- 29 Şub 2020
- 1,207
- 1,905
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Evet başlığı görünce nedemek istediğimi az çok anlamışsınızdır Bildiğiniz üzre Eda 20 günlük bir tatilden döndü ve bu süre zarfında kendisini çok özlemiştim.Tatil dönüşü görüşme detaylarini güncellemiş ve 6 saatlik gecelik görüşmesine ilaveten 10 saatlik görüşme eklemiş.Daha önce kendisiyle 2 ve 4 saatlik görüşmelerimiz olmuştu ve beni kesmemişti doyamamıştim.10 saatlik görüşme yi ilave ettiğinde Güney dururumuAllah beee dedim.Kendisine yazdim ve beni kırmadı cumartesi(dün için )anlaştik.10 saat dile kolay kafamda zaten sıkılmayacağima dair hiç bir şüphe yoktu söz konusu Eda Parlar olunca.Önceki referanslarimda hedefimizim her görüşmemizde çıtayi dahada yükseklere taşimak olduğunu belirtmiştim.Belirtmiştim belitmesinede bukadar olacağini tahmin etmemiştim.Söz konusu 10 saatlik bir görüşme olunca, tabiki sohbette zaman zaman gülüp eğlene biliceğiniz şeyler kadar hüzünlene bileceğiniz konularda geçe biliyor.Yaa sen nasıl birşeysin?Güzellik desen zaten taniyanlar bilirler.Yataktaki performans desem onu zaten anlatmaya gerek yok İnsanlık be kardeşim insanlık.Ben ona takildim.Ben konuşurken beni dinleyiş şekli, beni anlamasi,ben hüzünlendiğimde benimle birlikte hüzünlenmesi,neşelendiğimde benimle neşelenmesi. Bu nasıl bisey?Bu nasil bir tatlilik bu nasil bir insanlik?Bildiğiniz gibi referanslarda yatak konusunda çok fazla detay paylaylaşmayi tercih etmeyen birisiyim.Koltukta oturmus tam sohbet ediyorken birden sözümü kesip soyun çabuk demesiyle,üstümdekileri 3 saniyede çakartip kendimi yatağa atmakla, kendi rekorumu kırmış oldum.Ondan sonrasini zaten hatirlamiyorum.Ayrica @EBRUSCRT da bana vermis olduğ öneri için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum