Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eda & Ebruscrt & Hakan Tekin

Hakan Tekin Çevrimdışı

Hakan Tekin

Normal Üye
3 Tem 2019
32
103
Merhaba Değerli forumdaşlar,

En baştan başlamak daha doğru olacak aslında konu uzun çünkü.:p:LOL:

@EBRUSCRT ile daha öncesinde randevulaşmıştık ancak işlerim nedeniyle görüşme gerçekleşmemişti. İlerleyen süreçte sevgili dostum Lejyoner, @EDA ve ben sohbetimizi artırmıştık. Ardından Eda ve ebrunun duo görüşme yaptıklarını öğrenince aklımda şimşekler çakmaya başladı. Lejyoner den 4 lü görüşme organize etmesini rica ettim. Yine süreç ilerlerken Lejyonerin işleri çıkınca bu iki ateşli hatunla tek kaldım ve iyi ki de öyle oldu. E tabi sevgili eda görüşmenin iptal olacağını düşünmüş ve iptal ediyor muyuz diye sorunca, dedim ki yooookkkk , ben size yeterim.:p:cool:

Konuma doğru giderken heyecan da artmaya başladı. Neyse kapıyı çıtı pıtı, beyaz tenli, seksi bi hatun açtı. İçeri girdim baktım yalnız. Dedim ebru gelmedi heralde. Banyonun kapısı açıldı içerden ebru çıktı ve rüyalar gerçeğe dönüşmeye başladı. Kahvemizi içtik çikiletalarımız yedik ve odaya geçtik. Kızlar soyundukça benim adrenalin de yükselmeye başladı. Karşılıklı orallar, öpüşmeler, meme ve kalça kontrolleri, değişik pozisyon ve partnerlerin kaynaşmasıyla ilk raundu bitirmiş olduk.
Tekrar salonda gıybet ederken, kızların verdiği firikiklere dayanamayarak ani bir hareketle kızları odaya aldım. İlk raunttaki çekingenliğimide üzerimden atarak yine öpüşmeler, oral seksler ve elleşmeler, sevgili ebru ile anal denemeleri, tabi bu arada eda ile farklı pozisyonlar sonucunda edanın muhteşem oralı ve Cim denemesi ile finali yapmış oldu.
Her iki seksi hatuna burda da teşekkür ederek huzurlarınızdan ayrılıyorum.
Sevgiler.

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,118
1,819
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bizde herif şantiyede çalışıyor sanıyoruz. <herif başka şantiyelerde temel atıyormuş . Beline kuvvet sevişmenize sağlık

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,006
1,048
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler dostum senin gibi hızlıları görmek bizlere ilham veriyor devamını bekleriz beline sağlık

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

Normal Üye
29 Haz 2017
3,622
8,750
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan

@EBRUSCRT ile daha öncesinde randevulaşmıştık ancak işlerim nedeniyle görüşme gerçekleşmemişti. İlerleyen süreçte sevgili dostum Lejyoner, @EDA ve ben sohbetimizi artırmıştık. Ardından Eda ve ebrunun duo görüşme yaptıklarını öğrenince aklımda şimşekler çakmaya başladı. Lejyoner den 4 lü görüşme organize etmesini rica ettim. Yine süreç ilerlerken Lejyonerin işleri çıkınca bu iki ateşli hatunla tek kaldım ve iyi ki de öyle oldu. E tabi sevgili eda görüşmenin iptal olacağını düşünmüş ve iptal ediyor muyuz diye sorunca, dedim ki yooookkkk , ben size yeterim.:p:cool:

Konuma doğru giderken heyecan da artmaya başladı. Neyse kapıyı çıtı pıtı, beyaz tenli, seksi bi hatun açtı. İçeri girdim baktım yalnız. Dedim ebru gelmedi heralde. Banyonun kapısı açıldı içerden ebru çıktı ve rüyalar gerçeğe dönüşmeye başladı. Kahvemizi içtik çikiletalarımız yedik ve odaya geçtik. Kızlar soyundukça benim adrenalin de yükselmeye başladı. Karşılıklı orallar, öpüşmeler, meme ve kalça kontrolleri, değişik pozisyon ve partnerlerin kaynaşmasıyla ilk raundu bitirmiş olduk.
Tekrar salonda gıybet ederken, kızların verdiği firikiklere dayanamayarak ani bir hareketle kızları odaya aldım. İlk raunttaki çekingenliğimide üzerimden atarak yine öpüşmeler, oral seksler ve elleşmeler, sevgili ebru ile anal denemeleri, tabi bu arada eda ile farklı pozisyonlar sonucunda edanın muhteşem oralı ve Cim denemesi ile finali yapmış oldu.
Sevgiler.

O gunde soylemistim simdi de yaziyim fenasin 🤣🤣

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

Reklam ve işbirliği için DM lütfen 🤪
26 Şub 2015
909
1,379
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şahane paylaşım, teşekkürler

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,144
2,024

Sevgiler.
Uzun zaman geçmesine rağmen unutmaman çok güzel 🥰 güzel gündü teşekkür ederim 😍
@EBRUSCRT nin dediği gibi fenasin !!! 😂😂

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,026
2,722
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dök,dök @Hakan Tekin eteğindeki taşları dök😅Biz de görelim🤣🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar