
- 1,905
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Eda benim uzun bir süre takibimde olan bir bir pembisti.Ama şu malum coronadan dolayi kendimi karantinaya almistim ve nekadar canim cekerse çeksin hic bir pembisle virus bitene kadar gorusmicektim.Eda sağ olsun bu aralar fazla gaza gelmis ve paylastigi resimlerle aklimi almayi basardi en sonunda Nitekim ben Avrupa yakasinda,o Anadolu yakasinda 1 gun onceden randevumu alip anlastik kendisiyle ve dün aksam gorusmek uzre 1,5 saatlik yola koyuldum.Evi çok nezih ve sakin biryerde ,bulmakta hic zorlanmadim.Söylemis oldugum saatden her nekadar bi 30 dk gecde varmis olsam, hic bir sekilde sorun yapmadi.Kapiyi actigindaysa tam bir afet-i devran beni karsiladi diye bilirim.Yani 1,5 saatlik yoldan evinin merdivenlerini cikana kadar hic bir sekilde heyecan yapmayan ben, o kapiyi actigi ve karsimda gordugum an elim ayagima dolandi,aldigim hediyeyi alel acela posetinden cikartmaya calistim dusunun artik Sohbet,girgir,şamata,gecmis hatiralar derken kendimi yatakta buldum.Özel konulara deginmeyi fazla sevmem ama bu kadin tam bir harika,hic bir sekilde sizi kirmiyor ve tam bir sevgiliymis gibi hissettiriyor.Böylesi guzel bir 2 saati bana ayirdigin icin cok tesekkur ederim,iyiki seni tanimisim ve ilk firsatta tekrar gorusmek dileğiyle