Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eda İle Terapi Vakti

serdarc Çevrimdışı
31 Ağu 2020
121
193
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhaba,

@EDA ile yasak vakitlerde kendi adıma terapi gibi geçen bir buluşma geçekleştirdim. Kendisini tanımış olmaktan ötürü son derece mutluyum.

Neden terapi gibi dediğimi tanıyanlar anlamıştır :) Daha ilk mesajlaşmadan itibaren pozitif enerjisini size yansıtıyor, misafirini hem ikramlarıyla, hem yatakta yaptıklarıyla, hem hoş sohbetiyle özel hissettirmeyi başarıyor. Evinden, yüzünüzde bir gülümseme ve rahatlamış şekilde ayrılıyorsunuz.

Evinin konumu çok kolay bulunuyor, nezih bir sitede ve giriş çıkışta hiçbir sorun yaşanmıyor. Evi de kendi gibi tertemiz.

Özel anlardan bahsetmeyi sevmem ama o meşhur oralı efsaneydi. Cimcime lakabının hakkını fazlasıyla veriyor. :cool:

Bana yaşatığın güzel anlar için tekrar teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek üzere Bayan MünecCIM :ROFLMAO:

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,503
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Herkese merhaba,

@EDA ile yasak vakitlerde kendi adıma terapi gibi geçen bir buluşma geçekleştirdim. Kendisini tanımış olmaktan ötürü son derece mutluyum.

Neden terapi gibi dediğimi tanıyanlar anlamıştır :) Daha ilk mesajlaşmadan itibaren pozitif enerjisini size yansıtıyor, misafirini hem ikramlarıyla, hem yatakta yaptıklarıyla, hem hoş sohbetiyle özel hissettirmeyi başarıyor. Evinden, yüzünüzde bir gülümseme ve rahatlamış şekilde ayrılıyorsunuz.

Evinin konumu çok kolay bulunuyor, nezih bir sitede ve giriş çıkışta hiçbir sorun yaşanmıyor. Evi de kendi gibi tertemiz.

Özel anlardan bahsetmeyi sevmem ama o meşhur oralı efsaneydi. Cimcime lakabının hakkını fazlasıyla veriyor. :cool:

Bana yaşatığın güzel anlar için tekrar teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek üzere Bayan MünecCIM :ROFLMAO:
Tatli bir gülümseme ile okurken sonunu müneccim e baglamanla kahkaha attım 😂😂
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Keyfime keyif kattın akşam. İyi ki tanıştık. Ben de sana iyi geldiysem ne mutlu bana❤️
Herşey için teşekkür ederim.

serdarc Çevrimdışı
31 Ağu 2020
121
193
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tatli bir gülümseme ile okurken sonunu müneccim e baglamanla kahkaha attım 😂😂
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Keyfime keyif kattın akşam. İyi ki tanıştık. Ben de sana iyi geldiysem ne mutlu bana❤
Herşey için teşekkür ederim.

Gayet iyi geldin hem de tekrar görüşmek üzere ❤

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba,

tebrikler 2 tarafa da

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,052
1,684
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sırf senin yüzünden ingilizce öğreneceğim 😂 Ya da lütfen sen Türkçe öğren . Ortak noktada buluşalım @hellman62
Paylaşım için teşekkürler. ayrıca benimde Eda hanımın terapisine ihtiyacım var lütfen. gülümseme ve göz kırpma emojisi.

Sen kendini yorma çiçaaam ben sana dil değdirerek öğretirim. Malum dil dile değmeden dil öğrenilmezmiş

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Paylaşım için teşekkürler. ayrıca benimde Eda hanımın terapisine ihtiyacım var lütfen. gülümseme ve göz kırpma emojisi.

Sen kendini yorma çiçaaam ben sana dil değdirerek öğretirim. Malum dil dile değmeden dil öğrenilmezmiş
O Fransız Dili değil miydi ?
Olur olur benim ingilizce öğrenmeye ihtiyacım var. Bana bir dil çıkar 😂 pardon dil öğret 😂😂👅👅👅

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,052
1,684
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O Fransız Dili değil miydi ?
Olur olur benim ingilizce öğrenmeye ihtiyacım var. Bana bir dil çıkar 😂 pardon dil öğret 😂😂👅👅👅
[/QUOT
o iş bende
anlaşıcaz biz senle

bak kafiyeli oldu. Şair etttin beni beee

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar