Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme @Eda Parlar ve @Ebruscrt tanışma

Jon Stark Çevrimdışı
27 May 2019
773
1,017
Görüşeli epey oldu sanırım. O sıra Ebru foruma henüz üye olmamıştı. Eda'nın Kuşlu sitedeki paylalaşımında, Ebru'nun Eda'nın evinde olduğunu görünce bir taşta iki kuş misali hemen fırsatı değerlendireyim dedim. Sağolsunlar beni misafir ettiler. İki ateşli pepişin arasında kalınca rezil oldum. 🙈🙈
Sakın ha yorgun girmeyin bu ikilinin arasına. Ebrucum beni affet. Bir daha ki sefere telâfi ederim. O cimcime Eda yokmu beni bitirdi. Her ikinize de çok teşekkür ederim. Samimi, sıcak kanlı ve güzel pempişleri her ikisi de. Kesinlikle görüşmenizi tavsiye ederim.

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler dostum

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,147
2,028
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ahh canım o iş yorgunlugunun üstüne birde biz yorduk seni ;) Çok keyifli bir üçlü olmuştuk bence :) yorgun olmasan daha neler neler yapacaktık 😈
Herşey çok güzeldi, çok teşekkür ederim . Çok çok memnun oldum 🥰🥰

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

Normal Üye
29 Haz 2017
3,651
8,813
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Görüşeli epey oldu sanırım. O sıra Ebru foruma henüz üye olmamıştı. Eda'nın Kuşlu sitedeki paylalaşımında, Ebru'nun Eda'nın evinde olduğunu görünce bir taşta iki kuş misali hemen fırsatı değerlendireyim dedim. Sağolsunlar beni misafir ettiler. İki ateşli pepişin arasında kalınca rezil oldum. 🙈🙈
Sakın ha yorgun girmeyin bu ikilinin arasına. Ebrucum beni affet. Bir daha ki sefere telâfi ederim. O cimcime Eda yokmu beni bitirdi. Her ikinize de çok teşekkür ederim. Samimi, sıcak kanlı ve güzel pempişleri her ikisi de. Kesinlikle görüşmenizi tavsiye ederim.
Cansın tesekkur ederım 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar