Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ecem ile unutulmaz 2 saat

6 Mar 2012
67
43
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese selamlar, forumun yeniden açılmasıyla beraber görüşebileceğim bir pembiş aramaya başladım ve Ecem gözüme çarptı.Yeni katılmış aramıza bir mesaj attım hızlıca dönüş yaptı, bir anda randevu oluşturduk ve yola koyuldum, evi beylikdüzünde büyük sitelerde, otopark sıkıntısı yok.Kapı açıldı ve karşımda mini eteğiyle harika çıtı pıtı bir fıstık vardı.Görür görmez bayıldım.Ecem Çok güzel ve seksi bir kız ve harika enerjisi var, biraz muhabbetten sonra geçtik odaya ve unutulmaz anlar başladı, yatakta hatunun kısası makbuldür, bunu yalnızca gerçek gurmeler bilir.Kısa olmasına rağmen göğüsler, kalça efsane dolgun ve orantılı.
Yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamadım harika bir uyum oluştu aramızda.yeniden görüşeceğim zamanı dört gözle bekliyorum.

HERDİF24 Çevrimiçi

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,326
7,744
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

11 Ocak 2025
13
70
Herkese selamlar, forumun yeniden açılmasıyla beraber görüşebileceğim bir pembiş aramaya başladım ve Ecem gözüme çarptı.Yeni katılmış aramıza bir mesaj attım hızlıca dönüş yaptı, bir anda randevu oluşturduk ve yola koyuldum, evi beylikdüzünde büyük sitelerde, otopark sıkıntısı yok.Kapı açıldı ve karşımda mini eteğiyle harika çıtı pıtı bir fıstık vardı.Görür görmez bayıldım.Ecem Çok güzel ve seksi bir kız ve harika enerjisi var, biraz muhabbetten sonra geçtik odaya ve unutulmaz anlar başladı, yatakta hatunun kısası makbuldür, bunu yalnızca gerçek gurmeler bilir.Kısa olmasına rağmen göğüsler, kalça efsane dolgun ve orantılı.
Yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamadım harika bir uyum oluştu aramızda.yeniden görüşeceğim zamanı dört gözle bekliyorum.
Canım güzel yorumun için teşekkür ederim benim için de çok keyifli bir görüşmeydi🥰

gamsız güneş Çevrimiçi
10 Ocak 2025
94
87
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans ve bilgilendirmen için teşekkürler 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar