Başgan
Normal Üye
- 6 Eki 2019
- 12
- 29
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
2 gün önce kendisi ile irtibat kurdum, hızlı bir şekilde randevulastik. Yazisirken bile çok kibar çok sevecendi, kendisinden aynı gün aynı zaman dilimi için arkadaşım için de yardım talebimi kabul edip birkaç isimden bahsetti.Arkadasimin ebru hanimda karar kılması ebru haniminda musaitlik durumu uygun olunca değmeyin keyfime. Buradan tekrar teşekkür ediyorum kendisine. Otelde düşümü alıp heyecanla beklemeye geçtim. Tam zamanında kendileri geldi. Eda hanım etkileyici bir ses tonuna sahip hanım hanımcık hosmuhabbet kadın gibi kadın. Kendi adıma çok güzel bir zaman dilimi geçirdim çok iyi kalpli bir kadınla tanışmış oldum. Tanıtımında yazdıkları neyse o fotoğraflardaki neyse o. Güzel anlar için tekrar teşekkür ederim.
Bir de bu vesileyle ebru hanimlada tanışma şansım oldu, kendisi çok dobra çok eğlenceli bir kadın. Arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla ve yüzündeki ifadede de çok belli oluyordu nirvanaya ulaşmış. Herkese keyifli forumlar
Bir de bu vesileyle ebru hanimlada tanışma şansım oldu, kendisi çok dobra çok eğlenceli bir kadın. Arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla ve yüzündeki ifadede de çok belli oluyordu nirvanaya ulaşmış. Herkese keyifli forumlar