Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eda ile kah su altında, kah bulutların üstünde

hohner Çevrimdışı

hohner

Goes to eleven.
26 Nis 2019
94
522
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

@EDA Hanım ile artık kaçıncı görüşmemiz sayamıyorum. Her birinden ayrı memnun ayrıldım ama tabii hepsine referans açıp kalabalık yapmıyorum. Gecelik olarak gerçekleştirdiğimiz son görüşmemizi ise forumun bilgi hazinesine katmak gerektiğini düşünüyorum.

Dediğim gibi görüşmeyi gecelik olarak ayarladık. Genelde hep Eda'ya misafir olurdum ama bu sefer bir değişiklik olsun deyip kendisini otele davet ettim ve jakuzili bir oda tuttum. Eda saatinde ve şık bir kıyafetle otele geldi. Yanında da bolca seksi kıyafet ve çamaşır getirmişti. Önce güzel bir meze sofrası kurduk ve lafladık. Sonrası bildiğiniz gibi, odanın çeşitli yerlerinde takıldık. Jakuzide de önce rahatladık, sonra da RAHATladık. ;) Benim için bir ilk oldu ve çok keyifliydi . Sanırım buna arada devam edeceğim.

Hangi sektörde olursa olsun, işini severek yapan herkesin farkı hissedilir. Eda'nın durumu da böyle. Kendisiyle daha önce hep 4'er saat olarak görüşmüştük. Bu sefer bütün gece bizimdi ama yine doyamadım, yine doyamadım, şimdiden özledim. Eda böyle bir kalite. Kendisine felekten çaldığımız o güzel gece için buradan da teşekkür ederim. Görüşmek üzere.

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
282
391
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyfinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler. @EDA ile zamanın nasıl geçtiğini anlamak mümkün değil.

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar,

@EDA Hanım ile artık kaçıncı görüşmemiz sayamıyorum. Her birinden ayrı memnun ayrıldım ama tabii hepsine referans açıp kalabalık yapmıyorum. Gecelik olarak gerçekleştirdiğimiz son görüşmemizi ise forumun bilgi hazinesine katmak gerektiğini düşünüyorum.

Dediğim gibi görüşmeyi gecelik olarak ayarladık. Genelde hep Eda'ya misafir olurdum ama bu sefer bir değişiklik olsun deyip kendisini otele davet ettim ve jakuzili bir oda tuttum. Eda saatinde ve şık bir kıyafetle otele geldi. Yanında da bolca seksi kıyafet ve çamaşır getirmişti. Önce güzel bir meze sofrası kurduk ve lafladık. Sonrası bildiğiniz gibi, odanın çeşitli yerlerinde takıldık. Jakuzide de önce rahatladık, sonra da RAHATladık. ;) Benim için bir ilk oldu ve çok keyifliydi . Sanırım buna arada devam edeceğim.

Hangi sektörde olursa olsun, işini severek yapan herkesin farkı hissedilir. Eda'nın durumu da böyle. Kendisiyle daha önce hep 4'er saat olarak görüşmüştük. Bu sefer bütün gece bizimdi ama yine doyamadım, yine doyamadım, şimdiden özledim. Eda böyle bir kalite. Kendisine felekten çaldığımız o güzel gece için buradan da teşekkür ederim. Görüşmek üzere.
Canım benim 😘 benim için de çok güzel bir geceydi. Çok çok güzel ağırladın beni.😍
Her görüşmemizde biraz daha tanıyorum seni. Tanıdıkça daha da hayran kalıyorum sana. Harika bir insansin. İyi ki tanışmışız.
Herşey için çok çok teşekkür ederim.😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar