Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eda Hanım İle Görüşme Notları

portakalpa

Normal Üye
7 Eki 2019
30
95
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar;

Öncelikli olarak forum üzerinde ilk görüşmemi yapmış olma gururu içindeyim. Daha önce birkaç sefer outcall görüşme yapmış olmama rağmen bu ilk incall görüşmem olacaktı ve buda bende bir parça gerginlik yaratıyordu. Eda hanım çok hoş sohbet ve cana yakın bir insan. Eda hanım ile konuşmamız bir parça rahatlık sağladı bana. Kendisiyle whatsapptan yaptığımız görüşmede çarşamba günü saat 16.00'da buluşmak için randevulaştık. Çarşamba sabahı olduğunda kendisinin ani bir işi çıktığı için randevumuzu erkene almak zorunda kaldık. Bir anda günü tekrar programlamak için her şeyi altüst etmem gerekti ancak şunu belirtmeliyim ki iyi ki programlarımı iptal etmişim.

Özellikle belirtilmesi notlar arasında gereken kendisi kıyafet olarak ne istediğimi sormuştu ben tercihi kendisine bıraktım. Çuval bile giyse zaten yakışacaktı biçimli vücuduna ancak kendisi seksi bir jartiyer çorabı, akılı başından alan göğüs dekolteli mini bir elbise ve topuklu ayakkabısıyla karşıladı beni. Biraz oturduk ve birbirimizi tanımak adına biraz sohbet ettik .Ancak tahmin edersiniz ki karşınızda böyle bir hatun otururken doğru kelimeleri bulacak kadar kafanızı çalıştırmak için yeterli kanınız kalmıyor. Sohbetimize birazda uzanarak devam etmek amaçlı olarak yatak odasına doğru geçtik.

Teni inanılmaz yumuşacık ve iç ısıtıcı ,seks süresince aktif ve istekli bunlar haricinde bir oral seksi var ki anlatılmaz yaşanır.

Anlatılacak daha çok fazla detay var ancak bütün detayları burada ben vermeyeceğim. Merak ateşinize bir parça bile odun atabildiysem doğru yoldayım demektir. Ben başlangıç sohbetimizi geliştirmek için başka bir uygun zamanda mutlaka tekrar görüşeceğim eda hanım ile. Sizlere de tavsiyem forumda kelime sınır olmasa bile hayatta anlatma zorluğu var gidin ve kendiniz yaşayın.

freehuman78 Çevrimdışı
7 Kas 2020
189
321
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler. Eda hanımın kıyafet sorması ayrı bir hoş olmuş☺️ Kendisi ile çok görüşme isteğim🤗 olmasına rağmen uzaklık ve gereken boş vakti olusturamamamdan ötürü bir türlü kısmet olmadı.😔 İnşallah tanışmak nasip olur🙏😀

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar;

Öncelikli olarak forum üzerinde ilk görüşmemi yapmış olma gururu içindeyim. Daha önce birkaç sefer outcall görüşme yapmış olmama rağmen bu ilk incall görüşmem olacaktı ve buda bende bir parça gerginlik yaratıyordu. Eda hanım çok hoş sohbet ve cana yakın bir insan. Eda hanım ile konuşmamız bir parça rahatlık sağladı bana. Kendisiyle whatsapptan yaptığımız görüşmede çarşamba günü saat 16.00'da buluşmak için randevulaştık. Çarşamba sabahı olduğunda kendisinin ani bir işi çıktığı için randevumuzu erkene almak zorunda kaldık. Bir anda günü tekrar programlamak için her şeyi altüst etmem gerekti ancak şunu belirtmeliyim ki iyi ki programlarımı iptal etmişim.

Özellikle belirtilmesi notlar arasında gereken kendisi kıyafet olarak ne istediğimi sormuştu ben tercihi kendisine bıraktım. Çuval bile giyse zaten yakışacaktı biçimli vücuduna ancak kendisi seksi bir jartiyer çorabı, akılı başından alan göğüs dekolteli mini bir elbise ve topuklu ayakkabısıyla karşıladı beni. Biraz oturduk ve birbirimizi tanımak adına biraz sohbet ettik .Ancak tahmin edersiniz ki karşınızda böyle bir hatun otururken doğru kelimeleri bulacak kadar kafanızı çalıştırmak için yeterli kanınız kalmıyor. Sohbetimize birazda uzanarak devam etmek amaçlı olarak yatak odasına doğru geçtik.

Teni inanılmaz yumuşacık ve iç ısıtıcı ,seks süresince aktif ve istekli bunlar haricinde bir oral seksi var ki anlatılmaz yaşanır.

Anlatılacak daha çok fazla detay var ancak bütün detayları burada ben vermeyeceğim. Merak ateşinize bir parça bile odun atabildiysem doğru yoldayım demektir. Ben başlangıç sohbetimizi geliştirmek için başka bir uygun zamanda mutlaka tekrar görüşeceğim eda hanım ile. Sizlere de tavsiyem forumda kelime sınır olmasa bile hayatta anlatma zorluğu var gidin ve kendiniz yaşayın.
Güzel kelimelerin için teşekkür ederim 😍 Keyifli ve neşeli olman beni çok mutlu etti. Çok güzel zaman geçirdim seninle. Tanıştığıma çok çok memnun oldum. Tekrar parti 🥳 için buluşacağız biliyorum 😈😂😈
Öptüm çok çok 😘😘

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
318
336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşımınız için teşekkürler.

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Detaylı paylaşım için teşekkürler. Eda hanımın kıyafet sorması ayrı bir hoş olmuş☺ Kendisi ile çok görüşme isteğim🤗 olmasına rağmen uzaklık ve gereken boş vakti olusturamamamdan ötürü bir türlü kısmet olmadı.😔 İnşallah tanışmak nasip olur🙏😀
Çeşit çeşit giyinmeyi seviyorum. Neden bir kez olsun seçimi siz yapmayın ki :)))
Elbet bir gün denk geliriz 😉

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,312
1,799
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık 😊

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,052
1,684
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne diyoruz? Cimcimelenmiş mi diyeceğiz? Sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar