Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eda ile......

Başgan

Normal Üye
6 Eki 2019
12
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2 gün önce kendisi ile irtibat kurdum, hızlı bir şekilde randevulastik. Yazisirken bile çok kibar çok sevecendi, kendisinden aynı gün aynı zaman dilimi için arkadaşım için de yardım talebimi kabul edip birkaç isimden bahsetti.Arkadasimin ebru hanimda karar kılması ebru haniminda musaitlik durumu uygun olunca değmeyin keyfime. Buradan tekrar teşekkür ediyorum kendisine. Otelde düşümü alıp heyecanla beklemeye geçtim. Tam zamanında kendileri geldi. Eda hanım etkileyici bir ses tonuna sahip hanım hanımcık hosmuhabbet kadın gibi kadın. Kendi adıma çok güzel bir zaman dilimi geçirdim çok iyi kalpli bir kadınla tanışmış oldum. Tanıtımında yazdıkları neyse o fotoğraflardaki neyse o. Güzel anlar için tekrar teşekkür ederim.
Bir de bu vesileyle ebru hanimlada tanışma şansım oldu, kendisi çok dobra çok eğlenceli bir kadın. Arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla ve yüzündeki ifadede de çok belli oluyordu nirvanaya ulaşmış. Herkese keyifli forumlar

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

Normal Üye
29 Haz 2017
3,622
8,750
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
2 gün önce kendisi ile irtibat kurdum, hızlı bir şekilde randevulastik. Yazisirken bile çok kibar çok sevecendi, kendisinden aynı gün aynı zaman dilimi için arkadaşım için de yardım talebimi kabul edip birkaç isimden bahsetti.Arkadasimin ebru hanimda karar kılması ebru haniminda musaitlik durumu uygun olunca değmeyin keyfime. Buradan tekrar teşekkür ediyorum kendisine. Otelde düşümü alıp heyecanla beklemeye geçtim. Tam zamanında kendileri geldi. Eda hanım etkileyici bir ses tonuna sahip hanım hanımcık hosmuhabbet kadın gibi kadın. Kendi adıma çok güzel bir zaman dilimi geçirdim çok iyi kalpli bir kadınla tanışmış oldum. Tanıtımında yazdıkları neyse o fotoğraflardaki neyse o. Güzel anlar için tekrar teşekkür ederim.
Bir de bu vesileyle ebru hanimlada tanışma şansım oldu, kendisi çok dobra çok eğlenceli bir kadın. Arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla ve yüzündeki ifadede de çok belli oluyordu nirvanaya ulaşmış. Herkese keyifli forumlar

Senin modun dusuktu ama basgan odadan nasil kactigimizi hatirlamiyoruz 😁 salihe kucak dolusu opucuk sevgiler hic yazismadigim biri ile boyle birliktelik dusunmemistim hatta 3. birliktelik icin ben zorladim 🤩😁🤣

Keyfiniz bol olsun 🙏😘

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,144
2,024
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Harika bir organizatörsün gerçekten :) Güzel buluşma oldu bizim için de 😍
Tanıştığıma çok memnun oldum . Herşey için teşekkürler 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar