Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eda Parlar & LuckyStrike

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

Reklam ve işbirliği için DM lütfen 🤪
26 Şub 2015
909
1,379
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Dikkat! İroni, espri ve şaka içerir. Anlayışı kıt olanın sorumluluğu ban ait değildir. :)

Gecen hafta tweeter da geyiklerken, sevgili @EDA nın sanırım eceli gelmiş olacak ki :) bana laf atma gafletinde bulundu. "Görüşme şartlarını söyle hatta öğrenci indirimi de yap" dedi. E dedim madem kaşındın, dur ben sana şartlarımı bildireyim. Aradım hemen telefonla soyledim ne var ne yoksa. Tahminimce içinden oha deyip küfür etmiştir. :) Bendeki şartlar biraz net oluyor malum..

Neyse, muhabbetimiz bu şekilde başladı ve benim kendisini ara ara delirtmelerimle devam etti. Ben laklak yapmayı severim ama mümkünse muhabbeti uygun bir zamanda görüşmeye bağlamayı daha çok severim. Ve bağladık ta..

Nedense bu sefer icimden karşımdaki kadını biraz zorlamak geldi ve partner görüşmelerinde yaşanan ne kadar klişe durum varsa hepsini önceden yasakladım. Düşünün ki kızcağız ne giyecegine karar verirken dahi sinir krizi geçiriyordu. :) Madem şartlarımı sordu, katlanması gerekiyordu değil mi dostlar?

Şişli'deki yeni evi güzel, derli toplu. Bana yakın bir yerde.. Ön hazırlıklar güzel, mumlar yakılmış, ikramlar hazırlanmış, saç makyaj kıyafet yerli yerinde.. Muhabbetle alakalı zaten sorun olamaz zira konuşmayı seven iki insan bir araya gelince ve her iki taraf ta samimi olunca laf lafı kolayca açıyor.

Kızcağız madem ki gorusme şartlarimi sormuş ve ne şart sunduysam kabul etmiş, o halde hak ettiği hizmeti kendisine sunmak lazım gelir değil mi? Nitekim öyle de oldu. :) Öpüşürken hiç naz yapmadım. Nasıl istediyse öyle öpüştüm. :) Oral seks istedi tamam dedim, ben şundan şundan keyif alırım dedi eyvallah dedim. Önce ben boşalacagim dedi peki dedim. Kısacası karşılıklı keyif ile neticelenen bir sevişme oldu.

Arada içecekler tazeledi, duslar alindi, keyif sigaraları içildi.

Derken, ikinci seansı istedi. Baktim zaman var, e kızcağız bedelini de ödemiş, dedim tamam. Öncelik tabi ki Eda'nın memnuniyeti, uzuuun ve herseyin birbirine karıştığı fena bir seans oldu diyebilirim. Yok efendim pozisyonmuş, yok efendim elin şurama değdi, burası böyle idi ama simdi nasil böyle oldu filan... hey ki heyyy, hoy ki hoyy... Geçiniz bunları...

Sonrasında bir sure sessizlik oldu. Çünkü cümle kurabilmek için gerekli oksijen beyne gitmiyordu. Kendime geldikten sonra da izin isteyip, kendisinden talep edilen hizmeti yerine tam olarak getirmenin mutluluğu ile ayrıldım.

Sanirim bir süre benden hizmet almak istemeyecek ama sağlık olsun ne diyeyim.

Ayrica kapıdan çıkmadan önce de bahşişini eksik etmedi sağ olsun ;)

Sevgi ile kalın

LuckyStrike

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

26 Şub 2015
909
1,379
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,144
2,024
Şartlar...
İlk önce dedim ki zor ama zoru severim 😈😈 Twitter da laf çarpmalari ve kışkırtmaları sonucunda "sen gel bakayım buraya" dedim 😏
Kendisi geldi, fotograflardakinin aynısı diyemeyeceğim çünkü fotoğraf görmedim :(( benim için tamamen kamikaze bir görüşme idi. 😂
Kendisinden çok memnun kalıp bahşiş (çikolata) vermisligim vardır.
Benim için güzel bir görüşme ve sevisme oldu. Herkese tavsiye ederim 😂😂

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,184
10,061
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şartlar...
İlk önce dedim ki zor ama zoru severim 😈😈 Twitter da laf çarpmalari ve kışkırtmaları sonucunda "sen gel bakayım buraya" dedim 😏
Kendisi geldi, fotograflardakinin aynısı diyemeyeceğim çünkü fotoğraf görmedim :(( benim için tamamen kamikaze bir görüşme idi. 😂
Kendisinden çok memnun kalıp bahşiş (çikolata) vermisligim vardır.
Benim için güzel bir görüşme ve sevisme oldu. Herkese tavsiye ederim 😂😂

Ben de çikolata isterim :p

alpella35 Çevrimdışı

alpella35

Normal Üye
24 Ağu 2020
36
38
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@LuckyStrike tam dilli kaşarlı zamparanın hakkını vermişsin. @EDA da görüşlerini belirtmiş iki tarafından memnun olduğu bir görüşme olmuş:ROFLMAO::ROFLMAO:

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

26 Şub 2015
909
1,379
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

26 Şub 2015
909
1,379
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

26 Şub 2015
909
1,379
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,201
2,551
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Esprili paylaşım için teşekkürler..🙂

pilotoxi Çevrimdışı
13 Mar 2020
140
141
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şahane bir referans olmuş. Yüzümde gülümsemeyle okudum @LuckyStrike ellerine sağlık. Böyle güzel bir referansa sebep olduğu için Eda hanıma da sevgilerimi gönderiyorum.

boy17 Çevrimdışı
31 Mar 2016
195
115
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@EDA hanım sizler beni hiç tanışmadan engellediniz sizlerden ricam çok fazla kişiye gitmedim forumdan ama gittiğim kişilere beni sormanız sizi nssıl kırdım bilmiyorum ama sizinle görüşmeyi gerçekten çok istiyorum bşr hatam varsa affola umarım sizde büyüklük yapıp hiç tanışmadan yaşadığımız bu sıkıntıyı çözmemize vesile olursunuz ve görüşüp tanışma şansımız olur sizinle teşekkürler

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,144
2,024
Gülerek okuduğum zevkli Geçen zamanın güzel bir paylaşımı olmuş :)

Eda hanım görmeyeli çikolata dağıtmaya da başlamış.

Avrupa yakasına hoşgeldin bu arada😊
Hoş buldum 🥳🥳😘😘 sana viski yanında çikolata vereceğim 😈😘

Zeus1 Çevrimdışı
1 Ocak 2020
194
287
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık..

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

26 Şub 2015
909
1,379
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
771
636
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler... sevişmene sağlık :devilish: :devilish: :devilish:

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar