Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eda ile Harika 2 Saat

GokhanUrsl Çevrimdışı
10 Şub 2020
364
410
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kafamda çeşitli kriterleri değerlendirip Ataşehir bölgesinde Eda Hanıma gitmeye karar verdim. Evini değiştireceği için evi ve sokak ile alakalı bilgi vermem çok anlamlı olmayacak.
Eda sevimli, beyaz ve yumuşak tenli, muhabbeti hoş, çıtı pıtı bir hanım. İstemiş olduğum kıyafet ile beni karşıladı. Çok da seksi görünüyordu.
2 saat programın vermiş olduğu rahatlıkla güzel muhabbet eşliğinde, ara ara koklaşıp öpüşerek birbirimizi tanıdık. Bu arada 2 saat cidden kısa bir süreymiş, onu anladım.
Öncelikle oldukça uyumlu kendisi. Sizin yönlendirmenize göre elinden geleni yapıyor. Evi ve kendisi tertemiz. Duşta gerekli temizlik malzemeleri mevcut.
Benim yüzümden 2 saat nikotinden de mahrum kaldı. Bu konuda kendisine çok teşekkür ederim. Güzel vakit geçirdiğimizi düşünüyorum.Görüşmek dileğiyle..

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,099
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kafamda çeşitli kriterleri değerlendirip Ataşehir bölgesinde Eda Hanıma gitmeye karar verdim. Evini değiştireceği için evi ve sokak ile alakalı bilgi vermem çok anlamlı olmayacak.
Eda sevimli, beyaz ve yumuşak tenli, muhabbeti hoş, çıtı pıtı bir hanım. İstemiş olduğum kıyafet ile beni karşıladı. Çok da seksi görünüyordu.
2 saat programın vermiş olduğu rahatlıkla güzel muhabbet eşliğinde, ara ara koklaşıp öpüşerek birbirimizi tanıdık. Bu arada 2 saat cidden kısa bir süreymiş, onu anladım.
Öncelikle oldukça uyumlu kendisi. Sizin yönlendirmenize göre elinden geleni yapıyor. Evi ve kendisi tertemiz. Duşta gerekli temizlik malzemeleri mevcut.
Benim yüzümden 2 saat nikotinden de mahrum kaldı. Bu konuda kendisine çok teşekkür ederim. Güzel vakit geçirdiğimizi düşünüyorum.Görüşmek dileğiyle..
Güzeldir Eda☺️Her şeyiyle👌(Demek Eda’ya iki saat sigarasızlık eziyeti çektiren sizdiniz😄😄😄.Kızın beyni yanmış nikotinsizlikten🤣)Şaka bir yana,zor olmuştur onon için sigarasız iki saat☺️

GokhanUrsl Çevrimdışı
10 Şub 2020
364
410
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Haydaa kötü şöhretim o kadar yayılmış mı? :rolleyes: 2 saat içmezseniz memnun olurum deyince biraz yüzü düştü ama sağolsun beni kırmadı 😘 Sigara içmeyen için de sigara içen biriyle sevişmek oldukça sıkıntılı. Bir de ben 20 sene içmiş ve bırakmış kişiyim. Gerçi içtiğim zamanlarda da nefeste ve elde bıraktığı kokuyu sevmezdim.

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,147
2,028
Güzel yorumun için teşekkür ederim :) tamam kabul sigara dışında harika 2 saat geçirdik seninle :) Sohbetin ve kibarligin icin ayrıca teşekkür ederim 😍
Tekrar görüşmek ve sevişmek üzere ❤️

19 Eyl 2017
1,147
2,028
Güzeldir Eda☺Her şeyiyle👌(Demek Eda’ya iki saat sigarasızlık eziyeti çektiren sizdiniz😄😄😄.Kızın beyni yanmış nikotinsizlikten🤣)Şaka bir yana,zor olmuştur onon için sigarasız iki saat☺
Ahaha hemen yakaladın Twitter takipçim 🤣🤣 Onu yazdıktan sonra yaktım bir sigara, kafam bı güzel bi güzel ama nasıl güzel 🤣🤣

19 Eyl 2017
1,147
2,028
Haydaa kötü şöhretim o kadar yayılmış mı? :rolleyes: 2 saat içmezseniz memnun olurum deyince biraz yüzü düştü ama sağolsun beni kırmadı 😘 Sigara içmeyen için de sigara içen biriyle sevişmek oldukça sıkıntılı. Bir de ben 20 sene içmiş ve bırakmış kişiyim. Gerçi içtiğim zamanlarda da nefeste ve elde bıraktığı kokuyu sevmezdim.
Aşk olsun cnm kötü şöhret yok :) Twitter da o an nikotinsizlikten isyan etmiştim 😂😂

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
880
625
Cinsiyetiniz nedir?
Yüreğinize Sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar